local-stats-pixel fb-conv-api

Tas jau ir pa traku.74

78 96

Man nav svarīgs jūsu vērtejums,par rakstu,varat man kaut 1000 mīnusus likt,man būs vienalga. Ne jau es šeit atrodos cepumu dēļ,es vienkārši vēlos aizstāvēt savu draudzeni. Jūs dzīvē viņu pazīstat,ja varat par viņu tik rupji un stulbi izteikties? Ne grama nepazīstiet,jūs tikai internetā mākat apvainot,dzīvē ar pietaisītām bikšelēm aizskrietu ! Riebjas šādi interneta varoņi,neko dzīvē nav spejuši paveikt,tad sāk apvainot internetā. Get a life! Katram cilvēkam ir jābūt viedoklim,par konkrēto tēmu. Arī Marijai ir savs viedoklis,tikai viņas viedoklis vienmēr tiek noniecināts,lai arī kāds tas būtu. Padomājiet,vai jums patiktu, ja jūs visu laiku,bez apstājas kāds noniecinātu,uzskatītu par niecību,par neko? -Protams,ka nepatiktu,tas ir skaidrāks par skaidru.Bet tad kāpēc jūs uzbrūkat Marijai? Viņai ir savs viedoklis un viedoklis ir katram,tikai ne visiem viņš ir vienāds.Marija nav tajā pelēcigajā masā,bet vai tāpēc viņa ir jānoniecina? Daudzi viņu ir saukuši par kuci. Bet vai jūs viņu pazīstat dzīvē,lai tā teiktu? Atbilde atkal ir -nē! Katrs Marijas apvainotājs,iedomājaties sevi viņas vietā.. nu,kā?

P.S. mīnusojat droši!

Reklāma
78 96 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 74

0/2000

Hehe, tas ir ļoti jauki,ka aizstāvi savu draudzeni, bet man ir jautājums - un kā justies lauciniekiem, kuri pilsētniekiem esot vergi un kājslauķi? Nu, un tagad jautājums - vai viņa to nav mazliet pelnījusi?

Protams, tas nav jauki, bet  ir jāizvērtē, cik daudz var un cik daudz nevar teikt. Nu, šādās situācijās.

40 1 atbildēt

Iedomājos sevi viņas vietā. Mana reakcija - pohuj! 

Sorry, ja viņa visus pati nodirš, tad pretī neko citu nav pelnījusi.

32 0 atbildēt

Nezinu kas ir Marija, bet pēc šī raksta man viņa besī :D

31 0 atbildēt

Tas nav par traku!  ''Arī Marijai ir savs viedoklis,tikai viņas viedoklis vienmēr tiek noniecināts,lai arī kāds tas būtu.'' Nu tad nevajag publiceet tik stulbus viedokljus. Un ja tu esi baigaa aizstaave-padomaa ar galvinju kaa juutas cilveeki, kuri dziivo laukos. Manupraat Juus abas divas ne tuvu nestaaviet lauku cilveekam! emotion

26 0 atbildēt

ir tāds labs teiciens - what goes around.. comes around.

18 0 atbildēt

"Jūs dzīvē viņu pazīstat,ja varat par viņu tik rupji un stulbi izteikties?"

""Padomājiet,vai jums patiktu, ja jūs visu laiku,bez apstājas kāds noniecinātu,uzskatītu par niecību,par neko?"

"Daudzi viņu ir saukuši par kuci. Bet vai jūs viņu pazīstat dzīvē,lai tā teiktu?"

 

Tad kakova huja viņa atļaujās saukt visus lauku cilvēkus par stulbiem??? Nemaz nerunājot par visiem pārējiem viņas debīlajiem izteicieniem...

18 0 atbildēt

marijaszakis kārtējais fake profils? good job none believes you BITCH. Es pēc rakstības redzu kad tā ir viņa! :D EDIT: MAN VIENALGA.

17 0 atbildēt

man pofig,es no laukiem

15 0 atbildēt

 

Tu gribi teikt ka tā ir mazakuce??

Mariju neēsmu noniecinājusi un apsaukājusi,bet paskatoties uz komentāriem ,ko viņa ir rakstījusi,daudziem ir vēlme wnk uzdirst pretī.. ;) 

14 0 atbildēt

Lai tak dirš ja grib...man tas netraucē, ja viņa tā spēj dirst šeit, tas nozīmē, ka arī dzīvē viņa ir tāda pati, iespējams to slēpj, bet galu galā tas nāk uz āru...tapēc ar visticamāk  viņa nodzīvos savu skaistumu(ja tā tiešām ir viņā) un paliks viena tādu pašu džeku un dzīves izdrāzta, neko reālu dzīvē arī īsti nesasniegusi...

12 0 atbildēt

Ne nu visp tada gudrite vinja ir vnk psc.Pati drosvien sez tik solarija un pie manika, pedikira un neko nedara kadas vinjai ir tiesibas noniecinat stradigus cilvekus, bez kuriem diezvai cilvece varetu izdzivot bez piena, olam, krejuma, un siera u.t.t Ja es vinju pazistu  vinjai nepaveiktos! Pati dzivoju laukos macos pilseta un varu pateikt ka lauku cilveki ir sirsnigi un labi cilveki vinjai nav tiesibas sadi vinjus apvainot! 

9 0 atbildēt

Ha, lasīju šo rakstu un fonā tieši skan rindiņas no Dope dziesmas "Die mother fucker, die". Sasmējos. Ja tā godīgi nesaprotu šis teksts bija kā atsauce uz.... ko? Un vispār kāda jēga no šī visa? Tikai piesārņo visiem dārgos spokus. 

9 0 atbildēt

āāāā Mazakuce

9 0 atbildēt

Aijux kas tu tāda esi? Cik tev gadu meitenīt 11?   Ja tu esi viņas draudzene. Tad pasaki viņai, lai viņa pievalda savu mēli par laukiem. Ja kas viņai ir daudzos interneta portālos sarakstīts un apdirsa pa laukiem. Labi ja viņai nepatīk lauki, a nafig viņa to 10 reizes dirs par laukiem? Nepatīk, lai viņa patur pie sevis. Un novēlu viņai, lai viņa tur noindējas un tu ar viņu kopumā. Pidares abas. 

9 0 atbildēt

wtf?

11 3 atbildēt

izlasiju rakstu un domaju ka tew nav kauna aizstaveet vinju peec vinas komentara ko izlasiju ka lauki ir stulbi. protams pilseetaa tew tikai japaver kajinas un viss buus bet laukos tew IR JASTRADAA. tew nepatiik lauki ta ir tava darisana bet tad paturi to pie sevis nevis mo4ii citiem augumaa par to

8 0 atbildēt

wow spokos nē pareizāk vispār internetā pirmo reizi  redzu tik lielu striidu vai intrigu sauc kā gribi! 

ps. eu čalīt pa šito aizstāvēšanu no viņas teu kkas pienākās, un tā nau bučiņa uz vaiga!  :D

8 0 atbildēt

Bez respekta nekur. Jāiet cauri šitam melnajam laikam un poh par tiem cilvēkiem kuri baksta pa taustiņiem un gudri muld. Latvija ir maza, bet truliķi kuri te dzīvo ir baigie naži! Stulbi, bet patiesi!

6 1 atbildēt

Kautkāda pīzdā mīzēja!

thumbs up!

5 0 atbildēt

man ir tik,tik,tik,tik daudz ko teikt!

es apvienoju, visu ko gribēju teikt, kopā un teikšu konkrēti- EJAT ĀRSTĒTIES emotion mcaa

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »