local-stats-pixel fb-conv-api

Skandalozais spoki.lv tops papildināts.129

468 37

 

Sveiki spoki!

Es piedāvāju apskatīt ka tautā saka „ pa lielām šaibām” kas ir noticies spokos  apmēram pēdēja mēneša garumā periods +/- 20 februāris – 12.marts.

Rockhopper:

Tātad pamostoties 22. Februāri gan jau daudzi tā pat kā es ieejot spokos pamanija grandiozu rakstu  Noziegums un sods! „ kas rotāja galveno lapu.

Iečolējot kas un kā, visi uzzināja par lietotāja Rockhopper  dīvaino tieksmi, savus rakstus popularizēt, liekot pozitīvus balsojumus, no sevis paštaisītiem lietotājkontiem, bet sakarā ar fantāzijas trūkumu viņš visus sauca par botniks1, botniks2,botniks3....botniks60, nevienu skaitli neizlaižot.

  Protams tika nolemts par šī lietotāja nobanošanu uz mēnesi, bet pingvīnpuikas sirds, to gandrīz neizturēja, un lūdzas pie administrācijas pēc ataisnošanas, viņš atzina savu kļūdu, un plaši izskaidroja savu neģēlību iemeslus, „ velme popularizēt savus rakstus, lai vissi tos pamanītu - "cik emocionali”

Protams tauta  viņu vēlējas redzēt ejot pa rampu, un lecam haizivju pārpilnajos okeanos, vai degam uz sārta. Notika plašas diskusijas  komentāru sadaļā...

Pingvinpuika tika  attaisnots tiesas prāva, neskatoties uz to, ka lielākums nobalsoja pret šo notikumu.

  Rockhoppers uzsāka savas slimīgas gaitas ar jaunu neiedomājami milzīgu sparu, un savas fantāzijas jau bija sagrābis spoki.lv vidi, unpārvērtis šo vietu par pingvīnlandi...

Viņš bija uztaisijis plānu, katru dienu laidīs ētera kādu tematisku rakstu. Šī nedēļa beidzot ir aizvadīta.

 

Shtekers :

Lāga zelis, kurš vēlējas tik vien kā izpaust savu sāpi – uztaisīt normālu spoku lietotāju topu.

iIegūldot smagu darbu apskatos visu lietotāju galerijas, viņš atrada 10. Certamākas eglītes visā spoku vēsture,šis tops bija kā prettrieciens  iepriekš izveidotajam „ spoki.lv meiteņu tops” Skaisti vaine?  Pulles atmaksājas, vissi pamanija Shtekeri, vissi domāja ka šamais ir pacans uz goda! Vēlāk tika uzcepts arī spoki.lv cērtamākie (puiši) daļēji topu veidoja kopā ar Laineri, jo pacanam grūti spriest par citiem pacaniem.

Tik tālu viss bija gludi, un viss ritēja savu gaitu, bet kas tad tas? Pēkšņi 02.martā spoki.lv galvenajā lapa parādās raksts „ Meitenes pieprasa asinis  Shtekerim draudēja bans uz 100 dienām, jūs spējat to iedomāties, veselas 100 dienas bez spokiem, tas ir vell trakāk neka koncentrācijas nometnē... Tā nu sākas atkal kārtējās diskusijas komentāra sadaļa pie raksta.

Viedokļi dalijās vieni teica, ka jāsoda, citi stāvēja Shtekera pusē un bļāva „ kā tad paliek ar spoka velmi brīvi izteikties?” „ Meitenes pašas vainīgas, ka publicē bildes interneta”

Klajā nācā vairāki raksti  saistībā par šo tematiku, sākās savstarpējo problēmu risināšana publiskajā telpā, dažubrīdi likās, (kam domātas ir privātas sarakstes?) Sākas karš starp Shtekeri, un Ligitu, norisinājas cīņa par cieņas un goda aizskāršanu!

Ligita:

Meitenīte neko ļaunu nevēlot ne sev ne citiem pasūdzējas  administrācijai, par savu bēdu.

Viņas cieņa un gods esot aizskarts, dzīvei vairs nav jēgas – Shtekers viņu nodefinējis kā cērtamu/necērtamu eglīti......  Tas gandrīz izpostija jaukās meitenītes tēlu.

Notika diskusijas par sava viedokļa izpaušanu ar rakstu starpniecību. Ligita  apvainoja Shtekeri, un otrādāk...  Šim visam varētu dot meksikāņu seriāla cienīgu nosaukumu.

Protams tam visam ir sava kategorija : pavasaris.

Pavasaris ir kā tautā saka runču laiks. Visi meklē kādu ar ko padraiskoties vell vēsajos vakaros, un iemalkot  tasi gardas paulig kafijas, tā ir kā romantika.

Protams ka Ligita ar Shtekeri +/- salaba (raksts), un tagad dzīvo saskaņā ar sevi.

Citā laikā:

  Rockhoppers verās uz nākotni nu jau ar nopietnāku skatapunktu „ Laulības”

Pingvīn puika ir bildinājis VIPLADY79, vai nau mīļi? Romantiskus komiksus uzzīmēja pats ar savu roku, Patiesība tas ir tik skaisti..

Apsveiksim visi viņus, un novēlēsim lai dzīve veicās, bet manuprāt tas vell nav viss, vell jau Lady nav teikusi savu gala vārdu, kāds tas būs? Par to runāsim nu jau nākamajā sērija.

 

Tātad skandalozāko pavasarīgo spoku TOP3  ir redzams jūsu zilajos ekrānos, paldies par uzmanību!

 

1-      Rockhopper

2-      Shtekers

3-      Ligita

 

Uzmanību:

Bildes ir ņemtas no spoki.lv, tāpēc manuprāt neviens neiebildīs, ka šīs bildes ir pārpublicētas..

Šis ir mans subjektīvais viedoklis, tāpēc vai to pieņemt, vai nepieņemt lai paliek jūsu ziņā.

 

Ir pienākusi nākamā sērija:

Lady79 pateica Rockhopper  Nē! iespējams pareiza taktika, bet kautkas tajā visā ir pilnīgi neskaidrs.

Tad Rockhopper draudot izpaust informāciju, par Lady izvirtībam virtuvē, ar miklas rulli un tosteri.

Izlikt publiskai apskatei vido, kur lady mazga, gatavo ēst un gludina. Tas izpostītu viņas iedomu pasauli tik tālu, ka atgriezties reālaja vairs nebūtu iespējams. Bet varbūt tas arī ir tas, kas nepieciešams.

Rockhopper draud, viņš noalgoja kaimiņa dēlu lai tas uz dibena uzvelk sieviešu krūšturi, un lai lady sabītos par to, ka tās tak varēja būt viņas krūtis priekšautā. Rezūltāta no Rockhopper nāca skarbi vārdi, un no lady tā  pat. tagad vina sūta Rockhopper elle rata, bet mēs zinam ka ar viņu jokot nevar, jo viņa fantāzijai nav robežu.

Tāpēc es vēlētos skandalozo spoki.lv topu papildināt arī pievienojot VIPLADY79

 

468 37 129 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 129

0/2000

Rockhopper tāds cērtams bluķis emotion

22 0 atbildēt

Neērti ir vilkt bikses pāri galvai,stāvot uz vienas kājas slaloma zābakā un slēpēs, pāri kažokam,kurš sabāzts apenēs,neizejot no telts!    :D

19 1 atbildēt

raksts atgadina kkadu ''sirupu'' sveiki, man ir 14 gadi un neesmu pargulejusi ar nevienu, ko man darit ?

:D :D :D

15 0 atbildēt

Ligitas un Shtekera karš norisinājās pirms Džeku topa. Bet nu jā, spokos esmu vel visai jauns juuuzers, bet spoki.lv drama tiešām krita acīs, man pat par spokiem sāka rasties priekšstats, ka te lietotāju starpā pastāvīgi meksikāņu ziepenes kautkādas xD

15 0 atbildēt

Ligitas j-kundzes bilde tā spārda! :P

 

14 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Banāns komentāru " Vismaz tagad Rockhooper ir uz brīdi apklusis. " klusums pirms vētras, tici man :))

14 0 atbildēt

Kādēļ tās visas muļķības vēlreiz jāceļ augšā?

Raksta autors nezin kā savādāk sev plusus (vai mīnusus) sapelnīt?

12 0 atbildēt

KAS TE PAR BĒRNUDĀRZU!?

11 0 atbildēt

donorvo ,par to rockhooper, diemžeel nedēļa vēl nav galā :D

10 0 atbildēt

atbildot uz kailavista komentāru " raksts atgadina kkadu ''sirupu'' sveiki, man ... " kaa es tevi saprotu. es arii pirmo reiz parguleju tikai 13 gados. visi draugi par mani smeejaas, jo vinji to jau izdarija jau krietni agrak par mani..

9 0 atbildēt

Vismaz tagad Rockhooper ir uz brīdi apklusis.

8 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " klusums pirms vētras, tici man :)) "  +1  

8 0 atbildēt

atbildot uz ddogg komentāru " Fotošops " erviin pietiks ;D

7 0 atbildēt

atbildot uz Abadins komentāru " Tu te neizdomā, pingvīns ir goda vīrs. :D ... " ktd. tāds goda vīrs, ka man reizēm liekas, ka viņam ir personības dalīšanās un pirms viņa bija lady79. bet tās ir tikai manas konspirāciju aizdomas ;)

7 0 atbildēt

atbildot uz VIPlady79 komentāru " Neērti ir vilkt bikses pāri galvai,stāvot uz ... "

pff, kaa apmiizt 2 pirkstus ;D  

7 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " klusums pirms vētras, tici man :)) " Domā ka šamais nāks gaisā ar baigo būkšķi?

7 0 atbildēt

Ļoti cērtami:)

7 0 atbildēt

atbildot uz biezpiendizelis komentāru " KAS TE PAR BĒRNUDĀRZU!? " Vietējais!

7 0 atbildēt

Ko mēs bez tādiem darītu emotion

7 1 atbildēt

nuu wtf??? kaadeelhj newar likt muus mieraa?? man mosh atklaat wisu patiesiibu, kas un kaa??

8 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »