local-stats-pixel

Šis un tas par spermu13

6 0
Izpētot lielākos Latvijas un ārzemju sieviešu forumus par seksu un veselību, viena no aktuālākajām tēmām – sperma. Norīt vai nenorīt, dīvainā garša, smarža un vēl mistiskā spermas labā ietekme ādai utt.utjp. Atzīšos, ka pašai nav nācies piedzīvot pretīgu spermas garšu, tomēr draudzenes šad tad par to sūdzās.

Kas tad īsti ir sperma un kas jāēd vīrietim, lai orālā seksa laikā sievietei nebūtu jākrīt ģībonī?

Spermas sastāvā
90% ir auglīgs šķidrums, kas ietver arī fruktozi, proteīnu un dažādus neliela daudzuma minerālus un barības vielas. Šīs vielas arī izdalās ejakulācijas laikā un izdalītajā vielā tikai 1% ir spermatozoīdu. Šīs vielas aizsargā, baro spermu tās ceļojuma laikā. Spermai vajadzētu garšot nedaudz skābeni/sāļi un tas, ko vīrietis ēd, ļoti ietekmē spermas garšu. Ja tev negaršo sava partnera sperma, pasaki to atklāti, jo sekss galu galā ir divu spēlētāju spēle. Ja viņš grib izjust baudu un beigt mutē, tad viņam jāveic nelielas izmaiņas ēdienkartē un jāuzlabo savas spermas garša. Speciālisti pat iesaka pie gultas vienmēr turēt ūdens glāzi vai kādu kārumu, lai nepatīkamo garšu, ja tāda ir, mazinātu. Ne mazsvarīgs fakts, sākotnēji, ja šaubies, ļauj lai sperma nokļūst uz kādas no tavas ķermeņa daļas, mazliet pagaršo to, lai saprastu kas un kā:)

Ko viņam darīt, ja tev negaršo?

Jāsamazina alkohols, kofeīns, nikotīns, jebkāda veida narkotikas (vispār jau tas viss pat ir kategoriski aizliegts, bet būsim reāli....)

Lai attīrītu organismu no toksīniem un šlakviekām, dienas laikā jāizdzer vismaz 2 l ūdens. Vīrieši ar šito, starp citu, ļoti bieži grēko.

Spermu saldāku padara augļi – ne vien visiem zināmie un folklorizējušies ananāsi, bet arī papaijas, dzērvenes, melones, mango, āboli, bumbieri.

Vīriešiem, kuri ir veģetārieši, sperma ir garšīgāka (pati esmu pārliecinājusies par to), tomēr nevajadzētu aizrauties ar ziedkāpostiem, sparģeļiem, brokoļiem.

Gaļa ir tā, kas padara spermu sāļu, tāpat arī piena un siera produkti. Izvēlies tītara vai vistas gaļu, zivis.

Tāpat kā sviedriem parādās specifiska smaržam, ieēdot kaut ko asu, tas pats notiek ar spermu. Ieteicams izvairīties no asām piedevām ķiplokiem, sīpoliem. Labāk tad lietot ingveru, čilli. No asiem ēdieniem nav jāatsakās, tomēr jāņem vērā, ka tie ķermenī pārstrādājas no 12 – 24 stundām.

Spermu saldāku padarot arī pētersīlis un selerija, kanēlis, kardamons, piparmētras un citrons.

Ieteicams izvairīties no ātrajām uzkodām, kas ir pārbāztas ar ķimikālijām un konservantiem, kas piesārņo ne vien mūsu ķermeni, bet arī spermu.

Ja pievēršoties veselīgai diētai, spermas garša nemainās, noteikti jādodas pie ārsta, lai pārbaudītu, vai nav ieviesusies infekcija.

Ieteicams vairāk izvēlēties ēdienus, kuri satur cinku un selēnu.
6 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
Anonīms komentārs 2009-02-05 13:24:46 un sievieteem gan baigi labaa garsha ne ! ? iedzen savu meiteni tak nomazgāties.tad viss būs ok!
5 0 atbildēt
beigaas tikai truukst - labu apetiiti!
1 0 atbildēt
mmm MARLBORO reds mmmm
1 0 atbildēt
kaa ir taa ir!!
0 0 atbildēt
Sākumā minēji ka neesi nekad ņēmusi mutē , bet teksta vidū atklājas senciacionāls atklājums, ka tomēr tev garšo labak ja vīrietis ir veģetārietis. Un tev būtu jānorāda no kurienes esi ņēmusi tekstu ,ja vien tas viss nav no tavas pieredzes, ka nē, tas saucas "autortiesību pārkāpums" kas ir smagi sodāmi.
0 0 atbildēt
Šis jau ir bijis, pagājušo reizi izvērtās diskusija par ēdienu piedevām emotion
0 0 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-05 12:55:15 Sākumā minēji ka neesi nekad ņēmusi mutē , bet teksta vidū atklājas senciacionāls atklājums, ka tomēr tev garšo labak ja vīrietis ir veģetārietis. Un tev būtu jānorāda no kurienes esi ņēmusi tekstu ,ja vien tas viss nav no tavas pieredzes, ka nē, tas saucas "autortiesību pārkāpums" kas ir smagi sodāmi. --> Anoniims- autore jau neteica ka nav njeemusi mutee emotion . vinja mineeja, ka vnk nav piedziivojusi pretigu spermas garshu. Taa kaa lasi ruupiigaak!! emotion
0 0 atbildēt
Kkur biju lasījis, un 2l ūdens vietā izdzeram 2l ar alu :) Un jā, kā ar sievietes garšām ?
0 0 atbildēt
Nefretete komentārs 2009-02-05 13:59:44 iedzen savu meiteni tak nomazgāties.tad viss būs ok! emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
Tikai kur nav redzēts raksts par sievietēm... Kā viņas "garšo".
0 0 atbildēt
Neviens jau nespiez....
0 0 atbildēt
tulit man jaatsakas no alko cigaretem un daudz ka cita lai tikai VINJA VARETU NORIT PIZDEC es saku :D un pie tam neviens neliek rit :D
0 0 atbildēt
un sievieteem gan baigi labaa garsha ne ! ?
0 2 atbildēt