local-stats-pixel fb-conv-api

Ticības spēks. (ar vājiem nerviem nelasīt)23

78 3

Ticības spēks ir liels. Ar ticību var paveikt dižas lietas. Atliek vien nomērķēt un šaut. Tās spēks var izplesties uz visām pusēm tūkstošiem kilometru. Ticība sev, saviem sapņiem, vīzijām, tas ir dzinulis, kas virza pretī panākumiem. Un lode ātrāk vai vēlāk visticamāk sasniegs mērķi. Pat ja tā netrāpīs desmitniekā, tad pārraus kādu saiti vai artēriju un sāpes, kliedzieni būs pazīme par uzvaru, kaut arī daļēju.

 

Es neesmu reliģiozs cilvēks. Man nav Jēzus, man nav Muhameda, man nav citu praviešu. Mans Dievs ir mana brīvība, spēks, ticība sev un pasaulei. Manī nav naida kā tāda. Mana dzīve ir bijusi un būs raiba, bet turpinu darīt to kam es ticu. Ticībai sev ir spēks.

 

Es smejos redzot reliģiskos fanātiķus. Man nav nekas ne pret konfesijām, ne pret valodām, ne pret rasēm. Bet manī rodas kāre pretoties ar visiem iespējamajiem līdzekļiem – sarkasmu, ironiju, nelietībām, kad jūtu uzspiešanu. Man ir problēmas? Man nospļauties!

 

Ar visu to es gribēju pateikt, ka man riebjas Jehovas liecinieku fanātiskā zvanīšanās pie mana dzīvokļa durvīm brīvdienu rītos, kad guļu, lai atpūstos no darbadienām, lai izgulētu paģiras. Man riebjas viņu neatlaidība, viņu fanātisms reliģijai un viņu centieni uzspiest to citiem. Un nevajag teikt, ka neviens nevienam neko necenšas uzspiest. Galu galā, ja jau vienreiz ar aizpampušām acīm esmu pasūtījis trīs mājas tālāk, tad kāpēc viņi atgriežaties atkal un atkal? Un kur pie velna viņi rauj jaunos durvju kodus? Pat ja viņi maina savus „aģentus”, pat tad man riebjas viņu uzmākšanās. Ticība saviem spēkiem ir kaut kas pavisam atšķirīgs no reliģiskā fanātisma. Tāpēc es jūs Jehovas lieciniekus uzskatu par marionetēm!

 

Man ir piegriezusies jūsu uzmākšanās manai brīvībai, manai būtībai, manam ES. Tāpēc ar savām manipulatora spējām tagad spēlējos ar jums! Es varētu saukt jūs vārdos, bet zinu, ka iespēja, ka lasīsiet šo blogu ir tik pat liela cik es lasītu jums atņemtos bukletus, saīsinātās Bībeles. Varat divreiz minēt kādiem nolūkiem es tos papīrus izmantoju! =))

 

Un tagad pievēršoties pie bloga lasītājiem vēlos jums teikt, lai nepieļaujat sev kāpt uz galvas, ja Jehovas liecinieki joprojām ir neatlaidīgi, tad jājiet viņus, nevis atļaujiet jāt sevi. Kad mani apmeklē mani „aģenti”, tad sprediķoju es, iekļaujot atslēgvārdus, zemapziņā viņus kodējot. Kad būšu beidzis viņus kodēt, tad viņi neatkodēsies nekad un domās, ka ir gigantiski, staigājoši pēc margrietiņām smaržojoši ekskrementi.

 

Citējot Lindu: „Ai, zini ko es šo visu gadu laikā esmu sapratusi? Ka nav jēgas ielaisties ar Tevi sarunā, jo agrāk vai vēlāk tāpat jānonāk muļķa lomā! ”


Miers.

 

Šīs nelietības pirmpublicējuma vieta.

78 3 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000

Muļķības apliecinājums. Tā ir labi un tā piederas. Blā blā blā. (Jā zinu, ka zaimoju. Bet man nospļauties. Es dzīvoju dzīvi kārtīgi. Ar visiem pārdzīvojumiem, grēkiem, dusmām, prieku, asarām un mīlestību.)

Man arī besī ārā tie ārkārtīgi reliģiozie cilvēki. Tie, kas uzmācas ar savām tēzēm (bieži pēc sava prāta sadomātām, tādas, kas bībelē nebūt tā nav rakstītas).

3 0 atbildēt

100 % atheist!

2 0 atbildēt

Esmu pagāns - man vienalga!

2 0 atbildēt

Man patīk tā viena tante, kas autobusos sludina Kristietību, laikam :D

2 0 atbildēt

Mans otrs vārds ir Sarkastiski Ironisks Nelietis, no manis pūkainus zaķīšus neredzēt. :)

atbildot uz angelwitch komentāru " tādā parupjā veidā pateikts, bet sava taisnīb... "  

2 0 atbildēt

Svaigi vārītas sviesta pikas kotletes izmērcētas saputotā margarīna ķīselī emotion

2 0 atbildēt

es tos papirus nelietotu pat tādai padarīšanai... Katrs ir pats sev Dievs

2 0 atbildēt

atbildot uz Jeffbarby komentāru " es tos papirus nelietotu pat tādai padarīšana... "

PIlnīgi piekrītu. Man arī besī ārā tie Mormoņi. Nevar būt tādas tiesības baznīcai uzpiest savu ticību kādam cilvēkam pret viņa paša gribu. Un tomēr tās pasaciņas ka pastāv kāds augstāks spēks.... pfffff :D nesmīdiniet tik pat labi es varu būt jēzus. Katrs cilvēks ir patstāvīgs un ja vēlaties ticiet tiem suņa murgiem, bet atcereties ka paši nebūsiet labāki. Es ticu sev un pats spēju sev likteni notiekt.  

2 0 atbildēt

atbildot uz Treiseris komentāru " atbildot uz angelwitch komentāru " tādā paru... " es jau arī negaidu :D

1 0 atbildēt

Varbūt tomēr derētu padomāt par to, ka cilvēkiem ir nepieciešama ticība? Un gluži kā da Vinči filmā un grāmatā teikts - pat ja tev būtu iespēja apgāzt faktu, ka Jēzus ir eksistējis, vai tu to cilvēkiem pavēstītu un atņemtu miljardiem ticību?

Tie kas sarakstīja Bībeli bija gudri, daudz gudrāki nekā varētu šķist .

1 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " kas ir pagans zini? " Nē, es esmu stulbs emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz bufalo komentāru " raksts labs,bet nu ir taa ka tu esi auzaas ta... " Būtībā tavam viedoklim piekrītu. Bez reliģijas, cilvēce būtu galīgi sagājusi sviestā. Reliģija zināmā mērā notur cilvēkus rāmjos. Reliģija novelk robežas, cik tālu drīkst iet. Un ir atkal otra puse - reliģijas pretinieki, kas novelk robežas, cik tālu baznīca drīkst iet.

Viss ir tikai galējības.

1 0 atbildēt

atbildot uz cilveeks2 komentāru " Esmu pagāns - man vienalga! " kas ir pagans zini?

2 1 atbildēt

atbildot uz koudman009 komentāru "  man ar tie religjiskie besi .. piem. ... " Hmmm...Gribēju jautāt.Vai bībelei ir autora?Visticamāk  to neatradīsi ne uz vāka,ne kur citur kādā lappusē.To ir sarakstījuši vairāki cilvēki.Ja tu domā to ka viss kas bībelē ir rakstīts ir noticis tad Tu esi slimiķis.90% bībelē ir metafora,ko katrs cilvēks izskaidro pēc saviem ieskatiem!

1 0 atbildēt

Kristietību izdomāja, lai tu tagad to aprunātu :D

1 0 atbildēt

atbildot uz koudman009 komentāru "  man ar tie religjiskie besi .. piem. ... " Kam tika izdomāta reliģija? Tādēļ ka tajos laikos cilvēki nespēja izskaidrot lietu būtību, dabas parādības, sakarības. Visu, kas šķita labs - to izskaidroja caur Dievu un viņa dēlu Jēzu. Savukārt visu to, kas šķita slikts, to pierakstīja sātanam.

Un laika gaitā šī mācība labi noderēja imperatoriem, ķēniņiem, cariem un karaļiem. Tātad varai, lai kontrolētu tautu masas.

Pati bībele ir apšaubāma. Kādēļ nav iekļautas grāmatas un liecības, kur minēts, ka Jēzus bijis precējies ar Mariju Magdalēnu, kura savā laikā bijusi padauza. Taču vēlāk kļuvusi "it kā" šķīsta. Kādēļ nav minēts, ka kristietībā celibātam nav vietas? Tikai lai kontrolētu tautas, jo toreizējai varai tā bija izdevīgi.

1 0 atbildēt

Tādā gadījumā superlabs raksts!

1 0 atbildēt

tādā parupjā veidā pateikts, bet sava taisnība tur ir..

1 0 atbildēt

Nedrīkst pat tad, ja es esmu šī raksta autors? :D

atbildot uz ĪstsĶūners komentāru " Nedrīkst likt copy paste rakstus no citiem po... "  

0 0 atbildēt

Nedrīkst likt copy paste rakstus no citiem portāliem.

0 0 atbildēt