local-stats-pixel

Skaidrības dienas Baltkrievijā2

0 0
Minskas apgabala Iekšlietu pārvalde piedāvā algas un avansa izmaksas dienās aizliegt tirdzniecību ar alkoholu, aģentūrai „Interfax” pavēstījis Minskas Izpildkomitejas iekšlietu daļas Sabiedriskās kārtības uzturēšanas un profilakses pārvaldes priekšnieks, milicijas apakšpulkvedis Vadims Siņavskis. „Mēs gatavojamies uzstāties ar iniciatīvu aizliegt algas un avansa dienās tirgoties ar spirtotiem dzērieniem un alu”, - teica Siņavskis. Viņš uzskata, ka „Skaidrības dienas” īstenošana algas un avansa dienās būs ļoti efektīva.
„Protams, tas nebūs katra mēneša 10 un 25 datums. Šajā gadījumā jāskatās uz katrā pilsētā vadošo uzņēmumu algu izmaksas datumiem – Soļigorskā tas ir „Belaruskalij”, Žodino – „BelAZ””, teica Siņavskis.
Viņš arī atzīmēja, ka Minskā un Minskas apgabalā februārī jau tikušas organizētas "Skaidrības dienas" - pamatā tas bija 14. februāris. Martam šāds grafiks vēl nav sastādīts. 23. februārī, kad Baltkrievijā atzīmē Tēvijas sargu dienu, nevienā rajonā skaidrības diena plānota netiek.
Saistītais raksts: Amerikānis aizturēts par zirga vadīšanu alkoholiskā reibuma stāvoklī >>> Saistītais raksts: ASV vēršas plašumā metode cīņai ar automašīnu vadīšanu alkohola reibumā >>>
0 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Man pohuj - es tankā!
0 1 atbildēt
tev pohuj - tu tankā
0 1 atbildēt