local-stats-pixel fb-conv-api

Šis tas par cilvēkiem (interesanti faktiņi).17

132 0

Šajā rakstiņā būs pāris interesani fakti par dažādām tēmām, tad nu sākam?

1. Čaļiem, atšķirībā no meitenēm ir cauruļveida redze (tūlīt visiem saprotamā veidā izskaidrošu kas tas tāds)- mēs (nu es arī esmu čalis) stāvot tuvu kādai daiļā dzimuma pārstāvei nevaram paskatīties uz viņu krūtīm to nedarot uzkrītoši tāpēc meitenes mūs dažreiz uzskata par piedauzīgiem, izvirtušiem utt., lai gan mūsu daiļavām ir ļoti labi attīstīta perifērā redze, tas nozīmē, ka viņas var paskatīties uz mūsu dārgāko vietu nenovēršot acis no mūsu sejām un tas jau ir ļauni!

2. Čaļi neatkarīgi no tā vai viņiem patīk pretējā dzimuma pārstāvju priekšpuse, tikuši pie izdevības, apskatīs konkrētās indivīdes pēcpusi (neapgalvoju, ka 100% čaļi 100% gadījumos, bet nu ļooooti bieži noteikti). Izskaidroms kāpēc mums vispār patīk pēcpuses un krūtis ir diezgan vienkāršs, skatoties no bioloģiskā viedokļa- sievietes ir vienīgie primāti, kuriem pēcpuse ir atšauta uz aizmuguri visu laiku, pārējiem mērkaķeidīgajiem tā atrodas atšautā stāvoklī tikai īsi pirms un dzimumakta laikā. Ar krūtīm ir tā, ka visuzbudinošākā vieta tām ir rieviņa starp tām, kad tās ir saspiestas kopā, jo tas atgādina šķirbu starp dibena "vaigiem", saistībā ar to tika veikts pētījums, kur vesalam baram vīriešu rādīja fotogrāfijas, kurās daļā bija šī krūšu "rieviņa" un daļā dibena "rieviņa" un lielākā daļa vīriešu nespēja noteikt atšķirību. Krūšu gali mūs uzbudina, jo tie paliek izteiktāki dzimumakta laikā. Sievietes arī uz džekiem skatās ar diezgan vērtējošu aci, viņas novērtē galvenokārt 3 izteiktas lietas - plecu platumu, ja plati pleci un šauri gurni, značit labs aizstāvis un mednieks un vēl sazin kas. Dibens arī neizpaliek, sievietēm patīk šauri un stingri dupši, bioloģiskais izskaidrojums- spēja izdarīt spēcīgākus grūdienus (tie, kas saprot kam tas domāts, tiem arī tā kā šī raksta daļa būtu noderīgāka, tiem, kas vēl nesaprot, tie varēs pieteikties vēlāk :D lai gan es domāju, ka mūsdienās tādas lietas vairs nav īsti tabu). Trešā lieta ir kopējais izskats- spēcīga un pašpārliecināta gaita, žokļa kauls, plaukstas and stuff.

3. Sievietes arī šmaucas kad runa ir par ķermeņa valodas lasīšanu, viņām tā smadzeņu daļa, kas par to atbild ir daudz attīstītāka (piedodiet, neesmu iegaumējis nosaukumu un neatceros arī cik reizes attīstītāka tā ir, bet ticiet man, tā tiešām ir daudz attīstītāka), tas tikai nozīmē, ka viņas neapzinātā līmenī spēj labāk rast kontaktu ar citiem, labāk var "uzraut" kad viņām melo un spēj panākt simpātijas no citiem. Lai gan- mums džekiem ir savs bonuss, mēs to tāpat varam iemācīties un mēs labāk parkojamies ar auto pateicoties mūsu telpas un mehāniskajai izjūtai :)

4. narkotikas nodara nopietnu ļaunumu jūsu veselībai.

 

Paliksim droši un jutīsimies labi :) tagad jums ir vēl nedaudz info par to kas notiek apkārt :) viens jautājums sievietēm- kāpēc jūs nopētat pat papēžus kad kāds iziet no istabas? Kas tajos tik interesants? Ja attieksme pret šo rakstu būs laba, tad noteikti rakstīšu vēl daudz ko līdzīgu no tēmām ko būšu salasījies gudrās grāmatās vai dzirdējis lekcijās :)

132 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

ljoti interesanti

5 0 atbildēt

interesanti bija palasīt. ;)) ++

5 0 atbildēt

Intresanti, un nav dzirdēts.

Šis ir no kkādas grāmatas?

5 0 atbildēt

lasaams raxts :) +

4 0 atbildēt

4. punkts, protams, vissvarīgākais emotion

4 0 atbildēt

 

atbildot uz Walk3R komentāru " Intresanti, un nav dzirdēts. Šis ir no kkād... "

Jup pārsvarā ņemts no Lielas grāmatas- ķermeņa valoda(tāda dzeltena ar lillā Alans un Barbara pīzi sarakstījuši, ceru, ka pareizi uzrakstīju), viss gan ir pārfrāzēts un saīsināts un šis tas no dažādām vietām savākts ir piemests :)  

4 0 atbildēt

Senk jū senk jū ool :D centīšos vēl šo to laiku pa laikam iemest, katrā ziņā rīt būs viens par meliem, jtas interesē :) :)

3 0 atbildēt

jājājā!

rakstiņš baigi labais!

3 0 atbildēt

wnk lietas lieliski izskaidrotas :)

3 0 atbildēt

atbildot uz joxxxter komentāru " Senk jū senk jū ool :D centīšos vēl šo to lai... " Varētu arii par meliem :P

2 0 atbildēt

par 1. punktu piekrītu :D mes nevaram vinjas aplūkot neuzkrītoši :D meitenes ari var piem skatoties uz priekšu redzēt kas notiek sānos

1 0 atbildēt

true true :)

1 0 atbildēt

vairāk tādu rakstu vaiga. xD +1

1 0 atbildēt

interesanti :)

1 0 atbildēt

more,more more!!! ^_^

1 0 atbildēt

domaju ieskaitiisim !   +2 no manis ;)

1 0 atbildēt

Interesants raksts, var pasmaidīt un apzināties, jā gadās arī tā!

Es parasti, lai sevi n*cītu, kad apkārt daudz meiteņu guļu, pašam mierīgs prāts un var pasapņot par vienu n vienīgo, he hee

0 0 atbildēt