local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes smadzenes reaģē uz kosmētiku!6

7 0
Zinātnieki, pētnieki no Japānas ziņo, ka viņi atraduši saikni starp kosmētiku un cilvēka smadzeņu reakciju! Kad sievietes uzkrāsojas, izgreznojas ar kosmētiku, viņa jūtas, itka ieraugot citu cilvēku!
"(No visiem dzīvniekiem) tikai cilvēki katru rītu skatās spogulī," preses konferencē sacīja neirologs Keničiro Mogi. "Piedevām viņi pat uzkrāsojas."

Izpētot 17 no 20 līdz nedaudz pāri 30 gadu vecas sievietes, zinātnieki atklāja, ka cilvēka smadzenes tajā brīdī, kad cilvēks ierauga savu seju, noklātu ar kosmētiku, darbojas tāpat, it kā viņš skatītos uz svešinieka seju, sacīja Mogi.

Zinātnieki uzskata, ka kosmētikas lietošana palīdz paskatīties uz sevi objektīvāk, un tādēļ var kalpot kā sazināšanās veidu paplašinātājs.

"Mēs sākam saprast, ka sievietes lieto kosmētiku kā spēcīgu ieroci, kad viņas sevi stāda priekšā un ieņem vietu sabiedrībā," sacīja "Kanebo" vadītājs Toru Macuo.

7 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
besī, ja nomālējas tā, ka nevar pazīt emotion
2 0 atbildēt
SharK Bet tur tiesi ir ta odzina!Maskesanas! :D
0 0 atbildēt
Sievietes smadzenes vislabāk reaģē uz naudas čaukstoņu un Ferrari motora rūkoņu emotion Tad viss notiekas emotion emotion
0 0 atbildēt
sievietes slēpjās zem sašpakatlētā ģīmja, aiz silikona pupiem un pārējie izstrādājumiem! džeki vizuāli tiekam apmānīti, nav brīnums ka džeki tik bieži pamet meitenes! piemēram, vakrā, klubā satiek meiteni, tā ir sapucējusies cik vien traki var un kad pienāk rīts, tad meitene kautkā ir sabojājusies!
0 0 atbildēt
Nu tad kapec neviens nenem tas meitenes, kuras nekrasotiem matiem un tiru seju izglitojas biblioteka, jo nevienam vinas nafig nevajag? Tad tada peleka pele panem rokas tonalo, un visa vinas dzive mainas, jo peksni virspusejie dzeki sak pieverst uzmanibu un piecirst kanti, neraugoties uz to, ka pirms nedelas apnjirdza vinu, iznakam no bibliotekas... A ko mums darit citu? Kosmetika uz jums, chalji darbojas!
0 0 atbildēt
shausmigi garlaicigi un debili lol :*
0 4 atbildēt