local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija14

68 3

Nezinu vari uzskatīt šito par galīgu sviestu vai ari nē man vienalga tās ir manas domas un manas teorijas.
Kapēc cilvēce ceļ lielo kolaideri ? (ceru ka saproti par ko iet runa ). Viena no manam teorijām ir. Ka šie gudrie cilvēciņi apmēram 20 gadus atpakaļ kosmasā tomēr atklāja planētu X vai Niburu (Planēta tiek uzskatīta par mītu , bet ir ari vērā ņemami tās eksistences pierādījumi . Ja parādās interese visu var atras tepat internetā ) . Un ja ta planēta eksistē tad viņa apdraud visu dzivo uz mūsu zemes. Tātad šī milzīgā ierīce , kas paredzēta itkā atveidot lielo spradzienu. Visuma rašaņas brīdi protams daudz mazākā izmērā  . Un no iegūtiem rezultātiem radit super ieroci vai ko tādu kas varētu apturēt  so planetu. Kautgan zinātnieki nevar neviens īsti pateikt kas notiks kad šis kolaideris tiks palaists uz pilnu jaudu vai radīsies melnie caurumi vai vel sasiz kādi brīnumi . Viens skaidrs ka visa liela iecere balstīta uz teorijām . Ap to kolaideri jau klist miti ka kautkads spēks traucē viņu palaist . Viņam jau bija jadarbojās jau 2008 gadā , bet nekā visādas ķibeles notiek.Un es domāju tam ir pamats jo zinatnieki cer atras ta saucamo Dieva daļiņu vainu pamatu visam kas apkārt  .Iedomājies, kad tev ir šī daļiņa un tu zini kā to pielietot. Tu vari radīt pilnīgi visu kas tev apkār un vel viarāk un ari iznīcināt pilnigi visu. Zinot cilvēka dabu kura tiecās tikai uz pasiznicibu tas būs viens ellīgi jautrs pasākums . Tas jau nav viss. Vēl jau mana trakā galvā liek man domat, ka ja nu šie zinatnieki spēs kolaideri palaist tikai 2012 .gadā. Un vai tā varētu būt sakritība ka Maijiem viņu kalendāris beidzās tieši 2012 ?


P.S Šo raksti biju rakstijis 2 jūlija 2009 un nesen interneta uzpeldēja ziņas, ka kolaideri atslēgs uz gadu un uz pilnu jaudu viņu laidis tikai ap 2012 .

68 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Jā pilnīga taisnība.

pie visa vainīga nenormāli slepena brālība(pat vārds īsti nav zināms) viņa jau pastāv kopš cilvēces sākuma, Illuminati un vatikans pa viņiem zināja, viņi ir patiesais iemesls kapēc  tika iznīcināti Templieši un kapēc hitlers centās viņus apturēt iznīcino visas pārējās rases, bet viņi apturēja hitleru(nevis amerikāņi vai krievi).

Viņu galvenais uzdevums ir celt paniku cilvēkos un radīt pamatu, ka ir gaidāms pasaules gals(sāka ar ozona cauruma palielināšanos, ar globālo sasilšanu, Microsoft un tagad arī ar kolaideri kuram tieši jāsākas 2012 gada kautkādā decembrī). galvenais uzdevums ir, balstoties uz paniku, panakt lai cilvēki visus savus īpašumus un uzmanību velta tam lai kautkā glābtos un tad slepeni saņemt visu pasaules valstu valdības, un beigās valdītu pār pasauli.

 

ceru ka neņēmi mani nopietni, jo viss šis ir domāts kā sarkasms..

nekas tads nevar notikt.

2 0 atbildēt

Kolaideris jau tika palaists.

Melno caurumu radīšanai UN uzturēšanai ir nepieciešama zvaigznes mēroga kodolreakcijas apjoms.

Ķibeles izskaidrojamas ar to, ka tas ir fakinais ~30km komplekss ar pasaules jūtīgāko un advancētāko elektroniku, nevis kkāda sīču pisināšanās vidusskolas projektu nedēļai.

Un protams kā jau vienmēr padsmitnieku domas, vīzijas un redzējumi ir pārāki par vispasaules fiziķu, matemātiķu un tehniķu centieniem virzīt zinātni uz priekšu.

2 1 atbildēt

vismaz padomāt ir par ko...

0 0 atbildēt

Tikai teorijas un nekas cits.

0 0 atbildēt

Pag! Vai tad viņu jau nepalaida? Un tā mēģinājuma laikā vai tad jau neatklāja, ka pastāv vēl kaut kas nezināms [nu īsti neatceros vai jauna daļiņa vai spēks] tā kā es uzskatu, ka par to planētu ir murgs :)

0 0 atbildēt

''Un no iegūtiem rezultātiem radit super ieroci vai ko tādu kas varētu apturēt  so planetu.''

Nu gan suņa murgi tev galvā :DD Ar šo aparātu izpēta melno caurumu un kā ir radusies visums, un 'vel daudus atom daļiņas.

LHC galvenā paātrinātāja pirmais izmēģinājums - protonu cirkulācijas pārbaude galvenajā tunelī - notika 2008. gada 10. septembrī.Protonu kūlis ar inžekcijas enerģiju 450 GeV tika palaists kā pulksteņa rādītāja virzienā, tā arī pretēji tam.

0 0 atbildēt

atbildot uz pēteris komentāru " Jā pilnīga taisnība. pie visa vainīga nenor... " un es lasu tavu komentāru un šausminos, vai tad tiešām kāds tam visam tic, jau sāku apcerēt atbildi kurā minētu pārāk aktīvu sazvērestību meklēšanu.... un še tev, sarkasms :D

0 0 atbildēt

atbildot uz pēteris komentāru "Jā pilnīga taisnība. pie visa vainīga nenormāl... " nuu.. vispar tiesam ir pat internetaa raxti par Apvieniibaam-kvai tie pashi briivmuurnieki :D nu nez. sakritiigi jau ir, bet 2012 gadaa -tad jau arii redzees.. 

0 0 atbildēt

atbildot uz Infected komentāru " nuu.. vispar tiesam ir pat internetaa raxti... " apvienibas tada veida ir pa pilnam..u

n brivmunieki tiktiešām nav no tām trakākajām, ir vēl zināmākas un ,varētu teikt, varenākas. piemeram tas pats Skull and bones, uz kuras balstas principā visa amerikas vareniba, jo prezidenti ir bijuši tajā un principā visi tās biedri kautkur augstos solos valdībā sēž vai vienkārši ir miljonāri

vari sīkāk palasīt te, ja to jau nezini.

http://listverse.com/2007/08/27/top-10-secret-societies/

0 0 atbildēt

atbildot uz Fck_u komentāru " Nu bet cirvis, ja nejēdz neko no teorētiskās ... " To4 raksts nav galīgi pareizs

0 0 atbildēt

atbildot uz Infected komentāru " nuu.. vispar tiesam ir pat internetaa raxti... "

tiešam PAT internetā? nu ja jau Pat internetā ta jau kaut kas tur ir ne? HAAAHHAAAHAAAAAA emotion  

0 0 atbildēt

Nu vismaz prieks par to ka cilvekiem bija parko parunat. Bet nu pats slikts komentars ir vera nemams cik cilveku tik viedoklu . Un par to cirvi tad jau noteiktii visa ieguta informacija tiks veltita labiem merkiem un nekas no tiem rezultatiem netiks pielietos militaraja joma ! Tev pasam smiekli nenak ?

0 0 atbildēt

Shitik daudz konspirāciju teoriju vienuviet veel nebiju redzeejis :D:D:D un par taam slepenajām organizācijām - vārds slepens to arī nozīmē - slepens, nevis tik daud info. ka graamatu var saraxtiit :D vieniigais kam varu piekrist, ka tie, kas patieshaam ietekmee daudzas vispasaules aktivitātes ir brīvmūrnieki, kas ir pamats iluminaatiem, bet kautkaadi skull and bones? vareeja tak izdomaat kautko ne tik reeciigu :D

0 0 atbildēt

emotion  man nav ne jausmas par ko iet runa... un vispār kas tas tāds ir?

0 1 atbildēt