local-stats-pixel fb-conv-api

Un vēl skūpstu veidi1

13 1
Slepenais skūpsts. Ja esat kautrīgi vai vēlaties paskūpstīties kādā radu saietā, atrodiet dārzā kādu slēptuvi aiz vīteņiem vai kādā telpā aiz aizkariem un nozodziet viens otram pāris ašu skūpstu.

Meklējot tavernu. Intīmā brīdī, kad abi ar draugu esat gultā, lietojot lūpas un mēli, sāc "tavernas" meklējumus pa visu ķermeni, līdz atrodi to drauga nabā. Dāvā savu uzmanību tai - maini spēku un ātrumu, skūpstot un laizot to. Tas ir drošs un nekaitīgs skūpsta veids.

Čuksta skūpsts. Intīmā brīdī, kad sakāt viens otram mīļvārdiņus, pieliecies pie drauga lūpām it kā skūpstam un tad iečuksti viņa lūpās, cik ļoti tu mīli viņu. Pasaki: "Es nevēlējos tevi skūpstīt, tikai čukstēt tavām lūpām - es mīlu tevi."

Dūcošais skūpsts. Maigi piespied savas lūpas mīļotā kaklam netālu no auss, tad sāc dūkt, pūšot gaisu caur lūpām un vaigiem vibrējot. Virzies augšup un lejup pa kaklu, tad beidz pie sejas un uz lūpām. Beigās varat abi to darīt. Tas rada jaunas, nebijušas izjūtas.

Ķircinošais skūpsts. Brīdī, kad abi sēžat blakus un vēlaties sniegt skūpstu viens otram, centies izvairīties no lūpu skūpsta. Sniedz skūpstus dažādās kermeņa vai sejas vietās, bet neļauj skūpstīt lūpas. Tā var izrādīties jautra spēle un draiskošanās.

Vakuuma skūpsts. Kad skūpstāties mute pret muti, cieši piesūcieties drauga mutei un ievelciet elpu tā, lai izsūktu gaisu no partnera mutes. Rotaļīgs skūpsts.

Tīģera skūpsts. Klusi, nemanāmi piezodzies savam draugam no mugurpuses, kad viņš to negaida. Tad pēkšņi nogrāb to un noskūpsti uz kakla. Vari veikt arī dažus skrāpējienus ar nagiem. Tas būs negaidīts pārsteigums draugam. Tikai izvēlies brīdi, kad tavs draugs nav nopietni aizņemts vai nikns.

Steidzīgais skūpsts. Kad no rīta steidzaties, nekad neaizmirstiet ātro skūpstu, parasti tas iznāk uz degungala vai vaidziņa. Bet svarīgi to nekad neaizmirst.

Labvakara skūpsts. Pirms dodies gulēt, nekad neaizmirsti noskūpstīt savu mīļoto un novēlēt saldus sapnīšus. Tam jākļūst par kopīgu vakara rituālu. Nepaliec pie TV, kad mīļotā dodas gultā, velti tai pāris saldu mirkļu pirms aizmigšanas, tam jākļūst par veselīgu, mīļu attiecību pamatu.

Modināšanas skūpsts. No rīta vai kad tavs draugs ir iesnaudies, pamodini viņu ar skūpstu, noliecies pār to un noskūpsti uz vaiga, turpinot ar viegliem skūpstiem, virzies, līdz atrodi lūpas. Beidziet abi ar kaislīgu lūpu skūpstu.

Skūpstu šujmašīna. Skūpstīšanās brīdī sniedz ātrus skūpstus, te uz virslūpas, te apakšlūpas, tā, kā darbojas šujmasīna: turp-šurp, līdz visa mute "aizšūta".

1000 skūpsti. Kādā jaukā brīvdienas rītā piecelies agrāk un saliec uz grīdas 1000 konfektes "Hershey's Kisses" no gultas cauri visai mājai, tad klusītiņām ielien gultā un modini mīļo ar "Hershey's Kisses" mutē ar piezīmi: "Es tā mīlu tevi. Es skūpstiem klāju zemi zem tavām kājām tavai rīta pastaigai."
13 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
tās bildes ir ģenialas :D
1 0 atbildēt