local-stats-pixel fb-conv-api

Sončika nepārdod dzīvokli!16

17 16
2. aprīlī mēģinās dzīvokli pārdot atkārtoti jau otrajā izsolē. Mediji par skandalozo pārīti aizmirst nespēj.



Aprīlī otrajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā mēģinās pārdot miljonāra Oskara Barševska dēla Oskara Barševska dzīvokli Mežaparkā, Ezermalas ielā 19-52.
Otrās izsoles sākumcena ir 82 500 lati. Pirmajā izsolē pagājušā gada decembrī nekustamā īpašuma sākumcena bija 110 000 latu, bet izsole noslēdzās bez rezultātiem.


Kā liecina publikācija oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", izsole notiks 2.aprīlī plkst.11 Rīgā, Ģertrūdes ielā 32-3. Kā pērn rakstīja žurnāls "Kas Jauns", Barševskis juniors palicis bez iztikas līdzekļiem, jo tēvs vairs nevēlas uzturēt finanšu lietās izšķērdīgo dēlu. Toreiz žurnāls rakstīja, ka miljonāra Oskara Barševska dēls Oskars Barševskis ar draudiem mēģinājis piespiest tēvu atmaksāt paša izveidotos parādus. Pēc šī incidenta miljonārs pametis Latviju un izslēdzis dēlu no mantojuma. Barševskis dēlam esot finansiāli palīdzējis ekskluzīvu modes veikala atvēršanā Kazahstānā, kā arī ieguldījis naudu SIA "Konteineri". Tāpat miljonārs dēlam esot uzdāvinājis autoservisu un vairākus dzīvokļus Rīgā. Žurnāls iepriekš informēja, ka vienu no dzīvokļiem Barševska dēls ieķīlājis bankā. Bankā divas reizes jau ieķīlāta SIA "Konteineri", un, tā kā parādus neviens negrasās atdot, firma tiekot gatavota bankrotam. Veikals Kazahstānā arī esot bankrotējis, un uzņēmēja tēvs šobrīd atmaksā dēla parādus biznesa partnerim. Par iegūtajiem līdzekļiem Barševskis jaunākais ar savu draudzeni Aneti Sončiku bija devies atpūsties uz ārzemēm.
17 16 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
tā sončika tik izcili neglīta... kā tādas var patikt miljonāriem vai šajā gadijumā exmiljonāriem, aks neprot naudu likt lietā un nemaz neceņšas izcīnīt savu vietu, bet tā vietā vēl visu pazaudē, tā jau ir, ja nemākam naudu pelnīt, tad neko nenopelnīsim.
2 0 atbildēt
dura vien viņa ir, manā skatījumā, pietam neglīta dura..
1 0 atbildēt
kroksisemotion emotion
1 0 atbildēt
ko lai saka kas pirks tadas neglitenes dzivokli. sasodits cik vina ir neglita, pretiga. tik pat pretiga ka alla puga4ova =)
1 0 atbildēt
CILVEKS-KLAUNS! Patiesiba zel cilvecina. Nav vinai kas paskaidro kur beidzas skaistums un sakas vajprats!!!emotion
1 0 atbildēt
vipi.lv
0 0 atbildēt
malacis theorb, zini kas jādara. Jākaļ dzelzs kamēr karsta, uz sončikas viļņa varēsi nostreb daudz skatījumus :)
0 0 atbildēt
ne jau patikt miljonāriem, bet gan paparaccī!
0 0 atbildēt
Pilniigi garaam!Kaut kaadi paakopeejumi no citaam bulvaarpreseem,vairs nekaa praatiiga nav ko likt??? emotion
0 0 atbildēt
kuru krata shitaa informaacija
0 0 atbildēt
tas ta4 barshewska dziiwoklis...kads sakars te son4ikai???:D theorb....tew laikam informaaacijas truukums...so4ika ar barshewski sen naw kopaaa :D
0 0 atbildēt
jaa laikam lieki teikt ka vinja ir nesmuka..
0 0 atbildēt
skuji ka spoki.lv degradeejushies liidz dzeltenaas preses liimenim.
0 1 atbildēt
pizda
0 1 atbildēt
Krokadils emotion
0 1 atbildēt