local-stats-pixel fb-conv-api

Skolā aizliegs pelmeņus, cīsiņus u.c148

489 22

Ahoj! Nesen tika izdots likums, ka skolā vairs nevarēs ēst vairākas lietas, taču tagad, tā saucamā Veselības ministrija nolēmu, ka aizliegs vēl dažas lietas. Ieteicams sākumā apmeklēt 1. rakstu , bet , ja esat par slinku, tad varat ķerties uzreiz klāt šitam!

ps: Skolēniem ar vājiem nerviem nav ieteicams.

489 22 148 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://radio
e-klase.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 148

0/2000

Izlasot to sarakstu, izskatās, ka viņi aizliedz ēst vispār.

2 0 atbildēt

Labi, ka vairs neeju skolā. Bet tik un tā nepārdzīvotu, jo uzturā nelietoju nevienu dzīvnieku izcelsmes produktu, tātad - neko no šiem trīs.

2 0 atbildēt
MrT avatarsMrT

idiotisms!

3 1 atbildēt

Ja Veselības ministrija grib kaut ko uzlabot, tad viņi tikai pasliktina situāciju, jo publiskās ēstuvēs var būt visādi brīnumi ar ēdieniem (ne tikai pieminētie). Turklāt frī un cīsiņi, arī pelmeņi bija vieni no lētākajiem, tagad vecākiem būs jādod vairāk naudas bērniem.

2 0 atbildēt

pietiek resnēt, sākat tievēt :D

2 0 atbildēt

Obligāti ir jāēd skolas ēdnīcā??? wtf? Visām pilsētās skolām max 10 min gājienā ir lielveikals. Un var taču arī ņemt no mājām visu ko sagribas - starp citu, iespējams, arī lētāk.

2 0 atbildēt

tak bus gan gala gan vis parejais. nebus vienk lietas, kas ir super neveseligas :D

nav ko rit visu laiku friskas, cipsus ar kolu, tapec jau tizleni izaug. ^^

kad bus 18, varesiet rit ko gribat :)

1 0 atbildēt

man shie noteikumi biedee ;(

1 0 atbildēt

Ko tad ble mes edisim..? :@ Iesim uz edamzali sukat pirkstus kurus apliesim ar merci.. :D

1 0 atbildēt

Nu, cik saprotu VM izslēdz tos ēdienu, kas var kaitēt bērnu veselībai, veicināt aptaukošanos utt. Tas ir normāli un atbalstāms. Un bez aizliegtajām lietām ir daudz garšīgu lietu, ko ēst, piem., gaļa (kas ir svaiga, LV ražota/audzēta), visi dārzeņi, zivis (I mean REAL fish) u.c.   

fascinējoši lasīt tekstus kā "skolā vairs nebūt ko ēst", "kāda jēga". - tikpat labi tas ir attiecināts uz mazāko klašu bērniem, jo tie procentuāli skolā ēdīs pusdienas daudz vairāk. Negrib, lai apveļas...thats all

2 1 atbildēt

beidzot aizliegs to pretīgo ēdienu ! 

Mīļie cilvēki - rīsi ar salātiem un mazliet mērces - dažreiz var vairāk paēst nekā no frī vai pelmeņiem ;)

1 0 atbildēt

Mazie knipas nedabus saldumus, ai cik zheel!

1 0 atbildēt

drīz varēs grauzt seleriju un uzdzert dabīgi attīrītu ūdeni.. mm mīlu savu dzīvi, par laimi, man nav jāēd tie briesmīgie ēdieni! cilvēki nav normāli!

1 0 atbildēt

Pieņēma, bet šodien jau ziņās, ka atcelts. Cīsiņus skolā varēs pasniegt reizi divās nedēļās, ja tajos būs vismaz 70 procentu gaļas un nebūs garšas pastiprinātāju.

Taču, manuprāt, aizliedzot skolā šādas lietas, nenozīmē, ka bērns/jaunietis pie tām netiks. Brīvdienās ēdīs mājās cīsiņus un pelmeņus, bet pēc veselīgās skolas ēdienkartes, ar visu kabatasnaudu prom uz Mc'donald's :D

1 0 atbildēt

Mums pie skolas ir vēlviena kafejnīca. :D

1 0 atbildēt

Tas ir par traku!!emotion

1 0 atbildēt

rodas jautājums ko skolēni ēdīs? ak, nu pareizi, tās ''kartupeļu biezputras'' kuras sastāv no pulvera un ūdens noteikti ir daudz labākas ^^ 

1 0 atbildēt

tas bija vienīgais, kas bija normāls mūsu ēdnīcā, vairāk ēdienu tur nav

1 0 atbildēt

ar so problema netiek atrisinata, labi skolnieki needis kaitigo partiku skolas ednica, skries uz veikaliem pec picam utt citiem nebus iespejas tikt uz veikalu un iespejams izvelesies neest skola kipa no pl 8 lidz apmeram 15 needis ...tad skries kur nu kurs un piepildis savu kungi...kas VM laikam liekas normali...tak labak veseliga partika skolas neka vesali berni

1 0 atbildēt

tātadvarbūut nākamgad skolā aizliegs est vispār emotion !

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »