local-stats-pixel fb-conv-api

Top tēma Latvijā18

11 13
Es nelikšu īpaši daudz bilžu, bet gan pasiroju pa ziņu portāliem un iekopēju labākos komentārus un virsrakstus. Lai sākas diskusijas.

1. Segliņš saka paldies policistam, kurš, iespējams, šāvis gumijas lodes

TVNET

15. janvāris (2009)
08:10
Atsauksmes par ši rīta 900 sekundēm, ko es gan pilnībā nenoskatījos...


;(Pirms 2 minūtēmnesaprotu, kamēr pie rokas nepieķer un acīmredzamu video sižetu acīs neiebaksta, tikmēr segliņš juksis siekalām šļakstoties bauro, ka nekādas specierīces netika lietotas.nu cik var melot....

nu bet..Pirms 7 minūtēm
Vajadzēja atsūtīt Tukuma policiju - šie būtu ātri tikuši ar visiem galā - izliktu visu agresiju!


Cietušajiem no vardarbības jāvēršas TIESĀ!Pirms 8 minūtēmSegliņš paziņoja, ka PAVĒLES ŠAUT NEBIJA!
Turklāt jābūt normām piekurām drīkst lietot lodes lai nejauši nenošautu cilvēku.

Segliņš saka paldies policistam, kurš, iespējams, šāvis gumijas lodes

Segliņš paziņoja, ka PAVĒLES ŠAUT NEBIJA!

VAI CILVĒKI VARĒJA PAMEST VECRĪGU, KĀ SOLĪJA POLICIJAS ŠEFS PIRMS MĪTIŅA? BIJA DOTS PUBLISKS SOLĪJUMS, KA TIKS ATSTĀTAS EVAKUĀCIJAS VIETAS!
TĀ VIETĀ IELAS TIKA NOSPROSTOTAS!

bimbuktiesību aģentsPirms 17 minūtēmak daži dabūja pa aci faktiski kā ķīlnieki, un vēl paši nesaprot kādēļ, tad jau jāsāk bļaut arī par narkomānu tiesībām, un par akohola veikalu uzlauzēju tiesībām, tāpat kā jau zviedrijā bļau par lesbenēm un homīšiem, tas kādam izdevīgi.
partijām kam manta jāglābj.


Nesaprotu tikaiPirms 16 minūtēmJa tika atsavinātas pudeles ar degmaisījumu, tad kādēļ nenodega neviens auto vai kuat kas tamlīdzīgs.
Molotova kokteiļus savā laikā izmantoja pat tanku aizdedzināšanai.
Vai tik te ar tiem molotova kokteiļiem nav tā pat kā ar masu iznīcināšanas ieročiem Irākā.



hePirms 24 minūtēmgar saeimas namu lēkā bars 16mitgadniekiem un ar akmeņiem dauza logu, kāds vicina krievijas karogu.. un policijai jātaisnojas par gumijas lodēm. banānu valsts, kā iespējams būt tādas valsts patriots?

sakot ērmaņa vārdiem, ko tad, policistiem viņus paijāt[un iepliķēt pa dupsi] vajadzēja?

šaubos, ka ja demolētu blato namu, kāds ar gumijas lodēm šautu un pēc tam uzdrīkstētos vēl vainīgo meklēt policijas pusē.


tiesnesisPirms 25 minūtēmlabi ,ja jūs sēžat hokeju skataties un nejauši ar ripu trāpsa pa aci un acs beikta,ko tad spēlētājs ir vainīgs ,vai pats līdi un dabūji?ai tomēr jābūt drošībi par skatītāju?


nuPirms 26 minūtēmvai manījāt kā viņam sāka balss raustīties par to ka ir tomēr šauts, ruka uzreiz pāriet uz citu tēmu, ka policistiem tiks samaksāts un ka valstij tādām lietām ir nauda?


imenaPirms 27 minūtēmnakamajas demonstracijas iesim pie Seglinu uz majam un pasaudiisim vinu ar gumijas bumbina.....
Visu cieņu Štokenbergam un Pabrikam.....
Ka es personigi noskaidroju tad demonstraacijas bija suutiiti ari tautas partijas puisi...


escapePirms 29 minūtēmVajadzēja pakratīt ar pirkstu, un pateikt, lai neviens tā vairāk nedara? Apdzērušies šmurguļi, kuri paši nejēdz ko dara. Viņu rīcība ir atbalstāma, bet policiti tagad ir vainīgi, ka centās pūli nomierināt?
Tad kad jūsu īpašumu izdmeolēs šādi brašuļi, tad varēsiet arī viņus paslavēt, un nezvaniet policijai.


karabasPirms 32 minūtēmbet maate ta tv staastija ka nabaga puika mucis prom.. tad jau tie nekaadi polichi nevareeja buut jo tad jau traapiitu muguraa ne sejaa!? ja nu vienigais puika bija taada dzerumaa ka nesaprata uz kuru pusi skriet!


centisPirms 31 minūteses ar butu savis un savis butu krietni vairak.ja kads meginatu mani nosits ar brugakmeni vai vnk nospardit kamdel to nedarit un pie velna kkadu paveli, ja jaizskiras par savu veselibu vai dzivibu un kkada piedzerusos smurgula veselibu kurs man gribetu nosist ar akmeni ne mirkli nedomajot izsautu abas acis.lai tas tinis netelo sveto varu deret ka vins policistu virziena sveida nevienu vien akmeni

fightPirms 41 minūtesŠis ir vienīgais ceļš kā cīnīties. Un nav te ko ļerkstēt, varbūt vēl zīda cimdus vajadzēja uzvilkt un tā maigāk?!! Valdība atklāti ņirgājas, bet mēs tik stāvēsim un lēnītēm dziedāsim?? Kam tas ir pieņemami, lūdzu, bet ir cilvēki kas to NEPIEĻAUS!!!


Ivars PPirms 43 minūtēmAr gultņa lodīti acs nebūtu ārā. Un no "kāda" puses iepriekš paredzamā provokācija tika speciāli pieļauta ar policijas bezdarbību mītiņa laikā. Labi, ka vēl no bruģakmeņiem nebija cilvēku upuru.


2. Tauta nekārtības Vecrīgā necēla

Pēteris Jaunzems, Kurzemes Vārds

15. janvāris (2009)
08:35


Tie daudzie lauku ļaudis, kas aizvakar piedalījās protesta akcijā Doma laukumā, nenožēlo, ka bija mērojuši tālo ceļu uz Rīgu. Jo pārliecinājušies, ka cilvēki nav vienaldzīgi, viņiem joprojām rūp Latvijas liktenis un, lai nosargātu valstisko neatkarību, viņi spēj būt ne mazāk vienoti kā 1991.gada barikāžu dienās. Laikā, kad Vecrīgā sākās nekārtības, viņi jau bija devušies atceļā uz mājām, taču tagad saņemot pārmetumus, ka tās izraisījuši.



tauta
Pirms 11 minūtēmtauta nav vainīg, tikai krieveļi urlas un parejais sabiedrības slānis kuiem smadzenes ir par maz. tie ir vainīgi

LELDEPirms 29 minūtēmSkaidrs , ka šie grautiņi bija pasūtījums, tāpēc jau arī policija sāka reāli kaut ko darīt pēc stundas, ļaujot demulēt, lai izgāztu šo protesta akciju, jo par protesta akciju vispār netiek runāts, Vakar viss Dombura raidījums bija tikkai par grautiņiem, nevis par cilvēkiem, kas pateica nē, šiem iesēdējušajiem savos krēslos kungiem, un atkal viņi sausā paliks sēdēt savos krēslos.


vai > tautietisPirms 34 minūtēmTie urlas un cietumnieki arī ir tauta!


to faktsPirms 1 stundas un 18 minūtēmdiemžēl vai pareizāk būtu teikt PAR LAIMI grautiņu nesarīkoja ne urļuki, ne deģenerāti!!! laikam tu tur nebiji, vai arī esi akls! biju tur, redzēju kadi tur bija cilvēki... bija urlas un bija kārtīgi latvieši!!!!!!!!!!!!


capone Pirms 1 stundas un 49 minūtēmTautai bija jābloķē saeimu tad kad tur sēdētu deputāti!
Un nelaist ārā kamēr nepieņems pareizos lēmumus.
Vot tas būtu protests, nevis stūlbi bļaut uz tukšu ēku un apmētāt policistus kas vispār "ņipričom". Viņi vienkārši neļāva nodedzināt rīgu...


esPirms 1 stundas un 50 minūtēmKrievija mus grib atpakal!
Varbut tiesam pievienosimies tai jo tie tak bija zelta laiki piena un medus upes vienigi meli vajadzeja turet aiz zobiem!


Reklāma
Reklāma
Reklāma
11 13 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000
šis te sen jau vairs nav joku portāls. te ir ne tikai jocīgas, bet arī dzīvnieku bildes,wallpapers, bieži parādās dažādi matereāli no ziņām, dragreisu video un protams, ir jau vecā labā šoka sadaļa...
7 0 atbildēt
Star... Man vnk slikti paliek no taada tipa cilveekiem! Kas tur tik smiekliigs?
6 0 atbildēt
nerds
5 0 atbildēt
Tas bija sen un vairs nav taisniba!
3 0 atbildēt
šī tēma ir izsmelta. "Lai sākas diskusijas." - lame
3 0 atbildēt
A tev varbūt pašam neliekas ka mēs visu negatīvo radam paši ar savam "mīnus" zīmes *cijām. Paskaties uz ko balstās žurnālistika, un kādas ziņas patērētājs lasa visvairāk (avārijas, katastrofas, noziedzīgi nodarījumi). Ne velti pastāv uzskats "Sliktas ziņas ir labas ziņas", cilvēks vienkārši ir tieši tāds pats kā maitu līja, salido uz smirdošu gaļas kluci, lai pēc tam šo notikumus varētu apsriest ar saviem "domubiedriem", izsakot cik ļoti žēl ka tā noticis, redz kā cilvēkiem neiet, un tas liek viņam justies labāk. Un jo vairāk mēs paši iedomājamies cik viss ir slikti un kā neiet, jo vairāk tas arī sāk piepildīties. Bet neiešu savus nervus bojāt citu dēļ, lai rūgst savā darvas mucā un skatās uz pasauli caur pesimisma brillēm. Jauku dieniņu.
3 0 atbildēt
Ble* cik var malt vienu un to pašu tēmu. Teica taču pirms tam, lai neiet uz Vecrīgu, kad var slikti beigties, nu tad nav ko meklēt vainīgos (attiecas uz sīci ar izpi*to aci, nevajadzēja iet, pats nepilngadīgs un pietam dzērumā!! Kādi te vel tizli jautājumi, kurš vainīgs, bļe*). Tracina tas ka sašķaidīja stiklus un radīja zaudējumus privātuzņēmējiem, kuriem tā jau iet grūti Vecrīgā ar augstajām īres izmaksām, un pats stulbākais ka tā visa piedzērusies tautas masa krita virsū policistiem itkā viņi būtu vainīgi pie esošās situācijas valstī, da varu saderēt kad viņi paši gribētu sadod pa dirsu tiem kas sēž savos augstajos kulāros un uz tautu skatos kā no mākoņiem. Vairāki desmiti policistu šo gadu sagaidīja bezdarbnieka statusā, tā ka nav ko viņu vainot. UN beidzat veidot tēmas par tēmu notikumi Vecrīgā un krīze latvija, zajebaļi jau, savādāk vairs nevienā portālā nav pozitīvu notikumu, un spoki pašlaik par tādu pārvērties :( Atvainojos par lamuvārdiem.
3 0 atbildēt
labi, joku portaals nav, bet ir pozitiivs portaals! Zin kaa pieriebies visur lasiit par 13.o1? visiem kam nav slinkms par to runaa/raksta, lai gan pashiem nav nekaadas sajeegas! Star... par tevi jau atvars visu izsaka!
3 1 atbildēt
Pilnībā piekrītu Industrious.!..!!
2 0 atbildēt
Piedodiet... bet vai es esmu vieniigaa, kurai jau apnicis shitais prieks par 13.o1? Man vnk pretiigi paliek lasot! Un shis ir joku portaals, un iipashi daudz jokus es tur neredzeeju!
5 3 atbildēt
Vajadzēja vairāk bliest ar bumbām un nevaicā!Paši vainīgi kas sāka grautiņu!
1 0 atbildēt
Es nesaprotu, ja jums tik pretigi shi tema? kapec jus to veidojat un rakstat komentarus? Pasekojot lidzi jums visiem komentari ir vienkarshi lidzigi un varaties tani putra... Par 13. nebutu grautinja nebutu iznakums kad Zatlers pieteica ultimatu!! Jus par to padomajat ari... Un palasat zinju avotu kartigak varbu?? Ja ok par to Balzamu bij ka bij un mego, nu ko darit :)
2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
es gribetu pabut taja Balzama veici :D
1 1 atbildēt
nu tas laikam kaa kuram... ja kaads mentiem dara paari man shausmiigi smiekliigi liekas. vajadzeeja buut tur uz vietas tad saprastu kapeec tik jautrs pasaakums bija
2 6 atbildēt
man vislabaak patika tas briidis kad blieza mentu businjam logus aaraa, man skjiet pus minuute nepagaaja un visi stikli bija izdauziiti, un veel pa tv tas dzeks kas sit logus ar celjaziimi aaraa arii labs taads moments manupraat. vispaar cepumi daudziem agresiivajiem cilveekiem, shaubos vai kaads simtiigs cilveeks vareetu teikt ka taa nevaidzeeja dariit utt...
2 7 atbildēt
kaa var neredzeet jokus ja ciesh menti un vinju mashiinas????? :D
2 8 atbildēt