local-stats-pixel fb-conv-api

Tas ir PSC (UPDATE 11.01.2010)166

313 18

Esmu manāmi ieintriģēts. Mētājoties pa interneta plašumiem uzdūros vienam pašmāju ražojumam moust el vē, it kā nevainīgs portāls, kā face.lv bet šis ražojums ir manāmi brutālāks, "Portāls Skaistiem Un Veiksmīgiem Cilvēkiem" , respektīvi, ja Tu dārgais lietotāj neatbilsti viņu pieņemtajiem izskata standartiem, tad Tu nevari piereģistrēties. Man jautājums. Cik ļoti jābūt lielam deģenerātam, lai ko tādu izveidotu, un kādam ir jābūt cilvēka saprāta līmenim, lai tur reģistrētos un veiksmes gadījumā domāt, ka esi SKAISTS un VEIKSMĪGS cilvēks!? http://moust.lv/

P.S. Nevaru saņemties drosmi uzzināt vai es esmu skaists un veiksmīgs :( :D

Nu šodien mazliet papildināju rakstu, ja slinkums lasīt, neuzspiežu, tās ir tikai murgainas pārdomas.

Tātad, es tur piereģistrējos, manas bildes akceptēja, nu vismaz neizmeta ārā :D Nu jā pārkāpu pāri saviem principiem, piereģistrējoties, bet gribējās zināt, kā ir taipus žogam, un ziniet, biju vīlies, reizem labāk ir nezināt patiesību. Tas ir tāpat kā ar salaveci. Jā dārgie draugi, tur tiešām ir daudz simpātisku cilvēku, tiesa ļoti daudzi to parspīlē un kropļo savu izskatu ar dažādām palīglietām. Nu kāpēc simpātiska meitene sakrāsojas kā cūka, un pēc tam pārtaisa fotošopā sevi par vaska figūru?! IZGLĪTĪBA dārgie draugi un AUDZINĀŠANA. Nu mazas meitenes nesāks drūmi krāsoties 13 gados, ja vinu mātes nebūs vislaik uzpucējušās. Zviedrijā sievietes praktiski vispār nekrāsojas, tiesa arī neskujās un aizaug, bet nav ieaudzināts tas nenormālais "skaistuma kults" Tātad atgriežoties pie tēmas, meitenes mūsdienās pārspīlē ar skaistumu, jo ir ar mazvērtības kompleksiem no sērijas: roža pretīga, uzmaukšu tonnu špakteli un neviens neredzēs. Nē, tad jau labāk velciet uzreiz maisu galvā. Turklāt arī kādu grāmatu palasīt derētu, vismaz kamēr mati balinās laiciņam tak jābūt. Nenormālā sevis fotogrāfēšana arī ir ienākusi no rietumiem, kadreiz visi taisīja lielas skaista kopbildes, lai paliktu piemiņai, tgd fočejam sevi līdz nelabumam un pēc iespējas "seksīgāk" Man tas liekas muļķīgi. Džeki cenšas būt pēc iespējas saldāki, pff muļķības, pats ar to kādreiz slimoju vieglā formā, bet džeki, tas strādā tikai uz 16gadīgajām, foršās meitenes vērtē ari prātu, lai cik tas arī nebūtu dīvaini. Nav nekas slikts ja džeks sevi kopj, iet uz solāriju un pie kosmetologa, bet bildītes ar savilktām lūpiņām un parējie face cukurismi gan galigi iesūkā. Džekam ir kārtīgi jāēd, lai gopņiki nepiesienas un var meiteni milēt visdažādākajās pozās utt, bet tas jau ir cits stāsts, jāuztur sevi formā, nevis jāaudzē alusvēders kā to daru es.

Lāb es esmu pilnīgās muļķības sarakstījis, bet gribeju tikai pateikt, ka neko neuzspēlējot ir vieglāk dzīvot, un uz pasaules ir sliktākas lietas par bildēm, kuras ir neizdevušās.

P.S. Un jā, tajā moust.lv visas konfetkas un pacaņčiki ir totāli dārzeņi, spoki.lv ir priekš visiem, ne tikai skaistajiem, bet arī gudrajiem respektīvi foršajiem ;)



  PART 2: SEXONE.LV
Par cik mani ļoti uzjautrina, cilvēku izstrādātais, pārmērīgais skaistuma kults, nolēmu apskatīt interneta vietni http://www.sexone.lv mani interesēja, vai tiešām atrast partneri ir tik vienkārši!? Tā nu es piereģistrējos, protams uztaisīju fake profilu un aidā. Ties reģistrējoties mēģināju izdomāt stulbāko iesauku ever. Te nu bija, visas dumās iesaukas kā "zaika" "penis" "dupšuks" "pimpītis" utt bija aizņemtas, nācās lietot vārdu "kroksis"
Tad nu pabeidzot reģistrācijas procedūru nonācu šajā seksa valstībā, kur visas meitenes domā, ka ir visseksīgākās un visi džeki ir drūmākie ērzeļi, uzreiz gribu piemetināt, ka lielākā daļa ir krievvalodīgie iedzīvotāji, nezinu, vai tā ir mentalitāte vai kas, bet maucību viņi tajā portālā piekopj ar vērienu. Tad nu sāku meklēt piemērotu "zaiku" aktam. Vai esmu izvēlīgs vai skaidrā, bet piemērotu kandidatūru atradu tikai pēc 1h intensīvas meklēšanas. Nezinu, pārējās tādas jocīgas, es saprotu, ka es sveru 120 kg, bet man arī augums ir 205cm bet ja zaikai izskatās 90 kg un viņa ir 1.65, tad es sāku krietni aizdomāties, otra daļa ir nenormāli pārsauļotās sievietes, nevar saprast, vai viņa tiešām ir tik veca, vai vienkārši sadirsusi ādu ar visām procedūrām. protams dažām bildēm nav pat mācējuši nogriezt maliņu ar mājaslapas logo bigboobs.com
Tā nu es atradu meiteni, diezgan simpātiska, nav mega krūtis nav mega nosauļojusies, izskatījās diezgan jauka vidusmēra meitene. Sāku sarakstīties un jau manāmi sāku ievirzīt tēmu pareizajā gultnē par seksu. Jā, izrādās meitene tiešām meklē sev partneri. Sāku domāt, ka moš salavecis ar īstenībā ir. Bet tad manā prātā salavecis tika nošauts ar divstobreni, 40 ls viens randiņš, hmm es padomāju un sapratu, ka bezmaksas siers ir tikai peļuslazdā. Lieki būtu pieminēt, ka mani mani pāris turpmākie mēģinājumi vainagojās tādiem pašiem panākumiem neveiksmēm. Respektīvi Latvijā lielākais maucības portāls.    

 

PART 3 (11.01.2010.)   Kas ir draudzība?! Cik katram no jums ir cilvēku, kurus jūs varat nosaukt par saviem draugiem?!  Es nedomāju 300+ cilvēkus no draugiem.lv, bet tādus, kurus tu uzskati par īstiem draugiem?! Man kādreiz bija "draugs" katrs nākamais interesantais cilveks ko satiku, mēģināju ar visiem būt labās attiecībās utt. Atceros uz savu 18 gadu jubileju bija ieradušies 60 cilvēki. Visus pazinu, ballīte bija nereālākā. Gadu vēlāk bija doma taisīt ballīti, sapratu, ka atkal savāktu 60 purnu, bet tie jau būtu citi 60 "draugi" jo ar tiem kas bija uz 18 gadiem esmu padirsis kontaktu. Un tad aizdomājos, ka kaut kas iespējams nav ok. Šovasar sanāca iepazīt pārīti jaunu cilvēku un dzīvoties ar vecajiem draugiem, kuri likās paši par sevi esam, ar kuriem mums kopīgs bija tikai tas, ka kādreiz kopā mācījāmies un dzīvojam vienos pāķos. Bet zinat?! Šī bija ideālākā vasara iespējams manā mūžā. Mēs savācamies kompānija līdz 20 cilvjiem, un vasarā braucām braucienos pa Latviju, kopā darījām dažādus lauku darbus, gandrīz katru vakaru pēc darba taisījām "sapulcītes" mūsu "ofisā" . Dažādas melnās idejas un darbības tika īstenotas. Un novembrī uz maniem 20 gadiem es uzaicināju tuvākos draugus. Mēs bijām ap 20, varbūt mazliet vairāk, un viņi man teica labus vārdus, un nevis no sērijas, viņš ir foršs džeks vienmēr palīdzēs, bet teica to tādus vārdus, kas lika sažņaugties kaklam, jo viņi pieminēja visus manus labos darbus, un ne tik labos, viņiem katram bija savs stāsts ko atcerēties par mani....... mle biš pa smago aizgāja. Karoče man ir tāds prieks, ja no rīta pieceļos pirmais un aizsūtu visiem laba vēlējumus sms veidā, vai kad jūtos sūdīgi, aizsūti visiem, ka viņi man besī un es viņus ienīstu, un tāpat viņi man atsūta bučas, labus vārdus un uzmundrinosus tekstus. Es varbūt viņus tagad nesatieku katru dienu, bet ja man vajdzes viņi būs klāt momentā. Un nav jau vajadzības pēc viņu palīdzības ir vajadzīga tikai apziņa, ka aiz tevis ir draugu lavīna, kura gadījumā, ja paslīdēsi, aiznesīs visas tavas problēmas un apraks dziļi. Mums par draugiem kļūst tikai tie, kam mēs kļūstam par draugiem. Un ja tavs draugs varbūt liekas ir par tevi aizmirsis, atgādini viņam par sevi, jo zaudējam mēs draugus tikai dēļ, kautrības, bailēm un vilcināšanās. Soreiz laikam nesanāca jautrais raksts.  
Atvainojos atkal par savu rakstīšanas manieri un domas haotiskumu ;)

313 18 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

Labi draugi ir vērtība :) SUPER raxts emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
atrodi tacu sev kadu nodarbi!
5 6 atbildēt
idiots
4 5 atbildēt

pilniga taisniba..piekritu tev .. njaa raksts ir forss emotion

P.S. moust.lv smird emotion

3 8 atbildēt

Autors morāls kroplis!!!

0 8 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »