local-stats-pixel fb-conv-api

Uguns masāža [Papildinata fotogallerija]5

41 0

Šis ir manis tūlkots teksts.

Uguns masāžas mākslas pirmsākumi meklējami jau pirms vairākiem tukstošiem gadu Tibeta. Vēlak šīs meistraības, un prasmes apguva ķīnieši, un sava kūltūra to ļoti piekopj. Šobrīd ķīnā ir daudz šis masāžas meistaru.
Uguns masāža ilgst apmēram pus stundu, tas ir 30 minūtes, un pašam cilvēkam šis procedūras ir nesāpīgas, jo ķermeni sākotnēji noklāj ar speciāli sagatavotām aromatizētām eļļām.
Sākotnēji iemērc dvieļus spainī ar medicīnas (infuzijas) garšaugiem.
Pēc tam pārklāj ķermeni ar vairākiem slāņiem mitrās salvetes, uzlēj līdzekļus ar dažādiem garšaugiem, un pielaiž liesmu. No liesmas radīta karstuma tiek uzkarsēts ķermenis, notiek svīšanas process, un atverās poras. Zāļu lējums pateicoties atvērtajam poram nonāk dziļi āda, tadejādi uzlabo asinsriti.
Šāda veida masāžas palīdz stabilizēt imunsistēmu pacientam, un tās savukārt mazina nogurumu.
Šādas masāžas ir ieteicamas profilaksei tiem cilvēkiem kuriem ir kakla vai gurnu deģeneratīvas slimības. Galvenokārt šada veida masāžas izvēlas sievietes, lai samazinātu savu svaru, un apkārtmeru, jo kā visiem zināms, liela karstumā tauki parvēršas sviedros, un caur poram izkļūst no ķermeņa 
Ši visnotaļ arstnieciskā procedūra ir jāsak no tās ķermeņa daļas, uz kuras ir sastopami viss vairāk tauku slāņu. 
Uguns masāža ir ļoti labs arstniecības un relaksācijas līdzeklis, ļoti iedarbīgs ir pret reimatismu, un osteohondrozi, ka arī ļoti labi iedarbojās, uz dzemdes kaklu, ka arī atbrīvo plaušas un elpceļus no iekaisumiem, un to radītajam sekām. Kaut arī Uguns Masāža noņem nogurumu, un dod papildus enerģiju, tā ļoti labi iedarbojās, arī kā alternativs līdzeklis cīņai ar bezmiegu. Tiek relaksēti muskuļi kuri ir iekrampējušies pateicoties mazkustīgumam ( piemēram ilgstosai sēdēšanai pie datora, tv, u.c)
Siltums ko rada šī uguns masāža paplašina asinsvadus, un līdz ar to uzlabojas asinsrite, un limfas cirkulāciju, un uzlabojās vielmaiņa. Tas savukārt palīdz atbrīvoti ķermeni no toksīniem . 
Šada veida procedūras ilgst apmēram 30 minūtes, un maksā sākot no 300 CNY (China Yuan Renminbi) jebšu 22.45LvL (Latvijas lats)
 

Atvainojos par neprecīzu gramatiku..

Paldies par uzmanību 

 

Nēesi skopulis -pastasti draugiem

41 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

varētu būt interesantas izjūtas :)

4 0 atbildēt

Izskatās diezgan bīustami tik un tā

3 0 atbildēt

Ektrēmi, bet gribētos pameiģināt drošvien foršas sajūtas. Jābūt dikten drosmīgam

3 0 atbildēt

atbildot uz Kedas komentāru " Ektrēmi, bet gribētos pameiģināt drošvien fo... " Es ja būšu kadreiz ķīna viennozīmīgi nenožēlošu 22,45LVL kam tadam!

3 0 atbildēt

Ekstrēmi

3 0 atbildēt