local-stats-pixel fb-conv-api

Tmnt16

10 1
Nē, nu TMNT paliks Klasika, tā pat kā Simpsoni un Futurama.
Es vēl atceros kā bērnībā lēkāju kā traks, kad rādīja pašas pirmās TMNT sērijas, tas TMNT, kas pašlaik tiek laists pa nedaudzam nav vairs vecais labais TMNT, jaunajā jau pirmkārt Bruņurupučiem nav aču ir tikai balti aplīši vai ovāli :( ! ! !
Bet, TMNT tomēr The Best, es pat kādreiz zināju viņu sākuma Dziesmu no galvas, tas nekas, ka es gāju uz skolu un nevarēju iemācīties pārs mazus dzejolīšus, bet šito iemācīties man bija svēta lieta :D


P.S.
Atvainojiet par video kvalitāti, bet tas tomēr ir diezgan vecs cartoons tāpēc kautko labu ir grūti atrast !
P.S.P.S.
Pēdējo TMNT filmu multfilmu, kas parādīta vairākās bildēs es noskatījos 7 reizes xD
« 1  2  3 »
10 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Neatkārto viņus, jo tā multene ir baigi garā un viņā ir jārāda pēc kārtas. Piemēram Dexter, un citas var rādīt atkārtoti, jo nav nekādas nozīmes kādā secībā viņus rāda, bet tas tikai tā. Šitā bija labākā multene ko rādija pa tv, kad mācījos bērnudārzā. P.S Briesmoņu kari arī bija labie! :)
4 1 atbildēt
Nē nu vienreiz tak parādīja visus sezonu , bet tas bija nežēlīgi sen :( A kad parādīja līdz 12 serijai un vai tos vecos vai tos jaunos??? Un tā bieži ir, ka tiek līdz kādai pusei vai mazāk un pārtrauc rādīt, kautgan tas ir ļotyi stulbi!
2 0 atbildēt
rofl iTurtle
2 0 atbildēt
Zep, tu debīls? Tie ir TMNT ?!!!!!! Tu tādus laikam vispār nekad neesi redzējis tā ir superklasika man viņi patīk cik pat ļoti kā simpsoni u8n futurama varbūt nav cik forši joki, bet man vienalga patīk! :)
2 0 atbildēt
Da tu debils pats ! Neko nesaproti no Multenēm. Turpini skatīties ar rupjībām pārpludinātos bojevikus vai South parku , bet šito liec mierā viņš būs The Best 4ever :)
3 1 atbildēt
Jēziņu, kur šitas laiks.. Agrāk pa LNT gāja šitie, tad jau pirms 16.00 (ja nemaldos) ar brālēniem ieņēmām vietas un gaidijām mutes atplētuši.. emotion
3 1 atbildēt
njā briesmoņu kari bija labi(to žurku sauca rat trap),bet no TMNT mans favorīts viennozīmīgi bija Leonardo.
2 0 atbildēt
a kads ir ieverojis ka orģinālajās multfilmās tajās pirmajās tas sencejs pārtapa no cilvēka par žurku a mūsdienu versijā viņš jau no paša sākuma bij žurka :D
2 0 atbildēt
Nu jā (=^-^=) Es vispār nesaprotu kāpēc viņus vairs nerāda? Nu zini dažus Cartoonus pa vairākām reizēm pa TV atkārto a šito nē :(
3 2 atbildēt
world1234 Nē, nu jā īsā viņa nav , tas tiesa protams nav enkādi simpsoni ar 20 cik tur sezonām, bet tomēr ! :) Bet ja godīgi es aptuveni zinu kāpēc neatkārto, jo tā kvalitāte kādā ir TMNT ir diezgan sūdīga, jo tiešām vecss tomēr un Televīzijas, nevēlās kvalitātes dēļ pazaudēt Skatītājus un reitingus tāpēc viņi neriskēs, bet es aizsūtīšu vēstulīti LNT lai pacenšās parādīt es zinu, ka viņi mani pasūtīs Dirst, bet man poh ! :) P.S Jā briesmoņu Kari ar bija labi! Man visvairāk patika ,tas, kas pārvērtās par Žurku es tikai neatceros, kā pareizi viņš saucās, bet kautkā tā arī bija !
2 1 atbildēt
man nepatika sita multene!
2 1 atbildēt
Exum Es tieši šīs multenes dēļ iemācījos pulksteni pazīt un saprast cik laiks :D zeps Tā ir gaumes leita , tak , nevar pateikt, ka viens ir super a otrs nē...
1 0 atbildēt
psych Jā zinu! Tā ir tāda dīvainība, vienā viņš jau no paša sākuma žurka a otra cilvesk, bet pareizāka versija kur no cilvēka, jo tomēr kautkā attīstīties viņam vajadzētu :)
1 0 atbildēt
Mjā , labās bērnudienu atmiņas ^_^
2 2 atbildēt
jansonexz lūk gudrs cilvēks.. kas kaut ko saprot no multenēm......
1 1 atbildēt
tu debīls šos .. salīdzināt ar simpsoniem un futuramu!!! tie ir bruņurpuči! BRUŅURUPUČI!! un vel žurka... viņos nekā nav... krokodils gena tew ar laikam patika.... tu kautkāds abiniekfīls?
1 2 atbildēt