local-stats-pixel fb-conv-api

Uz sieviešu rokām ir vairāk baktēriju!6

5 2
Uz sieviešu rokām ir lielāks klāsts ar dažādu veida baktērijām nekā uz vīriešu rokām! Par to liecina ASV zinātnieku pētijums!
Kā arī pētījumā konstatēts, ka uz cilvēka rokām ir daudz lielāks skaits baktēriju, nekā tika uzskatīts iepriekš!

Izmantojot spēcīgus gēnu secības metodes, zinātnieki atklāja Tipisks puses bija aptuveni 150 dažādu sugu baktēriju dzīvo uz to. Izpētot padziļināti gēnu secību, zinātnieki atklāja ka uz vidusmēra cilvēka rokas, plaukstas dzīvo ap 150 dažādu baktēriju!

he Proceedings of the National Academy of Sciences - pētījumā konstatēts, ka baktēriju veidi atšķiras katram cilvēkam individuāli!

Pētnieki no Kolorado Universitātes cer, ka viņu pētījums palīdzēs tālāk zinātniekiem, lai veidotu - Veselīgas bāzes - baktēriju sugas! Tas varētu palīdzēt tieši noteikt kuras sugas ir saistītas ar noteiktu slimību ierosināšanu!

Galvenais pētnieks Dr. Noah Fierer izteicās: "Bija liels pārsteigums pētot vairākus dalībniekus, un atklājās ka vislielāko baktēriju daudzveidību atradām tieši uz sieviešu rokām"

Pētījumā tika atrastas vairāk kā 4700 dažādu baktēriju sugas uz 102 cilvēku rokām!

Vidēji uz sieviešu rokām bija 50% vairāk baktēriju kā uz vīriešu rokām!

Dr Fierer. minēja, ka baktēriju skaits sievietēm varētu būt lielāks, jo vīriešiem mēdz būt vairāk skābāka āda, kas veicina skarbāku dzīves vidi mikroskopiskajām radībām!
5 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Nevareja jau pieminet tadu sikumu ka ta ir tikai ASV robezas...
3 1 atbildēt
slikti!!!!
1 0 atbildēt
oyo avatarsoyo
he he he :D
1 0 atbildēt
:D
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
netiireles :D meitenju bacilji ! :D
1 2 atbildēt