local-stats-pixel fb-conv-api

Vācam parakstus lai mazakuce TIKTU BANOTA!278

634 32

Vācam parakstus lai mazakuce TIKTU BANOTA!!!

Ceru, ka šādi mēs spēsim kaut ko mainīt, vienkārši komentāros ieraksti - es par! vai arī jebko citu mazajai kucei nomelnojošu, jo tā daudzi dara, vai ja tu negribi, lai viņu bano - es pret!

Neesi pārliecināts ka viņai vajag banu?

Apskaties bildes!

Gribi vēl vairāk pārliecināties, ka viņai vajag banu? Apskaties ŠO rakstu!

Vēl divi līdzīgas nozīmes raksti! ŠEIT un ŠEIT

Paskat, kā viņš/a iekomentēja emotion emotion emotion

paldiesinj par sho godu un miilestiibu....esmu ljoti laimiiga un prieciiga,ka ar maniim draudzeejas tik daudz spocinju jocinju... \

autorinj, tu esi puukains kretiins,kursh kaa cirpeejs savas tupaas aitas gaida...un luuk taas te arii raksta...

ja es pazudiishu...xex, tad vareesiet lohi kas mani neciena,sheit arii sapuuut,preteklji...

bez manis,maniem labajiem rakstiem ko censos rakstiit,domaaju,spoki zaudeetu spozhumu un bez manis buutu druumi un garlaiciigi ar vienvedigiigiem rakstiem, par pasaules lielaakajiem pimpjie...

priekaa

634 32 278 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 278

0/2000

Banu kucei :D

0 0 atbildēt

nafig kkas jānobano?? sūds raksts un autors kroplis.. :D 

1 1 atbildēt

PAR!!!

0 0 atbildēt

bet ja nopietni, tas neko nemainītu.. es esmu pret banu, mazo kuci nepazīstu, bet tikpat labi te jānobano puse no lietotājiem.. 

4 4 atbildēt

+ metat ara... :D

0 0 atbildēt

par

0 0 atbildēt

par!emotion

0 0 atbildēt

 

To var pielietot, ja tiek aizskarta reāla persona. 

Lietotājs mazakuce nav reāla persona, vismaz ne tādā izpausmē, lai varētu tiesāties par goda un cieņas aizskaršanu. Tu vispār apzinies, cik daudz cilvēku viņa ir paspējusi aizskart? 

Uzrodas gudrinieks, kurš no likumi.lv iemet pāris rindkopas un tad staigā ar paceltu karogu, jo redzi aizstāv kāda neveiksminieka virtuālo dzīvi un uztraucās par to, ka es kādu paz*jot! 

Domā, ko Tu runā, pasaules lāpītāj! Vai vēl labāk- iesūdzi mani tiesā par neslavas celšanu.

Un, ja atgriežamies pie diskriminācijas, pastāstīšu, ka jebkuram interneta saitam ir noteikumi, arī spokiem un, ja lietotājs tiek izslēgts par rupju noteikumu pārkāpšanu, tā nav nekāda diskriminācija. 

Kas te, ola vistu mācīs? 

0 0 atbildēt

ipban ftw

0 0 atbildēt

man vienalga emotion

0 0 atbildēt

 

Un kam tad? Tu laikam neesi izpratusi spoku būtību. Spokus veido paši lietotāji, tāpat kā daļa no lietotājiem ir admini un redaktori. Te viss ir pēc bļaušanas principa! Nepatīk- bļauju. Un, kas pats pārsteidzošākais- tas tiešām darbojas.

Bet, protams, ka nopelniem bagāts, 25 dienas vecs lietotājs, kā Tu,  jau ir milzīgs speciālists gan tieslietās, gan lietās, ka attiecas uz citiem lietotājiem un, protams, līdz galam ir izpratis spoku būtību.

 

Un manas vainas te nav nekādas! Ja Tu kaut nedaudz būtu lasījusi komentārus, būtu pamanījusi, ka tāda mazakuce manai eksistencei netraucē. Man principā ir absolūti vienalga vai viņa/viņš raud vai dzied vai griež vēnas. Tā ka, nevel nu visus neveiksminiekus man uz kakla. 

0 0 atbildēt

Es par!

0 0 atbildēt

Es par!

0 0 atbildēt

 

Ir gan starpība! Sākot ar to,ka esmu pārliecināta,Tu pat neesi iespringusi paskatīties par kuru lietotāju ir runa,ja jau tik dedzīgi aizstāvi viņu. Jo Viņas izteikumi kā reiz būtu medusmaize tik kaislīgam tiesību aizstāvim kā Tu, sākot ar netaktiskām piezīmēm un beidzot ar rupjībām kā par bērniem,tā slimiem cilvēkiem un citām globālām problēmām.

Paldies, klukstēšu arī,bet Tev arī veiksmīgu dienu!

0 0 atbildēt

Bye Bye !!! ;)

0 0 atbildēt

Es par!

© Kristus

0 0 atbildēt

Es par

0 0 atbildēt

laikam jau par

0 0 atbildēt

es par!!!

0 0 atbildēt

par!

jacky, dari kaut ko

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »