local-stats-pixel fb-conv-api

Stībelis eirovīzijā0

14 0

Eirovīzijas Krievijas nacionālās atlases finālā iekļuvis arī dziedātājs no Latvijas - Jānis Stībelis. Fināla pasākums notiks svētdien Maskavā un tajā sacentīsies 25 mākslinieki.

Stībelis ar skatuves vārdu Džejs Stīvers uz fināla skatuves kāps kā otrais un izpildīs paša sacerētu dziesmu angļu valodā "Es Tevi mīlu" ("I love You"). 
Stībelis iespēju sacensties Krievijas nacionālās atlases finālā izcīnījis konkurencē ar deviņiem tūkstošiem citu izpildītāju. 
Jau vēstīts, ka starptautiskais Eirovīzijas konkurss šogad no 25. līdz 29.maijam norisināsies Oslo, Norvēģijā. Latviju tajā pārstāvēs dziedātāja Aisha ar komponista Jāņa Lūsēna dziesmu "What For?". 
Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs uzstāsies konkursa pirmajā pusfinālā 25. maijā kopā ar mūziķiem no Serbijas, Somijas, Krievijas, Grieķijas, Slovākijas, Bosnijas un Hercegovinas, Islandes, Moldovas, Maltas, Portugāles, Maķedonijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Polijas, Albānijas un Igaunijas pārstāvjiem. 
Savukārt otrajā pusfinālā 27. maijā uzstāsies Šveices, Lietuvas, Gruzijas, Turcijas, Īrijas, Slovēnijas, Zviedrijas, Ukrainas, Nīderlandes, Bulgārijas, Horvātijas, Dānijas, Azerbaidžānas, Kipras, Rumānijas, Izraēlas un Armēnijas pārstāvji. 
Šī nav pirmā reize, kad Latvijas mūziķi mēģina startēt citu valstu Eirovīzijas nacionālajās atlasēs - pērn Īrijā par iespēju pārstāvēt šo valsti Eirovīzijā cīnījās Kristīna Zaharova ar Laura Reinika dziesmu, paliekot otrajā vietā.

dziesma:  http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=TU2tKYXTuqQ&v=7XAckzg-JB4



14 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000