local-stats-pixel fb-conv-api

Soli pa solim10

25 8

Jau daudzus gadus – kopš 1999. gada marta, kad LNT skatītāji iepazinās ar apvienoto Lambertu un Fosteru ģimeni,– „Soli pa solim” ir bijusi vispopulārākā ģimenes komēdija. Bet vai atceries, kā viss sākās?Frenks un Kerola, savām ģimenēm nezinot, atvaļinājumā slepeni apprecējās. Bet abu bērni tad vēl nebija pat pazīstami! Bērnu pie tam nebija maz – gan Frankam, gan Kerolai katram pa trīs. Pa šiem gadiem cerības, ka viņi ātri un vienkārši sadraudzēsies un ka šīs divas tik ļoti atšķirīgās ģimenes pratīs sadzīvot vienā mājā, ir īstenojušās tikai daļēji. Vecākie bērni jau pieauguši un tiecas pēc patstāvības, mazā Frenka un Kerolas meitiņa Lilī ir jau piecus gadus veca, tomēr Lamberti un Fosteri joprojām turpina sacensties, viens otru izjokot un ķircināt.

Frenka lomas atveidotājs Patriks Dafijs visā pasaulē ir labi pazīstams kā kādreizējais seriāla „Dallasa” vadošais aktieris. Seriālā „Soli pa solim” viņš ir ne tikai galvenās lomas izpildītājs, bet arī režisors apmēram pusei visu sēriju. Patriks Dafijs apgalvo, ka dzīvē viņā esot apmēram 60 procentu no Frenka: „Tāpat kā Frenks es mīlu savus bērnus un izdarītu jebko viņu dēļ, un mani arī ir grūti sadusmot vai sagādāt man vilšanos. Tomēr, atšķirībā no Frenka, es neesmu tik viegli apmuļķojams, lētticīgs”. Tagad jau abi Dafija dēli ir pieauguši un kļuvuši par aktieriem. Par to viņš saka: „Bērniem-aktieriem ir grūti dzīvot normāli. Tomēr es neiebilstu pret to, ka bērni kļūst par aktieriem. Kad mani dēli bija mazi, es piedāvāju šo iespēju, bet tad viņi negribēja. Tagad, kad viņi izauguši, viņi ir mainījuši savas domas”. Arī pats Dafijs bērnībā nebija aktieris, un nebūt to nenožēlo: „Man bija lieliska bērnība. Augot es biju brīvs, tāds kā Haklberijs Fins.” Kāda bērnībā bijusi tiem bērniem, kurus kā aktierus pazīstam no seriāla „Soli pa solim”?

Steisija Kīnana – Deinas lomas atveidotāja – bijusi modele jau kopš četru gadu vecuma. Tomēr šo darbu viņa spēja veiksmīgi savienot ar mācībām skolā, iegūstot pat balvas dažādās olimpiādēs. No līdzdalības modeļu skatēs un reklāmās viņa pārgāja uz arvien nozīmīgākām lomām seriālos. 1989.gadā notika Steisijas debija kinofilmā. Tomēr tagad viņa jau mācās Losandželosas Universitātē un par viņas kinokarjeras turpināšanu kopš 1997.gada nekas nav dzirdēts.

Skaistule Andžela Vatsone, kuras atveidotajai Kārenai prātā ir vien puiši un garderobes, ne zināšanu papildināšana, bērnībā uzvarējusi vairākos skaistumkonkursos. Arī viņa kļuva par modeli. Nolēmusi izmēģināt veiksmi šovbiznesā, meitene guva tādus panākumus, ka Andželas vecāki pārdeva savu Floridas māju un pārcēlās uz Losandželosu. Piedalīšanās reklāmās padarīja meiteni pazīstamu un ļāva iegūt lomas seriālos. Tomēr pēc „Soli pa solim” Andžela filmās vairs nav piedalījusies, vairāk laika veltot dziedātājas karjerai, citu izglītošanai par veselīga dzīvesveida priekšrocībām, kā arī pašas izveidotajai organizācijai, kas palīdz bērniem aktieriem un sportistiem juridiskos jautājumos.
Kristofers Kastils atveido staigājošo enciklopēdiju Marku. „Soli pa solim” aizsāka viņa aktiera karjeru, kurā pagaidām zināmākās ir lomas abās „Bēthovena” filmās. Tagad viņš mācās Kalifornijas universitātē, ir saderinājies ar savu ilggadējo draudzeni, ieguvis pilota licenci un jau uzrakstījis autobiogrāfiju.

Brendans Kols (Džei Tī) ir visslavenākais no visiem „Soli pa solim” bērniem. Viņš sācis filmēties jau divu gadu vecumā. Ja atceraties Brendanu Kepvelu no seriāla „Santa Barbara”, tad ziniet, ka tas bija tas pats Brendans Kols 8 gadu vecumā. Laikam gan tieši Brendans Kols ir tipiskākais piemērs tam, cik grūti ir bērniem-kinozvaigznēm turpināt karjeru tad, kad viņi kļūst pieauguši.
Visveiksmīgākā kinokarjera šobrīd ir Kristīnai Leikinai (Ela). Puiciskas meitenes loma seriālā „Soli pa solim” viņai atnesa slavu. Pa seriāla izrādīšanas laiku Kristīna paspēja absolvēt vidusskolu un pārvērsties par pievilcīgu jaunu sievieti. Tagad viņa piedalās dažādās neatkarīgo producentu filmās.
Personīgi manas domas -- labs vecs seriāls, visas sērijas ir redzētas, bet ja nav ko dariit tad LNT darbadienās var ieslēgt un pl. 14.2o pastīties.. emotion
25 8 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
tiešām izdevies seriāls
10 0 atbildēt
"Jau daudzus gadus.. " :D te jau daudzus mēnēšus pēc kārtas atrodas pa kādam, kurš sailgojies pēc koudija un iepriekšējos rakstos vismaz nenoslinkoja uz bilžu likšanu.
8 0 atbildēt
Pa LNT rādija kā viņi satikās un pāris dienas atpakaļ.FAIL
9 1 atbildēt
es kkad sen skatījos Parisas filmu The Hottie and the Nottie un tur bija tā viena aktrise. ilgi nevarēju izdomāt, kur viņu esmu redzējusi. beigās atcer'ejos, ka tā ir Ela no soli pa solim. tiešām baigi smuka izaugusi.
6 0 atbildēt
Ei, bet, kur ir Koudmens?
6 1 atbildēt
kodijs
5 1 atbildēt
SUDIGS RAKSTS !!! loTI SUDIKS< TIKAi DEL TA KA NAV visi ieksAA
5 2 atbildēt
Shitie bij labie keeksi :D
3 0 atbildēt
Labs.
0 0 atbildēt
tak cik var šito likt?
5 6 atbildēt