local-stats-pixel

Skūpstu veidi10

24 1
Rokas skūpsts. Vissenākais skūpsta veids. Cieņas un uzmanības apliecinājums cienījamai dāmai. Mūsdienās to uzskata par vecmodīgu.

Skūpsts uz vaiga. Draudzīgas uzmanības izrādīšana. Jūs vēl neesat tik tuvi, lai skūpstītos uz lūpām.

Roku pirkstu skūpstīšana. Ja ir auksts laiks vai vēlies samīļot savu draugu lauka apstākļos, viegli un maigi noskūpsti viņa pirkstu galiņus. Tas ir tik patīkami!

Skūpsts starp uzacīm. Brīdī, kad tavs draugs guļ vai ir iesnaudies klubkrēslā, klusiņām pienāc un noskūpsti viņu uz pieres starp uzacīm. Tas ir ļoti intīms un mīļš skūpsts.

Skūpsts uz pieres. Svētījošs vai tuvu draugu skūpsts. To, protams, var veikt ikviens, kad rodas šāda vēlēšanās.

Skūpsts uz plakstiņiem. Kopīgas atpūtas brīdī palūdz draugu aizvērt acis, viegli apņem viņa galvu ar rokām un lēni tuvini savas lūpas. Tad lēni uzspied skūpstu aizvērtajām acīm. Tas ir ļoti jutekliski un patīkami abiem.

Ekskimosu skūpsts. Satuviniet sejas un brīdī, kad saskaras degungali, maigi paberzējiet tos vienu pret otru. Jauks, mīļš rituāls.

Tauriņa skūpsts. Satuviniet sejas tā, lai saskaras jūsu skropstas, tad vienlaicīgi skūpstiet draugu uz lūpām un mirkšķiniet acis. Ja to dara uzmanīgi un vērīgi, tas rada sajūtu, ka saplūstat vienā būtnē.

Skūpsts uz auss ļipiņas. Maigi pieskaries ar lūpām un pasūkā drauga ausu lipiņas. Tava elpa šajā brīdī patīkami kairina drauga ādu.

Franču skūpsts. To veic, izbāžot mēli. Partneri saskaras ar mēlēm vai iesūc viens otra mēli savā mutē. Daži to sauc par dvēseļu skūpstu, bet paši franči - par angļu skūpstu.

Laizošais skūpsts. Pirms sākat skūpstīties ar savu draugu, ar mēli nolaiziet partnera lūpas, tad skūpsts būs mitrs un kaislīgs.

Kakla kniebiens. Skūpstot partneri, viegli paknaibi ar zobiem tā kaklu un tad ar maigiem skūpstiem nomierini to, beidz ar kaislīgu skūpstu uz lūpām.
Reklāma
24 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Bučoties ir forši! emotion
3 0 atbildēt
dea avatarsdea
skūpstīties ir forši. (blush)
3 0 atbildēt
Abi divi :D
3 0 atbildēt
dea avatarsdea
abi. ;D
3 0 atbildēt
AudioVideo , sawluxz --- nu tad bučoties vai skūpstīties ?:D
2 0 atbildēt
mmm ;)
1 0 atbildēt
Nekārdinat! :D
0 0 atbildēt
ASARAemotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
nja...
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt