local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu to spētu?10

70 2

Vai tu spētu izdzīvot trijās kuģu katastrofās, tai skaitā arī „Titānika”? Redz tā jau ir, ka daži cilvēki dzimst laimes krekliņos. Tāpat kā šī medmāsa – Violeta Džesopa. Violeta bija stjuarte un medicīnas māsa, kura 6 gadu laikā piedzīvoja 3 ļoti nepatīkamus mirkļus.

1910. gada 20. Oktobrī Violeta strādāja par stjuarti uz luksusa lainera „Olympic”, kurš Anglijas dienvidu piekrastē sadūrās ar karaflotes kuģi. Pēc oficiālajiem datiem sadursmē neviens necieta, bet pēc neoficiālajiem bija 3 bojāgājušie.

1912. gadā viņa izdomāja piepelnīties uz „Titānika” klāja, kur viņa veica stjuartes pienākumus, kad tas 14. Aprīlī uzskrēja uz aisberga.

1916. gadā viņa dabūja darbu uz hospitāļu kuģa „Britannic”, kurš pēc pāris mēnešiem uzskrēja uz mīnas. Kuģis nogrima 50 minūtes, bet šajā laikā viņa paspēja aizskriet uz savu kajīti un paņemt zobu suku. Iemesls pavisam vienkāršs viņai nepatika, ka pēc „Titānika” bojāejas, uz glābšanas kuģa nebija ar ko iztīrīt zobus :D

Bet viņai nepietika ar to un viņa turpināja strādāt uz kuģiem arī turpmāk, tikai šoreiz bez starpgadījumiem. Violeta nomira 83 gadu vecuma – 1971. Gadā.

70 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kad skrēja pēc zobu sukas, varēja vēl uzkrāsoties paspētemotion

2 0 atbildēt

Laikam viņa kuģiem nesa tās nelaimes.. emotion

2 0 atbildēt

laikam viņa bija nevis laimes krekliņā dzimusi bet noladēta (tapēc kuģi noslīka)

0 0 atbildēt

liktenis spītējas.

0 0 atbildēt

nu BAIGI viņai veicās,pibilde britannic nogrima 55 minūtēs!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt