local-stats-pixel fb-conv-api

Tuvcīņas-Kadočņikova Stils/Sistēma13

47 0

Tuvcīņas veids, kuras pamatlicējs ir Kadočņikovs Aleksejs, lai gan pats tuvcīņas veids Krievijā pastav jau ļoti ilgi, Kadočņikovs to ir krietni pilnveidojis un sistematizējis.

Ja ir vēlme uzzināt sīkāk par Kadočņikovu tad spied šeit


Tuvcīņas teoriju Kadočņikovs pasniedz ar uzsvaru  uz zināšanām fizikā, psiholoģijā un anatomijā. Apmācību procesa laikā, katra kustība un paņēmiens tiek paskaidrots, tiek noradīts uz kādiem fizikas likumiem vai pamatprincipiem tas balstās. Sakarā ar to, ka Kadočņikovs nespēj izlaist "caur sevi" pietiekami daudz mācekļu, viņš vēlas palašināt savu skolnieku skaitu pasniedzot tiem teoriju, praksi atstājot viņu pašu ziņā. Šim tuvcīņas veidam nav noteiktu paņēmienu vai rīcību. Vislabāk viņa darbu ar pretinieku var nosaukt par "vadīšanu". Iespaids, ko atstāj viņa reālais darbs pat uz taktiski un tehniski sagatavotajiem cilvēkiem un augstu kvalificētiem sportistiem un cīkstoņiem, ir labākā reklāma Kadočņikovam, kā izcilam cīņas mākslu meistaram.


Cilvēki, kuriem nav tehniskās izglītības un ir neskaidrs priekšstats par fizikas likumiem, bieži nesaprot, kā Kadočņikovam izdodas izdarīt to, ko viņš dara. Mēģinot apgūt šīs iemaņas, viņi "pārtulko" tās no zinātnes valodas sev saprotamā, krietni vienkāršinātā valodā. Tieši šī iemesla dēļ ir radušās un turpina rasties tās daudzās Kadočņikova "kopijas", kuras ar visu savu bravūrību un ārišķību nespēj novērst professionāli raidītu sitienu.


"Kadočņikova sistēma" ir autortiesību aizsargāta un patentēta kā «Способа Кадочникова А. А. самозащиты от нападения». Neskatoties uz to, strīdi par to vait tas ir "Kadočņikova Stils" vai "Kadočņikova Sistēma" vēljoprojām aktīvi turpinās.
Pielietojums Kadočņikova Sistēmai/Stilam ir militārajā sferā un arī civilajā, jo ir ļoti efektīvs veids, kā ātri atbruņot uzbrucēju. Mūsdienās par Kadočņikova stilu ļoti aktīvi interesējas ASV, Lielbritānijas, Nīderlandes un citu valstu militārās organizācijas, kā arī civilie tuvcīņu klubi.







47 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ir pie Egīla Helmaņa pastaigāts , dzīvē ir noderējuši paņēmieni :)

5 0 atbildēt

Pats arī esmu apguvis dažus no sistēmas elementus, tai skaitā no Kodičņikova paveida. :) Plusiņš

2 0 atbildēt

atbildot uz dick komentāru " nez... lai pameegina kaadu no mma uzvareet. d... " nejauc pashaizsardzibu ar sportu un cilvekus kuri speciali dzer steroidus utt... lai uzdzitu sev buudu, nejustu sapes, un lauztu kaulus delj naudas, ar ikdienas iedzivotajiem un policijas darbiniekiem

2 0 atbildēt

60% aikido, parejais tiri darbs ar galvu...

1 0 atbildēt

atbildot uz dick komentāru " nez... lai pameegina kaadu no mma uzvareet. d... " Kalhozņik, tu pats saproti, ko tu runā?! Rakstu izlasīji?! Kam tas tuvcīņas veids ir domāts!?

1 0 atbildēt

 

1) Ļoti noderīga lieta pret urlām un citiem nespeciāli apmācītiem elementiem

2) Piemīt arī komercijas elementi, tipa pērciet zēni DVD un esiet droši uz ielas

3) Nolieciet Kodočņikovu K1 ringā pretī profam - aizies prom ar asiņainu snuķi, tur viņa fizikas likumi pārstās darboties :)

4) Džekijam Čanam un Čakam Norisam arī smuki izskatās:)

2 1 atbildēt

Tā jau patiesībā ir - ja vien tu pratīsi izmainīt virzienu kādā pretinieks virza sava uzbruka enerģiju, vai pat pavērst pret viņu pašu, tu, var teikt , esi uzvarējis. Tāpēc jau tur vairāk funktieris vajadzīgs, kas, kurā momentā un kā ir jādara.

Brīnisķīgi redzams, kā viņs pārākuma cīņā izmanto pretinieka sitienu ar kāju lai apturētu citu :D...

Bet to, kā viņš panāca, ka USA saldātam saka auss sāpēt... hmm - tas gan mistika...

Kāds varbūt saprata? ..pamanīju tik, ka viņš kko ar ieroci tanī momentā ķimerējās.

1 0 atbildēt

kamer neviens no jums nav izmegjinajis sho ciinju, neviens nav kompetents komentet par tas efektivitati, to pashu var teikt par efektivitati ringa vai uz ielas vai karaa... ja esi trennejies, bet patiesiba neko sakarigu neesi iemacijies, tad uz lapstinjam busi sha vai ta... viss ir atkarigs no abu subjektu, kas satiekas, prasmju pakaapes, neatkariigi no ciinjas veida kuru tie paarzin, vai improvizee...

tapat es nesaprotu kada sakara tu jauc ieksa profesionalos cikstonjus, cik biezhi tu uz ielas esi kavies? cik biezhi tu esi kavies ar mma sportistu? cik daudz mma sportistu ir latvija? cik daudz tadu ir krievijaa? iespejamiba ka satiksi profesionali kursh speciali grib tevi aplaupit ir samera maza... realaja dzive ir jauzmanas no visadiem svetdienas skolas kikboxeriem, to gan ir diezgan daudz "izaudzeets" kaut gan 90% tapat nav ipasi spejigi un cinas neizmanto galvu...

1 0 atbildēt

kadasnjikova ciinja ir militaaraa tuwciinaj, man besii ka tas tiek Latvijaa maaciits arii civilajiem! Veel jo vairaak man besii ka AM nespeej nodroshinaat lai kadasnjikovu vareetu apguut katraa bataljonaa! Bet wsp jaa, militaaras lietas naw domaatas ciwilajiem, ne welti pirms armijas ir jaaiziet normala komisija kas izweertee wai wsp tew kko war maaciit!

1 1 atbildēt

atbildot uz neo49 komentāru " Tā jau patiesībā ir - ja vien tu pratīsi izma... " Par to arī biju izbrīnījies, bet ja velies var pagūglēt, tur tādā veidā tiek pa vairākiem uzreiz guldīti. Gan jau izskaidrojums nav nemaz tik paranormāls, lai gan tā tomēr ir Krievija un tur jau nu toč netrūkst paranormālību, visādu šizo sūdu un dažādu melnu noslēpumu ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz Spridzinatajs komentāru " Ir pie Egīla Helmaņa pastaigāts , dzīvē ir no... " Ļoti labs treneris!

0 0 atbildēt

atbildot uz bumbulitzzz komentāru " kadasnjikova ciinja ir militaaraa tuwciinaj, ... " Nopērc nelegālo kalašu un staigā laimīgs. Man poh - man Beretta pie sāniem un staigāju naktī svilpodams pa visiem  urlu rajoniem. :D Uzbruks kāds - pats vainīgs - dabūs 9mm kājā. :D

0 0 atbildēt

Es arī tā gribu mācēt!!!

0 0 atbildēt