local-stats-pixel fb-conv-api

Siltā fronte un laiks Jāņos7

45 0

Uz austrumiem no Latvijas nostiprinās ļoti siltas gaisa masas, kas ar silto atmosfēras fronti priekšgalā gribēs virzīties uz rietumiem. Šī siltā fronte uz pāris dienām varētu iestrēgt virs mums.
21 jūnijs. Naktī centralos un austrumu rajonos ilgstoši un stipri lija,Latgalē ari pērkona negaiss.Līdz plkst.9 vietām Vidzemes R-pusē un Zemgales A-pusē nokrišņu daudzums sasniedza 25-35mm (35mm samērīti Priekuļos,kas ir puse no mēneša normas).Kurzemes rietumos nelija nemaz. Rīgas centrā 13mm. Rīgā rits atnāca rudenigi vess arzemiem makonīem un smidzinošu lietu,+11.Kamēr LV centralajā daļā tikai +12..+14 un joslā uz A no Rīgas turpina ilgstoši līt, tikmēr valsts galējos austrumos  jau ir +26, tur vakarā gaidāmi negaisi.
21.jūnija jaunākas prognozes situacija rada,ka Jāņos Latvija joprojam atradisies uz robežas starp ļoti siltam un vesam gaisa massām,tadēļ rietumu pusē un daļeji ari centralajos rajonos būs apmācies,palaikam ari līs,temperatura Kurzemē zem mākoņiem no +14+17, parejā teritorijā diena diezgan silta un pārsvara saulaina, LV austrumos pat karsta,+20+26,iespejamas islaicigas lietusgāzes ar negaisu.

Jaunakam ziņām un izmaiņam prognozēs var sekot MANĀ LAPĀ vai arī ŠEIT

Reklāma
45 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
epg avatarsepg

savā iepriekšējā rakstā baigo orkānu 'solīji', kkā neviens to neredzēja :)

2 0 atbildēt

bet kapec kurzeme visu laiku ir auskts? :( besi ara un vel uz janjiem brrr

1 0 atbildēt

pff,labi ka Latgale silti :D emotion

1 0 atbildēt

Jūras tuvums dara savu,bieži vien vejš no vel ne pārak sasilusas jūras puses atnes drēgnu laiku...

0 0 atbildēt

Kurzemē ir stulbi. Ziemā , kad vajadzīgs aukstums un sniegs, tad ir silts, bet vasarā kad vajadzīgs siltums, tad ir aukstāks. Un to ietekmē Jūra.

0 0 atbildēt

tas meteo radar itka normals bet besi ka udeites ir pec kadam 3 h

0 0 atbildēt