local-stats-pixel

Twilight (mm)17

27 4
Amm.. Vakar noskatijos.. :)) Baigi patika.. pat varu teikt , ka shii filma man pa visaam shinii gadaa skatiitajaam patika visslabaak! ^^ Iesaku arii noskatiiteis! ^^

Ja esi nemirstīgs, kā dēļ ir vērts dzīvot? 17 gadus vecā Bella pēc mātes otrās laulības pārceļas uz dzīvi nelielā pilsētiņā pie tēva. Jaunajā klasē ir kāds noslēpumains puisis Edvards, kurš nelīdzinās nevienam citam - kā visi vampīri, viņš ir nemirstīgs. Edvards ir vampīrs, taču viņam nav ilkņu, un viņa ģimene izvēlējusies nedzert cilvēku asinis. Edvards ielūkojas Bellas dvēselē un atrod savai līdzīgu - tādu, ko viņš gaidījis 90 gadu. Drīz abu starpā uzvirmo kaislīgs, aizraujošs un neordinārs mīlas stāsts. Taču kad meiteni ievēro arī Džeimss, Edvardam nākas glābt meitenes dzīvību un uzveikt savas nevaldāmās slāpes... Vai īsta mīlestība to spēs?



Reklāma
Reklāma
Reklāma
27 4 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000
Nu tik tīnītes spiegs :D Neuzskatu,ka filma bija galīgs mēsls,bet nekas spīdošs.Un galvenais varonis ne pārāk simpātisks.
3 0 atbildēt
es patiesam ar uzskatu kas si filma ir labakais romeo un dzulietas atdarinaajums!! :):):) Tik beigas vini nenomirst...varbut nakama dala !!!
2 0 atbildēt
^^ :)) Mhm.. cik nopprotu buus arii otraa dalja --- > New Moon Edward Cullen pre-production
1 0 atbildēt
es joprojām domāju iet vai neiet skatīties uz lielā ekrāna emotion laikam palikšu mājās un kkur netā paskatīšos kas un kā ar viņu..
1 0 atbildēt
es ar vakar noskatiijos))) ja godiigi, biju cereejusi, ka buus labaak) bet izraadiijaas ka taa ir taada pati kaa miljons citu) nothing special) bet jauki)
1 0 atbildēt
Zvaigzne , sarunāts ;)
1 0 atbildēt
Neraugoties un pēdējā laikā ražoto sviestu filmu industrijai jaatdzīst ka filma laba ;)
1 0 atbildēt
šī filma patiešām bija baudāma, salīdzinoši ar citām... Man ļooooti patika... emotion
1 0 atbildēt
Nav citu ko darīt ?
1 1 atbildēt
Man gan patika.. :) katram savs viedoklis! ^^
0 0 atbildēt
Bubble - Nju nez.. manupraat sho filmu dereetu skatiities uz lielaa ekraana.. ^^ Bet ja naudinjas zheel.. tad dari kaa es -- > Ka4aa netaa un skaties uz DVD plakanaa Tv maajas.. :D Nju ja.. ^^ Un veelaak pasaki kaa noveertee! ^^ NaiaD_ - nju nju kaa?? :D awww :S nju ja - > cik cilveeki tik viedoklju.. bet ok.. ;) Es palikshu pie sava! (inlove) :)
0 0 atbildēt
:)) ^^ Tad labi! ^^
0 0 atbildēt
Herks - Vo.. Tu pilniigi man vardus rauj aaraa no mutes.. :D ^^ Tieshi taaa arii ir.. :) PIlniigi un galiigi tev piekriitu! ^^ Anoniimais - Mhm.. ^^ Man arii ^^ Es vinju lkm pat vareetu noskatities veelreiz.. (mm)
0 0 atbildēt
Grāmatas ir diezgan labas un filmai arī nav ne vainas, man patika, bet jā, Latvijā un lielā daļā pasaules Twilight jau ir apsēstība un tas ir slimi, pilnā vārda nozīmē slimi, es saprotu tu vari fanot, bet c'mon ne jau tādā mērā ka Patisons ir tava mūža mīlestība un tu gribi no viņa bērnus, tas ir tik lame nu . Un jā tagad noteikti kāda maza meitene man sāk braukt virsū (tā ir vienmēr) , ka esmu pateikusi kko aizskarošu vai nu nepareizu, hell yeah, varat nemaz nepūlēties, jo viss ko pateicu ir pilnīgi pareizi .
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Kreker - ir.. ;) Un ja nepatiik.. NESAKTIES!
0 1 atbildēt