local-stats-pixel fb-conv-api

Televizorus komandēs ar žestiem1

0 0
Vācijas „Fraunhofer Institute for Telecommunications” zinātnieku izstrāde, kas nosaukta par iPoint 3D, ļaus vadīt trīsdimensiju ekrānus ar žestu palīdzību, ziņo „The Register”. iPoint 3D kustību fiksēšanai izmanto divas kameras. Nekādu papildus aksesuāru, piemēram, speciālu cimdu, darbam ar šo ierīci nevajadzēs. Pēc saviem gabarītiem iPoint 3D līdzinās parastai klaviatūrai. iPoint 3D var izmantot, piemēram, spēlēm, tā arī prezentāciju demonstrēšanai. Ierīces pārdošanas sākuma datums un tas cena nav zināmi. IPoint 3D oficiālā prezentācija notiks izstādē CEBIT 2009 marta sākumā.
Jāpiebilst, ka šī gada janvārī kompānijas „Toshiba” un „Hitachi” prezentēja televizorus, kuri vadāmi ar žestu palīdzību. Pagaidām televizori gan saprot tikai dažus žestus. Piemēram, rokas pacelšana nozīmē televizora ieslēgšanu un izslēgšanu, savukārt kanālu pārslēgšanai pietiek ar rokas kustību no vienas puses uz otru.
0 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Kad pie amerikāņiem šie aparāti nonāks, tad varbūt viņi sāks notievēt, jo būs jāpielieto lielāks fiziskais spēks nekā tikai podziņu spaidīšanai nepieciešamais :D
0 0 atbildēt