local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv Paarsteigums!39

106 24

es te taa seedeeju un izdomaaju,, kaapeec man jaastriidas un jaakashkjeejas ar kaadu?? vai tieshaam, tas man taa patiik?? tad es sapratu- nee.. tas tieshaam nav prieksh manis,, jaa, es te atkal runaaju par mani un Ligitu.. vinja no manas puses nesaprata vienu komenteeru, un devaas triecinaa.. - raksts (diezgan negatiivs) pret mani.. ko normaals cilveeks shaadaa situaacijaa dariitu?? protams, ka ietu prettrieciena.. arii es to dariiju, neapzinoties to, kas notiks..

patiesiibaa nekas aareeji arii nenotika,, tikai ieksheeji- taada kaa sirdapzinja.. sasmeereeta, netiira.. kaa es taa vareeju riikoties??

taa nu es tieshaam nosleedzu sho visiem jau apnikusho striidu, ar nosaukumu- shtekers VS. Ligita..

 

un nosleedzu to taadeejaadi, ka es publiski- lai visi dzird(izlasa), weershos pie Ligitas ar lielu pazemiibu, un luudzu piedoshanu par savu patieshaam stulbo riiciibu.. es riikojos idiootiski..

 

es negribu ne ar vienu kashkjeeties, taapeec taa.. un spoki punkc el vee, tam arii nav domaati.. taapeec, dziivosim laimee, un miilestiibaa, un visiem buus labi! :)

 

Ligitinj- piedod, ceru, ka saproti mani, un pati sevi.. mees abi riikojaamies patieshaam stulbi, un labaak buutu, ja tas paliktu pagaatnee.. :) . :)

 

106 24 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 39

0/2000

blje shteker :D .. VINJA TIC! ::D:D:D:D

1 0 atbildēt

atbildot uz TukiTuki komentāru " Viss būtu noklusis arī tad, ja Tu šito rakstu... " Nu bet sirdsapziņa tak jāattīra! :D

1 0 atbildēt

luudzu beidziet kashkjeeties! shis ir miilas paarpilns raksts! :)

1 1 atbildēt

atbildot uz ulmane komentāru " blje shteker :D .. VINJA TIC! ::D:D:D:D " es biju stingri apnjeemies sho rakstu nekomenteet.. bet kam vinja tic, es ljoti gribeetu zinaat..

0 0 atbildēt

Es nekā nezināju, bet nu šis stāsts mani ir ieinteriģējis. Ja jūs strīdējāties par rakstu, tad vai kāds lūdzu varētu atsūtīt linku? LŪDZU? : D

0 0 atbildēt

Ligita, kats no mums ir egoists, bet tur "ES" -pirmajaa vietaa! Savas kljuudas nemanaamas! (sun)

0 0 atbildēt

Publiska atvainošanās...interneta portālā. Kamon!

0 0 atbildēt

hmm kads bija iemesls ? 

0 0 atbildēt

eu kads negrib nolekt no jumta ???? nu ludzu , vismz sitie bezprigjelja raksti beigsies :(   kura portala vel sitadus sudus var redzet ka tikai spokos ???? nah japiesarnjo spoki ar sitadiem suda rakstiem !!!

0 0 atbildēt

atbildot uz alens komentāru " eu kads negrib nolekt no jumta ???? nu ludzu ... " nezinu kā tev, bet man jau patīk, ka spoki.lv atšķirās ar šādiem rakstiem. :) Risina savstarpējās atiecības un komunicē, nevis liek nemitīgi kkādus rakstus un met plikus komentārus, ko neviens droši vien tāpat nelasa :)

0 0 atbildēt

atbildot uz alens komentāru " Man nav nekas preti pret to , ka jacky vai ... " nē, nu zini kā ir ar tām sadaļām, vienīgās, ko pats aplūkoju ir jaunākie, labākie un spokiem. Tās kategorijas kreisajā malā vsp man neko neizsaka, varētu nemaz nebūt. Tādēļ bieži nāktos palaist garām interesantus rakstus par to, ka kāds spoki.lv lietotājs ir atpalicis vai arī vnk riebīgs ;DD

0 0 atbildēt

atbildot uz Krabe komentāru "Šeit gadījumā nav izdzēsti kkādi komentāri? :D ... "

XD XD Ligita sakautrējas un izdzeesa savus komentaarus. :p  

0 0 atbildēt

psc labs raksts, bet par ko tur jastridas, ja cilveks izsaka savas domas-stukachi nevienam nepatiik :D un bilde iespārda :D

1 2 atbildēt

Šeit gadījumā nav izdzēsti kkādi komentāri? :D - vnk nedomāju, ka Ulmane sarunājas ar sevi. :D  Lai vai kā, žēl, gribēju palasīties.. man pēc garas darba dienas tas tiešām liekas smieklīgi un uzjautrinoši. :D

+ Tev Ulmane. :D

1 2 atbildēt

atbildot uz ulmane komentāru " Tam ka tu, to rakstiji nopietni..bilde jau ie... " blje tas ir mieram! :@ man tieshaam pret Ligitu nekas naw! tikai miers! :)

0 1 atbildēt

atbildot uz ulmane komentāru " P.s Ligitas braali, ja tu sho visu redzi..man... " tu neatbildeeji uz jautaajumu.. un  tas, ka es gribu mieru noziimee, ka winjas 14gadiigais braalis ir man sitis ar svechturi??

0 1 atbildēt

P.s Ligitas braali, ja tu sho visu redzi..man ir jautaajums: - Ar kaadu dzelz gabalu tu siti shtekeram pa galvu? Vai ar to pashu stikla svechturi?

0 1 atbildēt

AAAWE..

Un vēl tā Photoshopētā bilde.. ^^

Kaut man kāds ko tādu taisītu.. :s

0 2 atbildēt

Tik labs raksts :D+

1 3 atbildēt