local-stats-pixel fb-conv-api

Sporta velosipēds pa 30 000 ASV dolāriem8

2 0
Ir grūti iedomāties velosipēdu luksus klasē par apm. 15.000 latiem tas liekas ir neiedomājami un neiespējami taču tas ir iespējams, mūsdienās viss neiespējamais ir iespējams.
Šīs kompānijas saknes ir meklējamas vairāk nekā 25 gadus tālā pagātnē. Kevin Saunders bija labs velosacīkšu braucējs un viņam jau no sākta gala ir interesējuši velosipēdi un tā komforts, ātrums, efektivitāte utt. Un tā gadu gaitā sāka tapt ekskluzīvie velosipēdi. Velosipēdi tiek salikti kopā no dažādam augstas klases komplektācijas detaļām piem. – visiem pazīstamā kompānija Shimano kur detaļas tiek īpaši atlasītas no augstākās klases.
Luksus preces var sameklēt gandrīz jebkurā preču grupā un velosipēds nav nekāds izņēmums. Divriteņu speciālistu firma KGS Bikes piedāvā iegādāties īpašu, ekskluzīvu luksus klases sporta velosipēdu “Tier3”, kura cena ir 30 000 ASV dolāru. Tas ir apmēram tikpat daudz cik maksā labi aprīkots mazlitrāžas auto. Dažs labs var padomāt kāpēc izsviest naudu pa velosipēdu ja pa to pašu naudu var nopirkt automašīnu! Taču ražotājs apgalvo, ka braukt ar šo velosipēdu ir tīrākā bauda un neatkārtojams piedzīvojums. Katrs velosipēds ir speciāli sagatavots braucējam, izmantojot augstākās tehnoloģijas no Campagnolo, Shimano vai SRAM. Un līdzīgi kā luksus klases automašīnas liek kopa ar rokām un lielākā daļa tiek darīta ar rokam arī šis velosipēds tiek likts kopā ar rokām tātad roku darbs. Un roku darbs tāpēc arī padara šīs preces tik īpašas. Arī velosipēda krāsa ir īpaši izvēlēta, kas dara šo velosipēdu neatkārtojamu. KGS Bikes apgalvo, ka šis velosipēds ir tik pat ekskluzīvs kā Lamborghini, Rolls Royce vai Bugatti.
Reklāma
2 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Vispar nekas jauns! Cik zinu radinieks vnk karbona rami pa 7000 ls pirka un tas bija tikai ramis! Un pasakat kurs ritens nav roku darbs?Tadjau iznak ka bmx ramji ar parejam detalam tur pari tukstotim maksa vai?!
1 0 atbildēt
Vot vot anoniimais :)
1 1 atbildēt
Nav bik pa daudz :D
1 1 atbildēt
tie mēsla karbona rati ir exkluzīvi? :D lokās kā papīrs! :D pavlik! parādi, kur var dabūt karbona rāmi pa 7000ls? :D lol R.
0 0 atbildēt
JA kas BMX maksa no 1000 uz augšu :P LOL. Tas ir profesionālie!
0 0 atbildēt
Nu hvz, tur neizskatās tās daļas, diezko ekskluzīvas.. Čalis vienkārši grib ātri nopelnīt.
0 1 atbildēt
bulšits! kuras tad ir tās ekluzīvās Shimano detaļas? XTR sērija. un sram? X.0 via XX? visus velosipēdus komplektē manuāli. šis vienkārši ir lohatrons bagātiem cilvēkiem kuri neko nesaprot no velo :)
0 1 atbildēt
Un kuru velosipēdu tad neliek kopā ar rokām? Mnjā..
0 2 atbildēt