local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv41

17 9
Tātad, ja teksts, neliekas intersants, jebshu ir baigais sviests, man vienalga, ko tad tu gribi lai cilvēks 3 nakti drukā!

Sveiki, drošivien, tikai retais, ir izdzirdējis, manu niku, bet labprat iepazīsimies, mani sauc par donorvo.

Nevajag, man parmest, par sliktu rakstišanas stilu, un citiem sūdiem, kas nāk no manas puses, ne jau par to ir stasts, arī tas ka ieliksiet - vai plusinju, spes mani iebiedeet, tatad, sākam!


Spokos es jau ganos, kautkādus dažus mēnešus, un man ir jautri, un analizējot visparējas tautu masas, kas te apgriežas, konstateju, ka te ir pārak daudz adminu, man tāds jautajums, kas jus viens otram banus taisat, vai vienkarshi viens otram cepumus parskaitat? tad nak savukart vell augstaaka daļa, ar Administratoriem, ar ko šamie atšķirās?

Nākoša atkāpe, vissiem ir cepumu vairāk, neka spēj appēst, Viena persona, runāju parr lietotāju Zaiguciic, kas vinne pilnigi visur, un vissu, pat izspruka, no izsoles, kur pati tiktu izsolita uz orgāniem!

tad vell ir galvenais administrators Jacky, kautgan, man viss ma tā liekās ka galvenais.

vell jau man ļoti spokos patīk tie smieklīgie niki! :D uz kādu pamatu tie rodās? es saprotu, ja vards, pēc kautkā izklausas, bet te ir tadi pļuraini niki, ka rodas jautajums, vai pats, tu spēj to niku 2 reizes peec kartas bez špikera uzrakstīt?

Jā ejam pie Anonīms! ta ir ļoti liela bailīgo, kuriem patīk dirsties, bet bail, ir reģistrēties. tad rodās jautajums, vai tiešam no ta ir kada jega, ja tu visspar kko teiksi?

Vissa visuma, man te patīk! prom neiešu. Liela daļa rakstu, liekas pilnīgi tizli, bet tomēr, tautai patīk! :)

ir protams arī dažas lietas, kas man te nepatīk, piemēram, ja manam rakstam nav bilde viņu adminis izdzesh, neatceros ka to admini sauca, kautkads bija uz R burta, " sūds ar viņu" karoči, kāpēc man ir japievieno rakstam bilde? nav bildes attiecīgajam rakstam un viss, man neder, shausmu stastam bildes no kazam, vai multenes!

Protams, lasot spoki.lv rakstus, es vienmer kļustu ļoti patikami uzlādēts, par to respect jums kas liek rakstus.
Ļoti patīk, kad ikš spoki.lv notiek dažnedažādi konkursi, tie arī man liekaas lieliski,... ja vēlaties, mani nomelnot, tad rakstiet PM, nevajag, citiem dziivi maitat!

Un jā es šeit nevienu nenosodu, ir dazi idioto, iekš spoki.lv trapijušies, bet maz, lielako ties te ir forši cilvēki
sakot ar labakajiem rakstniekiem,

Šodien, skatos, ka uio7 ir ļoti aktivs, tik daudz rakstu! Respect, tad man iepatikas tas zombie, un spoku raksts, tiešam aizkustina!


Labs i, Prieka, uz jūsu veselību!

Un jā pa bilem runājot, nezinu ko šadam rakstam pievienot, tāpēc pievienošu šņagu!
Reklāma
17 9 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000
"nav bildes attiecīgajam rakstam un viss, man neder, shausmu stastam bildes no kazam, vai multenes! " Vai tad tiešām mēs esam tik ekhēm ,atvainojos, stulbi, ka šausmu stāstam nevar vienkārši pievienot kādu bailīgu bildi utt, ir taču tik daudz iespējas, ņ*t palīgā google tanti. Ja ir tāds noteikums, ka bilde ir jāpievieno, tad nevajag lekties, ka varbūt kādam adminam ir apnicis pašam meklēt bildi priekš tava raksta, ko tev ir tik grūti izdarīt.
16 1 atbildēt
Sveiciens negulētājiem emotion
13 0 atbildēt
Zany tāda paļauna. emotion bet par to bildi es ari uzskatu ka vajag pielikt, jo vismaz man ir tā ka ja bildes nav vai tizla neskatos rakstu! p.s. novelat man veiksmi! man sodien ieskaite informatika. :P
12 1 atbildēt
Laikam jāpiš uz skolu informātikas ieskaiti rakstīt emotion
11 0 atbildēt
es macos neretas vidusskola btw. neredzeju ka prasiji pirmit! :P
11 0 atbildēt
admini nedzesh rakstu kura ir teksts un 1 bilde. nevajag but 3 bildem. tam 3 bildem jabut ja raksts ir ka foto galerija vai kaut kas taa..
12 1 atbildēt
personīgi es kā admins neesu saņēmis neparko cepumus!!! tas jums te dažiem liekas kad admini var izraut no "D" cepumus, varu pateikt tā tas nav!! ja varētu, tad to lidojienu ar lidmašīnu Zaiguciic nemūžam nedabūt!!! un jā ucim ir tik daudz cepumu tāpēc, kad... pie vella paskaties kad viņa ir reģistrējusies !!! un es gribu redzēt kā viņa to pēdējo balvu saņemss un brauks emotion eh tas būs labais cerams video spokos punkc el vē būs emotion emotion emotion ar nepacietību gaidu... tas noteikti būs labākais raksts ever emotion emotion viņa visus iztērēs un vairs nevarēs paņemt to, ko patiešām vēlēsies emotion tākā nesatraucās tauta par šito jautājumu... gan apēdīs viņa tos cepumus emotion un tad mums/jums būs prieki :) un admini ir vajadzīgi daudz :) tāpēc, kad.... pie vella paskaties cik šobrīd ir online!!! un adminiem IR jāčeko kas te notiek, un nejau visi vienlaikkus ir te, spokos punkts el vē sēž caurām diennaktīm, lai to izdarītu daži admini, tim ir jābūt kkādiem trakajiem... tākā nevajag te nodirs visus pēc kārtas un jā ir aktīvāki admini, un ne visi admini čeko ko TU uzraksti!!! un tiek dzēsti tikai tie raksti, kur tiešām ir sviests, nu pilnīgi nekā nav... ko ta mums apstiprināt tādus rakstus, kur ir virsraksts labais un teksts ir šitas toč ir labs :D jūs ko!!! pat bildītes nav.... vai video izkliedzu savu sāpi...
11 0 atbildēt
nu tad neliec! neviens nespiezh. nevajag ta4 parspilet! :D ieliec vienu bildi un bus ok.(protams ja ir tekstuals raksts) :P
11 1 atbildēt
nu ko, lai saka, kad skype airunājies līdz pus sešiem rītā un redzi kā saulīte uzlec esi pilnīgi aizpampis visu dienu un jūties takā izdirsta jāņoga emotion emotion
11 1 atbildēt
1) bildes ir jāliek tāpēc, lai visa lapa nebūtu vnk ar ziliem laukumiem noklāta, lai kko varētu atšķirt 2) kādā sakarā tu vsp jacky piesauci ? 3) anonīmos vispār nav vērts ņemt par pilnu
9 0 atbildēt
pag, pag... tgd man bummbas velj?! :D par izsoli- tiek mans liktenis veel domaats, taa ka nevajag! :D u n... jaa esmu cepumus nopelniijusi godiigaa celjaa, kaadeelj ar tiem nepapriecaaties? ;) un... nee, adminiem nepaarskaita cepumus par administreeshanu! par konkursu taisiishanu arii nea, nevajag uz adminu statusu manus punktus velt! :))) jaa donorovo, laikam esmu tev kaa skabarga acii! :p
8 0 atbildēt
tas tip najezds visiem spokiem kam punktu vairāk kā 1000? :D es te jau sēžu krietni ilgāk kā pāris mēnešus un mani mazie cepumi ir godīgā ceļā nopelnīti ;) tāpēc :* runājot par Uci, ja es gribētu pārsistu viņu ;) bilde jāliek lai neizdzēstu tavu raxtu pirmkārt jo tādi noteikumi otrkārt, jo raxts patīkamāks apskatei un lasīšanai kļūst... pagaidam man spinkums kauko vairāk piebildts... ja rodas jautājumi prasi man personīgi ;)
8 0 atbildēt
Visi streso utt.Sacelties sadomaajis tipa ja? :)) Admini ir daudzi tikai tapeec ka isi nevar buut vienalaikus spokos...bet raksti vai nu jalaboo jeb jadzes ka tu saki :) es personiski vienmer dzesu tadus sudus araa kur nakaa nav ne teksta ne bildes... ja pliks teksts "forsas bildes" tadu huinju arii delete! Tam tie admini domaati lai atbriivotu spokus no suregaat rakstiem...Un atceries ne visi dzes tavus rakstus araaa...ja kads ir izdzeesis tad atsuutas tev PM:laiciigi un tu vari pajautaat vinjam nahren izdzesi...kaut gan vaidzeetu arii uztaisiit automaitisko PM ja izdzees jau no galvenas lapas :) ok paldies ja lasiiji ;)
8 0 atbildēt
ne jau taa...reku es rakstu laughing, ielieku kolos...rezultaats ir pretejs...maita raud emotion
8 0 atbildēt
jacky tadas bildes ar tadiem neimiem man iedeva nu :D upset -> emotion
7 0 atbildēt
Ja nezinams, miegs man vell nenaak! , un sveiciens tev arī, kā iet?
10 3 atbildēt
ja godiigi wtfs nevar apsveert domu lai nav piem galvenie smaidinji jaraksta starp koliem? piem :) --> emotion :D ---> emotion :( ---> emotion nu taadaa garaa tas ak butu vieglaak ka mekleet un spaidiit :) gaidu atbildi ;)
6 0 atbildēt
un ko ta mani nemaz nepaaanalizeeji ? emotion
6 0 atbildēt
Var redzēt ka daudzi arī nesaprot ka ir tāda lieta kā noteikumi kuri jāievēro :)
5 0 atbildēt
:D varbut -> ? teorētiski nav problēmu ieviest kādus izņēmumus..
5 0 atbildēt
« 1  2  3 »