local-stats-pixel

Šūmahera tornis12

27 0
Izrādās, ka vācu autosportistam Šūmaheram ambīcijas ir vēl lielākas nekā mēs domājām. Viņš ne tikai gribēja pārsniegt visus iespējamos F1 rekordus, bet kā izrādās grib arī iekarot debesis. Tiesa, visai pasīvā veidā. Ar māju.

Liels Šumahera vārdā nosaukts debesskrāpis drīz sliesies Abudabi centrā. Michael Schumacher World Champion Tower ir pirmais no septiņiem šāda veida debesskrāpjiem, kas tiks uzbūvēti dažādās pasaules malās. Katrs tornis reprezentēs katru no Šumahera septiņiem pasaules čempiona tituliem.

Nav gan īsti skaidrs, kas šajos torņos atradīsies. Vai tur dzīvos pats Šūmis, vai rosīsies arābu biznesmeņi. Arhitekti ir izplānojuši to uzbūvēt tā, lai katra sīkākā ēkas detaļa atspoguļotu Šumahera augstos standartus un veiksmi, kas palīdzēja viņam iegūt daudzos titulus.
27 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
Tā jau ir uzbūveta???
3 0 atbildēt
slimi
3 0 atbildēt
kombulis.............. grib arī iekarot debesis...jaamaacaas lasiiit!
3 0 atbildēt
veciit tas ir tikai plaans :D
3 0 atbildēt
diezgan iedomīgs čalis, tas šuumahers :D
3 0 atbildēt
Ne ko ta sev ēka bet ja iedomīgs pārak..
3 0 atbildēt
Eh, es tik gaidu, kad tas burbulis plīsīs un tie visi torņi paliks tādi - puspabeigti un nesakarīgi. Kā var tomēr tizloties. Bet, ja jau arābiem nav žēl :D
3 0 atbildēt
biznesa triks kā piesaistīt vairāk naudiņas. un ne jau iniciatīva nāca no ex-čempiona puses.
3 0 atbildēt
tas tač šūumahers! :D
3 0 atbildēt
Tā kā arābiem resursi drīz beigsies, tad jamējie tik iegulda naudiņu dārgos projektos. kurus nosauc atpazīstamos nosaukumos, lai viņu bizness neizbeigtos brīdī, kad melnais zelts vairs pa trubām uz augšu nenāks.
3 0 atbildēt
tādu būdu uzsliet... būtu labāk labdarībā ieguldījis... Ir daudz tādu cilvēku, kam tā nauda par kuru cels to ēku vairāk noderētu!!! Bet par raxtu +
2 0 atbildēt
nu īstenībā ir tā, ka to torni ceļ nevis pats M.Šūmahers, bet gan arābi, kas vienkārši nosauca viņa vārdā. (arābiem patīk viss, kas ir saistīts ar sportu, ja vien pašiem nav jāpiedalās) pietam, ja ar angļu valodu ir tāpat kā Slakterim, tad nevajag jau sava tulkojuma variantu piedāvāt ;)
2 0 atbildēt