local-stats-pixel

Telefons slepkava16

5 2
Kāds iedzīvotājs ir nomiris no īssavienojuma mobilā telefona uzlādes iekārtā. Kā ziņo vietējās internet ziņu izdevums Modern Ghana, tad aparāts tajā brīdi tika pieslēgts pie lādētāja, lai uzlādētu mobilo telefonu un tajā brīdi saimniekam kāds zvanījis. Mobilā telefona saimnieks, protams, atbildēja, neizspraužot mobilo telefonu no rozetes, saņēma nāvējošu elektrisko triecienu un nokrita uz grīdas.

Cietušā vecāki dzirdēja troksni un skrēja uz viņa istabu skatīties, kas noticies. Viņi ieraudzīja savu dēlu bezsamaņā guļam uz grīdas ar knapi sataustāmu pulsu. Cietušais tika nogādāts uz slimnīcu, kur no saņemtās elektriskā trieciena arī nomira.

Paziņojumā netika izpausta mobilā marka vai valsts, kur tika izgatavota mobilā telefona uzlādes iekārta.
5 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
interesanti shitam ir izredzes dabut darvina premiju ? emotion
2 0 atbildēt
Vo jop!
1 0 atbildēt
dea avatarsdea
stulbs jautājums - kas ir Darvina prēmija ? :P
1 0 atbildēt
nu gan forsa nave
1 0 atbildēt
dea avatarsdea
skaidrs. :D Labi cits jautājums, Darvins bija izgudrotājs, kpc tāds nosaukums, viņš mira stulbā nāvē ?
1 0 atbildēt
sawluk, tu noteikti zini to Dravina teoriju - tiem kas ir nesmukaki, vajaki un piem stulbaki, ir jaatbrivo vieta smukakiem, stiprakiem un gudrakiem,jo vini padara vajaku sabiedribu, bet ar savu navi padara pasauli labaku-bez invalidiem, slimniekiem, idiotiem utt (skarbi, bet sava zina ari pareizi), un Darvins uzskatija, ka stulbos veidos mirst tikai neveiksminieki, tadejadi atbrivojot pasauli no sevis vini padara pasauli labaku, un par to tad ari sho cilveku radinieki sanem naudas atlidzibu (meramas vairakos simtos tukstosos dolaru), ko sauc par Darvina premiju, ka pateicibu par savu nelietderigo dzivju izbeigshanu, krc Darvins attiecinaja dzunglu likumus pret cilvekiem. Es esmu dzirdejis nenormali recigus naves gadijumus kuri sanemusi premiju ;DD
1 0 atbildēt
Darvina balva ir par stulbāko nāvi ;)
0 0 atbildēt
man bieži gadās, kad kāds zvana pa telefonu, kamēr tas lādējas. es pat atbildu, bet nekas tāds nenotiek... emotion emotion nu ko... FAIL!
0 0 atbildēt
nauruha kāpēc uzreiz FAIL????!!! Viss noiek pirmo reiz. Ja tus pirmoreiz būtu noticis ar tevi, vai arī tas nenotiek katru dienu, tad arī visi teiktu FAIL??? Ja tu to neredzi tas nenozīmē, ka tā nav!!!
0 0 atbildēt
nemuldi! :D ja tas būtu noticis ar mani, tad arī es teiktu fail! no kļūdām mācās tāpēc jau... FAIL! :D :D
0 0 atbildēt
Nu ja no kļūdam mācās, tāpēc jau arī tas tik bieži nenotiek!!!!
0 0 atbildēt
es tā arī biju domājis :) un tpc es saku FAIL! :D :D
0 0 atbildēt
dooh, kas tad tas par telefonu un ladetaju, ja tik lielas stravas iet. parasti jau tik kadi 3V, pat just nevar, ja pieskaras.
0 0 atbildēt
bullshit.. no 12 voltiem naw iespeejams nosisties.. un kas gan tas pa telefonu bijis?? super elektrowadoshaa metaala?? cik zinu, tad paarswaraa taisa no plastmasas, lai gan manam korpus ir no metaala, bet elekrtiibu gan newada.. vnk bulshits..
0 0 atbildēt
to zupaspleeve: FAIL... nejauc Nobela prēmiju ar Darwina. Darwina prēmija kā tāda ir tikai internetā(kāda vēl tur nauda" un ar pašu "dabiskās atlases" tēvu maz sakara. Gaidu tevi FAIL institūtā :D
0 0 atbildēt
Par rakstu ticamība ir 0%, nu nevar no mobilā nosisties, sevišķi jau ar nieka 110v un ņ*t vērā , ka vadi un mobilais ir izolēti un nekāds kontakts sejai ar metālu nav. Pat ar 220v nosisties var nelaimīgas sakritības pēc, jo vajag ilgu strāvas triecienu. Vienīgais kas nāk prātā, ir ka džeks ar mēli būtu pamērījis cik tad lādeklis dod ārā un tam būtu īsais.
0 0 atbildēt