local-stats-pixel

Skype draudi!!!!7

8 1
Noziedzinieki Itālijā arvien vairāk veic zvanus izmantojot internetu, tādā veidā izvairoties no mobilo/parasto telefonu noklausīšanās ierīcēm!
Policija saka, ka skype šifrēšanas sistēma ir noslēpums, ar ko skype izstrādātāji atsakās dalīties ar iestādēm, kā piemēram policija!
Ir aizdomas par lielu kokaīna plūsmu pāri robežām, un piegādātāji sazinoties caur skype!
Policijas darbs mūsdienās nav iedomājams bez sakaru līdzekļu noklausīšanās, izsekošanas! Piemēram mobīlos telefonus var izsekot no torņiem, kā arī noklausoties uzzināt kam tad īsti jāseko! Jebkurš mobīlo tālruņu operators ieraksta sarunas - un tās noglabā kādus 2-3 gadus! (Jā arī to ko Tu nesen ar kaimiņu runāji arī ir ierakstīts arhīvos)
Bet ar skype tā nav, un tas ļoti apgrūtina policistu darbu! Rēķinot ka Internet telefonija paliek ar vien izplatītāka!
Reklāma
Reklāma
8 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
ir no visādām valstīm zvaīts :D
5 0 atbildēt
Slimie! Skype arī vsp kkādi.... laikam tie piegādā skype owneriem koku xD
5 0 atbildēt
īstenībā te ir bik samelots, ar likumu aizliegts ierakstīt tavu telefonsarunu un sarakstes saturu bez prokurora ordera, TAKŠ TO NERUNĀ JA NEZINI emotion emotion Ja netici sameklē netā ES attiecīgo direktīvu..
2 0 atbildēt
Mikijs ir ir tāds prikols, bet tavu atrašanās vietu gan var noteikt pēc torņiem, nosaka, kad kur esi bijis pusgada laikā
1 0 atbildēt
aizliegts ir noklausities nevis tele sakru komapanijai saglabat... ko ari peec tam ar to debilo atljauju vari sanjemt noklausities...cik zinu bij shita...
1 0 atbildēt
nereredzu nekādus draudus nedz skype, nedz no skype.... virsraksts galīgi garām!
1 0 atbildēt
jaauzaicina barbara skype emotion
1 0 atbildēt