local-stats-pixel

Uzlabo savu spermu!22

32 9
Ir skaidrs, ka spermas garšu var uzlabot. Ņemot vērā, ka to nosaka Tavs ēšanas stils, būtu kartīgi jāapsver, ko lieto uzturā. Spermas sastāvs.
90% spermas sastāvā ir auglīgs šķidrums, tai skaitā, fruktoze (cukurs), proteīns un dažādi neliela daudzuma minerāli un barības vielas. Spermas pH ir 7 (neitrāls) – tā garšo nedaudz skābi. Vīriešu ejakulācijas laikā izdalītajā vielā ir tikai 1% spermatozoīdu. Pārējais sastāv no vairakiem proteīniem, vitamīniem, cukura, sāls, holesterīna un ūdens. Tas ir vielas, kas aizsargā, baro un pilda spermu tās ceļojuma laikā.
Kā iegūt saldāku garšu?
Katra vīrieša spermas garša ir specifiska, bet pārsvarā sūdzības ir par to, ka tā garšo rūgteni vai sāļi. Aplūkosim iespējas, kā spermu padarīt saldāku:
1. Nekāds alkohols, kofeīns, narkotikas, nikotīns.
2. Jādzer daudz ūdens 1-2 litri dienā, lai iztīrītu organismu no toksīniem un šlakvielām.
3. Jāed daudz augļu katru dienu, tas padara spermu saldu. Laba izvēle – ananāsi, papajas, dzērvenes, melones, mango, āboli un bumbieri.
4. Jāēd daudz dārzeņu, kas ir labi spermas uzlabošanai.
5. Patiesi ir tas, ka veģėtāriešiem sperma ir garšīgāka, bet jāņem vērā, ka no kāpostu dzimtas dārzeņiem nav vēlams lietot neko. Nav ieteicami arī ziedkāposti, brokoļi, sparģeļi.
6. Nekādas gaļas patēriņš. Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kas padara spermu sāļu. Piena un siera produktu lietošana ikdienā spermu padara sāļu. Ja tomēr lietojat gaļu, tad izvēlaties vistas vai tītara. Runājot par zivīm, tas ir atkarīgs no katra individuāli. Tā kā zivs ir būtiska diētas sastavdaļa, pirms nelietot vispār, izmēģiniet!
7. Izvairaties no asām piedevām, kā ķiplokiem un sīpoliem, tie ir būtiski garšas maiņas noteicēji.
8. Nepērciet produktus, kas norāda, ka padarīs Jūsu spermu veselīgāku, jo nav zināms vai tā patiesi ir. Spermas garšu var uzlabot mainot savu dzīvesveidu un uzturu.
9. Pētersīlis un selerija ir spermas saldinātāji.
10. Kanēlis, kardamons, piparmētra un citrons arī ir ieteicami spermas saldinātāji.
11. Izvairaties no ātrajām uzkodām, tā kā tās ir pārbāztas ar ķimikālijām un konservantiem, kas piesārņo mūsu ķermeni un spermu.
Galu galā, stipri smakojoša sperma var liecināt par infekciju. Bet, ja tomēr garša nemainās, mainoties Jūsu uzturam, Jums ir jāvēršas pie ārsta.
Diēta ne tispermkai padarīs Jūsu spermu garšīgāku, bet noteikti vispār Jums ļaus kļūt aktīvākam un veselīgākam. Protams, tas nenozīmē, ka Jūs tagad vairs neēdīsiet gaļu vai asus ēdienus, to var laiku pa laikam darīt, bet ņemiet vērā: tas, ko uzņem Jūsu organisms tiek pārstrādāts 12 līdz 24 stundu laikā.
Tāpēc, ņemiet vērā - vai šī būs tā diena, kad spermai vajag garšot labi!
32 9 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000
Krokodils vari jau arī nerīt nost, bet paskalināt mutē un pēc tam iesmērēt dibenā.. :D
3 0 atbildēt
aa jopcik tieši kā reizi gribēju nogaršot.. :D
3 0 atbildēt
lasot komentus, secinu, ka auni savaakussies...ash jaasmejas.
2 0 atbildēt
baigi vajag tagad neeest un nedzert visu pashu labako, lai butu spermas garshiga, ne man vinja jaaeed =D
3 1 atbildēt
Ēdam ananāsus bet ne ķiplokus :D
2 0 atbildēt
Es par saveejo jau sen ruupeejos, lai visaadas palaistuves pacienaatu :D ...un vispaar eedinaashanaa pareizi ir - 1. 2. un tad saldais :D
3 1 atbildēt
emotion vēl kādu recepti spermas pagatavošanai ieliec :D
2 0 atbildēt
nu tas pedejais komentārs...
1 0 atbildēt
un vispār nah viņa vispār jāēd... ir kāds Anonōmais, kurš piesakās??? (meitenes, kuras godu atstāju šūpulītī neatsaukties) pff nezinu nevienu, kas būtu uz to gatava...
1 0 atbildēt
tad nu es labāk ēdu normāli - kāda man daļa kā tā garšo - neišu jau garšot :D
2 1 atbildēt
taa iereecu:D varbuut sperma der kaa garnejums keksinjiem un tad jau bik garsha jaauzlabo:D
1 0 atbildēt
Man papus bija dzērājs i pīpanis, līdz ar to sperma viņam droši, ka nebija cukurota. Laikam tādēļ esmu riebīgs i skatā, i rakstrā, nevis patīkams un maigs. Es jau domāju, ka spermu izmanto lai apaugļotu olšūnas, nevis lai izmantotu kā pārtikas produktu. Nu nebija ne jausmas, ka spermas garšas īpanības ir globāla problēma. Pēc raksta var secināt, ka kāds veicis pētījumu un izgaršōjumu, lai konstatētu, kādi produkti spermas garšu uzlabo. Es ar kā papus ir dzērājs i pīpmanis - būs nu jāapdomā pirms saku: nu ka fiksi meties ceļos, bāba, un izdari man patīkami... emotion
1 0 atbildēt
nu tas ganjau lai domatu pa meitenem.. :D
1 0 atbildēt
Krokodila komentārs ir diez gan trāpīgs, jo cik no jums, meitenēm, ir, kā saka tautā, spermas rijējas?
1 0 atbildēt
pfff :D
0 0 atbildēt
Pffff....Nu netaisos neest galu tikai tapec ka kadam ir iebildumi ka garso sperma
0 0 atbildēt
WTF emotion emotion Kas buus talaak??Shii raksta autors noteikti ir stulba blondine.....
0 0 atbildēt
pfuuuj..
0 0 atbildēt
:) noderiigi :)
0 0 atbildēt
sitas pisgets vnk :D
0 0 atbildēt