local-stats-pixel fb-conv-api

To gan es nesaprotu!!!33

78 6

Sveicināti, Spoki! emotion

Es esmu ļoti ilgi sekojis spokiem, bet piereģistrējos 2 dienas atpakaļ.Vienmēr esmu bijis labās domās par šo saitu, cik šeit saprotoši cilvēki un vienmēr šeit notiek interesantas lietas, bet tagad tuvāk tēmai!Tātad, es ļoti labi saprotu to, lai kļūtu populārs un ievērojams autors ir jāpaiet kādam laikam un protams jābūt aktīvam, bet....un lūk ir šis BET.Es (maza līmeņa autors) ielieku kādu aktuālu rakstu, proti, kādus faktus, interesantas bildes, nu vārdu sakot, kas pārsvarā visiem interesē un liekas saistošs, bet problēma tāda, ka neviens nepievērš tam uzmanību, jo esmu (maza līmeņa) autors un tad es skatos, opāā (Liela līmeņa) autors kurš ir TOP 5 sarakstos utt. ieliek tādu pašu rakstu (lai jūs nepārprastu paskaidrošu to, ka nevis rakstu nozog, bet uztaisa par tādu pašu tēmu).Nepaiet ilgs laiks, kā viņš jau ir labāko rakstu sarakstā vai vēl labāk karstākajos rakstos!Sanāk, ka šim autoram ir tik populārs raksts, tikai tāpēc, ka viņa niks ir TOP sarakstā.Lūk, arī rodas jautājums-Kā mums (maza līmeņa autoriem) kļūt populāriem?Ka mums pat nedod iespēju.Tas apmēram ir šadi.Ieiet kārtējais autors spokos:"Tā, paskatīsimies, kas šodien labs spokos, ahā šis niks nav pazīstams priekškam man skatīties šo rakstu, ganjau nebūs interesanti.Rekur ielicis (kāds populārs autors) rakstu, izskatās interesanti, jāpaskatās, aj pie reizes jāpatēlo dirsālīdējs un jānovērtē šis raksts!"Priekškam tad ir vajadzīgi visi pārējie autori, ja lielāko uzmanību pievērš tiem "TOP" autoriem, varbūt visi draudzīgi iziesim no spokiem, atstāsim tos populāros autorus un visi draudzīgi līdisim dirsā, jo viņi tak ir populārāki par citiem!Man ir pilnīgi vienalga cik pēc šī raksta man būs ienīdēju, cik būs favorītu vai cik plusu, mīnusu.Nēsu notiem, kas reģistrējās spokos, lai tēlotu baigo "veci" un teiktu cik man daudz plusiņu, bet tev necik.Es vienkārši gribu, lai (mazajiem līmeņiem) dotu iespēju virzīties augšā un palikt populārākiem, savādāk tas nav iespējams!

P.S. Ceru, ka pēc ši vismaz kāds pievērsīs tam uzmanību!

78 6 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mans viedoklis
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Nu es piemeēram nevērtēju autoru es vērtēju rakstu! emotion

18 0 atbildēt

ja tevi tas ļoti uztrauc, liec daudz rakstu un esi aktīvs, lai būtu populārs.

+ līmenim augot veikalā varēsi nopirkt tādu "Pacelt rakstu", kas palīdz pacelt raksta popularitāti. ;]

5 0 atbildēt

Es gandrīz nekad neskatos, kas ir ielicis rakstu pirms tajā ieeju, vnm es eju raksto dēļ titulbildes (dēļ tavas nemaz negribējās nākt), dēļ nosaukuma, dažreiz no tā cik +/-, vai izlasu sākumu ievadam

4 0 atbildēt

Tagad ārā ir vakars.

2 0 atbildēt

Ja tu uztaisij pirmo to rakstu tad iesuti taja pasha raksta savu linku un tad visi pec datuma satura un laika redzes ka ir par parejo nezinu.

Ari tie pizdjugas besii kas tos rakstus zog un par saviem uztur

2 1 atbildēt

Es ļoti labi jūs saprotu un nav manas prasības tādas, kaman jau jābūt populārakajam spokos, bet es vēlreiz saku "mums" nepievērš uzmanību, tāpēc es gribu zināt kapēc visi ir tik iedomīgi un nerespektē mūsu/manas pūles.

2 1 atbildēt

What the hell..? Kurš gan tā dara? Kad es lasu rakstu, es nemaz nepaskatos, kas ir autors, jo svarīgs ir raksts. Varbūt Tavā salīdzinājumā otrs autors vienkārši saistošāk pasniedza tēmu.

1 0 atbildēt

Es par to pašu, ir 5 vienāda veida rakstu(tās pašas bildes un teksti) 4 no viņiem saņem ja labi 100+ bet 1 saņem 1000+ jo vnk autors ir populārs

1 0 atbildēt

Varnūt ne pa tēmu, bet es reizēm tiešam nesaprotu, kā rakstam ar nofotogrāfetai zivi 3 eksemplāros un bezjedzīgu tekstu - re ko es šodien ieraudziju- var būt vairāk kā 1000 plusi

bet jebkurā gadijumā man dirsu neplēš izskatās ka raksta autoram gan

1 0 atbildēt

tagad esi slavensemotion

0 0 atbildēt

Tiešī tā, tu esi reģistrējies pirms divām dienām. Tu tagad gribi, lai visi tevi atpazītu or what? Tas ir pilnīgi normāli, ka tie, kuri te ir jau simtiem dienu un aktīvi darbojās, tiek pamanīti vairāk. Neesmu gan gluži no Tevis tā dēvētā TOP gala, bet tik un tā, domā, ka sākumā bija citādāk, nekā Tev?

Nepadodies, liec rakstus, komentē, liec sevi pamanīt un viss būs TOPā ;)

1 2 atbildēt

Tagad tevi visi nodirsis!

0 1 atbildēt

A nav pie dirsas? Kādēļ vispār šeit būtu jāliek iekšā raksti? Uztaisi blogu. Vai arī pimpis par īsu un vajag "kačāt" kkādu virtuālu popiņu?

0 1 atbildēt

nu nezinu gan.. vai tad ir tik traki, ka jasaka, ka nav iespējmas gūt ievērību utt. Piemēram, mans mazais bračka piereģistrējās pavisam nesen, pirms dazām dienām, ielika dažus sakarīgus rakstus, kas tika topā bez problēmām, tagad viņam ir laikam piektais līmenis, 11 raksti un viss notiek. Galīgi nedomāju, ka ir tik traki.. :/

0 2 atbildēt