local-stats-pixel

Tiesa aizliedz presei rakstīt par 13 gadus veco tēvu9

7 3
Lielbritānijas Augstākā tiesa aizliegusi masu saziņas līdzekļiem publicēt jaunus materiālus par britu, kurš 13 gadu vecumā kļuva par tēvu, raksta „The Independent”. Pēc tiesneša vārdiem, pusaudzim Alfijam Patenam (Alfie Patten) un arī jaunajai mātei un viņas bērnam jādod iespēja atgriezties normālā dzīvē. Ziņa par to, ka jaunais brits ir kļuvis par tēvu, tika publicēta pagājušajā piektdienā, 13. februārī, iznākušajā avīzē „The Sun”. Tajā tika ziņots, ka par bērna māti kļuvusi 15 gadīgā Šantelija Stidmana (Chantelle Steadman). Jaunie vecāki paziņojuši, ka viņu meitai Meisijai (Maisie Roxanne) būs laba ģimene. Nedaudz vēlāk vēl divi pusaudži atzinās, ka viņiem bijušas seksuālās attiecības ar Šanteliju. Nākošnedēļ jānotiek DNS analīzei, kas arī noteiks, kurš īsti ir Meisijas tēvs. Taču masu saziņas līdzekļiem ir aizliegts publicēt informāciju par analīzes rezultātiem.
Pēc tiesas lēmuma, Eiropas cilvēka tiesību aizsardzības konvencijas 8. pants (tiesības uz personīgās un ģimenes dzīves aizsardzību) ir pārāks par 10. pantu (vārda brīvība). Alfija Patena pārstāvis Makss Klifords paziņoja, ka tā kā visu šajā gadījumā iesaistīto personu vārdi ir jau kļuvuši plašai sabiedrībai zināmi, šis lēmums ir novēlots.

Saistītais raksts: Britu tiesa atsakās atdot vecākiem tiesu kļūdas dēļ atņemtos pāra trīs bērnus
7 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
Kautkada izvarotaja...Nu blin apskataties uz vinu!!!!!!!
5 1 atbildēt
ta jau izraadas ka vinja ir 15 gadiiga mauka ja ar veel paaris jau noknebusies, psc vnk kur vinjai praats vai arii vecaaki nemaak audzinaat un iestaastiit kad var pisities un kad nevar :D
3 0 atbildēt
Divi vel pieteicas :D beigas sica vecais bus kads 30 gadigs pedofils...
3 0 atbildēt
Brinumaina karta tas mani nemaz neizbrina, paskatoties uz to 15gadigo "meiteni" jau ir skaidrs, kas pie ta visa vainigs, tas sicis nemaz neapzinas ko ir izdarijis, taka tads zombijs... Oi, ka tagad paparaci velesies to visu uzzinata, 100% ka tada informacija bus loti vertiga, ja jau aizliegat:) Noteikumi ir izdomati, lai tos parkaptu :)
2 0 atbildēt
tik mazi un jau samaitāti!! ;DD
1 0 atbildēt
meitene tāda griboša
1 0 atbildēt
nu tak padauza.. :D
2 1 atbildēt
emotion emotion
1 0 atbildēt
cik var pa sitiem rakstiit, taas raganas giimis murgos raadisies
0 0 atbildēt