local-stats-pixel fb-conv-api

Studentiem - par Southwestern Company11

112 2

Priekš jaunajiem - te nebūs meiteņu bikini, tevi neinteresē šis raksts!

Par cik te, manupārt, ir pietiekoši daudz studentu vai topošie studenti, kas vai nu ir reģistrējušies, vai arī pārlūko šo saitu, tad domāju, ka kādam ganjau šāds info noderēs tagad vai vismaz uz priekšdienām. Neesmu upuris, bet vnk nododu atklājumus tālāk.

Principā pašlaik aktuāla infa, jo pašlaik tieši Southwestern kompānija Rīgā taisa savas prezentācijas un aktīvi cenšas piesaistīt studentus. Īsi sakot - grāmatu tirgošana ASV. Pēc visām prezentācijām un intervijām, viss izklausās baigi forši. Tiek parādīti vidjiki, kur stāsta, ka ir iespējams nopelnīt neaptveramas summas, stāsta, cik ļoti jūs tur visiem interesējat un tā tālāk. + vēl vilinošais fakts doties uz ASV ar apmaksātu ceļu, izaicinājums sevi pierādīt, iespēja uzlabot valodu u.t.t! No sākuma man jau ar likās, nu tik sāksies, jāiztur konkurss un tad varēs uzsēsties uz zaļa zara!

Tie, kas ir interesējušies vai tuvākajā nāktonē ar ko tādu saskaras, daži iemesli pārdomāt. To visu infu es izraku no visādiem saitiem, kur ir apkopota reālā studentu pieredze.

1. Pirms reālas grāmatu tirgošanas ir jāiziet nedēļu ilgi, diezgan padārgi kursi!

2. Darbs sākas 7:00 no rīta un beidzas 9:00 vakarā, 6 dienas nedēļā, 3 mēnešus takā diezvai ASV apskatīšana jums sanāks.

3. Grāmatas, kuras jūs gribat notirgot, vispirms ir jānopērk no viņiem, tādējādi sanāk, ja jūs viņas nepārdodat, kompānija neko nav zaudējusi. Ja jūs nopelnat, viņi nopelna vēl!

4. Dzīvošanas izdevumi uz jūsu rēķina

5. Atceraties, ka daudzi amerikāņi ir resni, dumji un arī rupji! Tikai retais ganjau grib pirkt jūsu piedāvāto grāmatu grāmatu, lielākā daļa jūs patrieks vai vismaz aizcirtīs durvis sejā.

6. Ēdienreižu trūkums

7. Kompānijai reāli neuztrauc jūsu veselības stāvoklis. Tas nekas, ka iepriekš jūs uztver kā ''ģimeni''!

8. Par katru cenu viņi centīsies jūs atrunāt no došanās prom, kad būsiet visu ieraudzījis patiesajās krāsās, jums taču būtu arī līgums...

Mož var arī ar kko papildināt, taču katrā ziņā būšu apmierināts, ja VISMAZ VIENAI personai šis raksts būs noderējis un izglābis vasaru. Kā arī labs pierādījums tam, ka nauda viegli nenāk un ir visādi veidi kā čakarēt lielu sabiedrības daļu.

112 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Arī piedalos šeit, šī laikam būs mana pirmā vasara. Bet ir tā, ka visu laiku tiek teikts, ka Tev tur būs jāstrādā 13 stundas dienā, 6 dienas nedēļā. Ar to arī ir jārēķinās, ja šķiet, ka to spēsi izturēt, uz priekšu. Un arī par to, ka sūtīs Tevi ellē daudzi arī saka, bet selling is a numbers game- vairāk cilvēkus apmeklēsi, vairāk nopelnīsi. Tur viss būs atkarīgs no paša, no gribasspēka.

11 0 atbildēt

He...kompaanija iziet tiiri uz maarketingu....

Lai gan "choma choms" staastiija, ka vinjsh esot nopelniijis diezgan lielu pikji (tuukstoshos) shaadaa pasaakumaa, tik vinjsh rukaajis esot ar putainu dirsu un vinjam taa paardoshana esot ljoti labi padevusies.....

5 0 atbildēt

Piekrītu mulcix, daži no punktiem šajā rakstā ir pilnīgi nepatiesi. Iestājoties programmā Tev neviens nesaka, ka viss būs skaisti, rožaini un viegli. Tā arī saka - tas būs, iespējams, grūtākais, ko esi darījis savā dzīvē. Ja vēlies sevi pārbaudīt - aiziet, ja ne, tad ne. Neviens tevi neko tur nespiež darīt, cilvēki kompānijā ir ārprātā jauki un atbalstoši. Pirms raksti, pārliecinies par saviem avotiem!

7 2 atbildēt

siers par velti tikkai lamatäs :D

3 0 atbildēt

var nopelnīt ,aber tur jau jābūt A+ angļu val ,der labi izskatīties un būs nereāli grūti ,aber ja ir lieks 1k kabatā un nav vasarā darba - go on!

Trakākajā gadījumā var uzspļaut SauthWestam un piestrādāt picērijā. :D

3 0 atbildēt

Tieši tagad viņi man zvanīja paši (nezinu kā zināja manu vārdu un mobilo), bet nu.. nezinu vai ir ērts iet klausīties to prezentāciju vai nē...

1 0 atbildēt

tas jau ir tikai dabiski...

0 0 atbildēt

atbildot uz Svekris komentāru " var nopelnīt ,aber tur jau jābūt A+ angļu val... "

man ar ienāca prātā, ka varētu vnk izmantot viņus, lai aizbrauktu uz asv, pēc tam vnk pateikt:''labi, čaļi, un tagad pašol jūs visi...''! ganjau atpelnīt tur visu var mierīgi  

0 0 atbildēt

Lielaku bullshit par šo rakstu neesmu dzirdējis. Patiešām, ja pats neesi "upuris", tad, lūdzu, neraksti šādas muļķības! 

2 2 atbildēt

Nu, es nezinu, kur tu izlasīji, ka jāapmeklē nedēļu ilgi, diezgan padārgi kursi... Tu maksā par vīzu, biļetēm, vīzas interviju un sedz savas izmaksas tur uz vietas. Viss pārējais, kas ir saistīts ar apmācībām ir pilnīgi par brīvu un tevi vēl apmāca individuāli.

0 0 atbildēt