local-stats-pixel

Vai mūs cenšas noindēt?55

419 7

Nevainīgās lidmašīnu atstātās kondensāciju pēdas var slēpt lielāku noslēpumu nekā izskatās.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
419 7 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 55

0/2000

Nu pēdējā laikā tie laikapstākļi kļūst visai dīvaini. Tā vien liekas, ka pēc kādiem 15 gadiem gadalaiki pagriezīsies uz 180 grādiem. Ziemas vietā būs vasara, bet vasaras vietā būs ziema.

0 0 atbildēt

Neesmu nekāds eksperts, bet kapēc citām lidmašīnām šīs "astes" momentā pazūd, bet citām paliek ļoti ilgi? Vai tas ir saistīts ar augstumu kādā viņas lido?

0 0 atbildēt

nekad nebiju par to iedomájusies. bet ko gan més tur varam mainít, ja mirsim,tad visi kopá;D

0 0 atbildēt

Atkal kāds iedomājies, ka mūs indē speciāli ar ķimikālijām. Īstenībā mēs paši sevi indējam, neviens to tīši negrib, tā ir naudas un stulbības lieta ;)

2 2 atbildēt

Nesen lasīju kādā ilustrētajā zinātnē, ka baltās svītras ir vienkārši tehnoloģisks blakusprodukts un jaunākajās lidmašīnās ir paredzēts tās novērst (līdz šim nevienu tas neinteresēja, līdz nesāka pastiprināti domāt par globālo sasilšanu). Nezinu, kāda tur vēl var būt konspirācija.

1 1 atbildēt

Pats nu tam visam nekādi neticu, bet ja varētu  iedotu "Admins/redaktros iesaka" ++++++

0 0 atbildēt

Visnotaļ interesanti 

0 0 atbildēt

skatijos filmu(discovery chanel ja nemaldos) rādija par šo...tehnoloģiju ar tām sudraba daļiņām izmanto jau gadu desmitiem...un...kas tur tāds īpašs?

tur gan rādija arī par ELF viļņiem ar kuru palīdzību ir iespējams kontrolēt laikapstākļus...pastastija arī kā...

un pēc oficiālajiem dokumentiem ASV valdības vajadzībām ir plānots ka viņi spēs kontrolēt laikapstākļus militārām vajadzībam...un tas ir uzskatāms par spēcīgāko no ieročiem...

bet amm...kas gan tur dīvains? protams ka viņi centīsies to darīt jo tas ir lēti un efektīvi...

bet kāpēc tur cenšas piekabināt kaut kādas smadzeņu skalošanas un vēl nez ko?? cilvēku paranoja...ejiet dzīvot alās jo internets vispār ir ļauns...LoL

0 0 atbildēt

Labs raksts

0 0 atbildēt

Dievs žēlīgs!

0 0 atbildēt

Vēl viens piemērs: tikko sākās "Occupy wall street" kustība, ierēdņi mēģināja dabūt tos cilvēkus ārā no parka un apkārtnes visādos veidos - nekas nesanāca. Kur bijis nebijis Ņujorkā sākas sniegputenis, baigā ziema (ja nešaubos tas bija novembris/decembris?) Eiropā tai laikā līdz pat janvārim aprīļa laikapstākļi. Vai nav dīvaini??

3 4 atbildēt

Paranoja vienmēr ir tikusi augstu vērtēta.

0 2 atbildēt

Ai, tak šitas ir tāds fufelis, ka bail. Nav brīnums, ka arī citas pamatotākas teorijas neņem vērā vai apsmej, ja ir šādas.

http://contrailscience.com/ šitas laikam ir tas saits kur pilnīgi debunked visas "chemtrail" teorijas.

1 3 atbildēt

Taču lidmašīna ir viens no cilvēka stulbākajiem izgudrojumiem - nenes ne ko labu, bet tikai sliktu. Paceļoties pasažieru Boeingam apmēram 20 sec. tiek iztērēta tik daudz degviela, ka viena mašīna varētu nobraukt vairāk kā miljonu kilometru. Kāpēc? Lai cilvēki varētu savas pakaļas aizvazāt uz kādu citu valsti un pačakarēt savas valsts budžetu. Lidmašinas izgudrotājam vajag sadot pa pakaļu! Par šo zazvērestības teoriju es pat nebiju iedomājies. Tiešām tie mākonīši vasarā pat vairākas stundas stāv tur augšā, pat visu dienu. Nu ko? Anonymous mūs izglābs! 2012 viņi atklās valdību noslēpumus. Pasaule sacelsies, notiks karš, pasaules gals! Mūsu pasaule diemžēl ir lemta iznīcībai! Kurš pie tā vainīgs? Tie debīlie dzīvnieki ar latīnisko nosaukumu Homo Sapiens!

2 4 atbildēt

Padomājot nedaudz zemākā līmenī - PAT ja viņiem būtu nepieciešams mūs indēt/brainwashot, viņi nespētu izmantot kautko daudz plašāku un visaptverošāku - piemēram, ūdenstilpņu, ūdensvadu utt. indēšānu? Tas tak būtu daudz vienkāršāk un lētāk, nekā lidot ar dučiem lidmašīnām un bezdētu virsū cilvēkiem kaut kādus sūdus ...

ps. ILUMINĀTI PIE VAINAS emotion

0 2 atbildēt

Pirmais komentārs!

1 14 atbildēt