local-stats-pixel

Sievietes evolūcija šajā tūkstošgadē26

35 1
Kāmer mans brālis šķirstīja žurnālu, pamanīju vienu tādu interesantu pētījumu, par to, kādas izskatīsies sievietes nākotnē (ņemot vērā pašreizējo situāciju). Tiešām interesanti! Tad nu lasiet.

Seja.
Prognozes, kā sievietes seja izskatīsies nākotnē – Gluda āda, šaura seja bez emocijām, lielas lūpas un „Manga” komiksu varoņu acis. Citiem vārdiem: Plastiskie ķirurgi kļūs bagātāki.

Krūtis.
Pirms 10 gadiem vidējais sieviešu krūšu izmērs bija 34B. Mūsdienās pa ielām tiek staipīti 36C izmēra apaļumi. Pie vainas, iespējams, ir plastiskā ķirurģija un visādas ūber zāles, kas „dabīgi” palielina krūšu izmēru. Lai nu kā, bet 57% dāmām šobrīd ir D vai lielāks izmērs un stabila straume traucas uz K izmēra pusi. OMG...

Ķermeņa apmatojums.
Vaksācija vairs nav modē. Tagad topā ir lāzerepilācija. Pērn lāzerepilācijas apjoms pieauga par 53%.

Pēdas.
ASV par 2500$ ir iespējams saīsināt kāju pirkstus un par 500$ gabalā var injicēt butolīnu, lai radītu papēža velvi. Idiotisms? Protams! Vai procedūra ir populāra? Protams! Gadā šī procedūra ienes 3 miljardus ASV dolāru!!!

Kājas.
Ķīnietes ir gatavas šķirties no 3000, lai ķirurģiski pagarinātu kājas. Tas tiešām strādā! Rezultāta kājas tiek pagarinātas par 7,5 cm. Tas notiks, ja vien sieviete nepievienosies pie 2% izkropļoto, un ja viņa izturēs 6 mēnešus sēžot ratiņkrēslā.

Statuss.
Nākotnes sievietes būs neatkarīgas, ar labu karjeru un neprecētas. Ja domājat, ka viņām nebūs seksa tad maldāties. Jau tagad lielai daļai sieviešu ir vairāki partneri reizē. Džekiem būs jāpacenšas, lai noturēt savu sirdsdāmu blakus...

Figūra.
Mūsdienās tikai 8% sieviešu piemīt smilšu pulkstenim līdzīga figūra. Iespējams tāpēc cilvēki kļūst stulbāki. Pitsburgas zinātnieki izpētīja, ka sievietēm ar platiem gurniem ir vairāk Omega-3 taukskābes, kurai ir liela nozīme bērna smadzeņu attīstībai mātes miesās. Secinājums? Lieli dibeni ne tikai vairāk patīk vīriešiem, bet tādu dibenu īpašniecēm dzimst gudri bērni.

Viduklis.
1951. gadā sievietes vidukļa apkārtmērs bija vidēji 69,85cm, mūsdienās – 86,36cm. Nav nekāds brīnums, ka paredz, ka līdz 2050. gadam puse būs slimīgi resnas.

Apziņa.
Aizvien vairāk sieviešu vēlas ielīst 0. izmēra apģērbos. 2/3 sieviešu vēlas veikt plastisko ķirurģiju, 37% nepārtraukti ietur diētas un sporto, un ,protams, nevar aizmirst baru ar izkāmējušām daiļavām, kuras uzskata, ka tauki ir viņu briesmīgākie ienaidnieki. Starpcitu, modeles agrāk svēra par 8% mazāk nekā vidējā statistiskā sieviete, mūsdienās viņas ir par 23% vieglākas, nekā parasta meitene.


Reklāma
35 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
Džekiem japacenšas noturēt meiteni? Njam, džeku ir mazāk, nekā sieviešu, kur vien skaties pilns sievietēm. Katru dienu rbaucot ar mikriņu tikai sievietes, tad jau drizāk sievietēm jāpacenšas noturēt džeki pie sevis...
3 0 atbildēt
Nu tas par vidukļiem ir tikai dēl ASV un "Donaldiem`"
3 0 atbildēt
oho, baigi interesanti....
2 0 atbildēt
Par to , kas vairāk krāpj ? Nu tas ir grūts jautājums Vīriešiem ir grūtāk izturēt bez seksa , nekā sievietēm ( laikam 2 x , nezinu ) , nu tā vnk gēnos iekārtots Sievietes , brīžiem var būt neapdomīgākas utt. - vienkārši saku to , ko man teica draudzene , kad man vajadzēja palīdzību tā kā tas ir sarežģīts jautājums . Krāpšana , protams , ir nežēlīga , no jebkura dzimuma puses , un tā ir lieta , ar kuru otru pusi nekad nevajadzētu sāpināt
2 0 atbildēt
nepiekrītu Jingla, ka sievietes krāpj vairāk nekā vīrieši. dzīvē biežāk redzama tieši pretēja situācija, kad vīrieši ir tie, kuri sev apkārt tur bezmazvai harēmu emotion Val4a par to, ka sievietēm jācenšas noturēt džeku pie sevis -> nevar taču noturēt, to, kas negrib palikt!?
2 0 atbildēt
Val4a tapec jau ari sievietes tagad klust neatkarigakas un virishkigakas (rakstura zina), savukart virieshi sievishkigaki. Jo pastav uzskats ka sievietei tagad jarupejas par vinu nevis otradi ka daba ir iekartots. Vsp es personigi uzskatu ka abiem ir vienam par otru jarupejas, nevis ta ka tikai vecis davina pukes un milus vardus un otradi. Un vsp, ja jau viriehsu mazak, kape tad sievietes tagad vairak krapj partneri neka vechi? Taka vechiem ir lielaka izvele neka sievietem o_O ecko, ja FHM :D Isteniba taja zurnala bija vel dazi labi raksti. Tests gan bija smiekligs ka stur bija :D
2 0 atbildēt
nu īstenībā liela daļa no tā visa varētu piepildīties... emotion
2 0 atbildēt
nu normāli. es ar tādu redzu nākotni xD
1 0 atbildēt
Uh. Negribu redzēt tādas sievietes, manuprāt viņas tāpat labi izskatās.
1 0 atbildēt
Var arī kā dzivnieki - drāž viens otru bez jebkādām saistībām ! ;)
1 0 atbildēt
Vienīgais , kur cilvēkam jāpiestrādā , ir uzturēt sevi formā , ar sporta zāli vai kaut ko tamlīdzīgu , nekas cits nav vajadzīgs , jo katram cilvēkam savs iemīļotais cilvēks ir vislabākais visās vietās :)
1 0 atbildēt
FHM ? emotion emotion
1 0 atbildēt
Nekas , palielināsies bulīmijas un anoreksijas pielūdzēju , diemžēl , lai kā tas liktos briesmīgi , bet saklausoties , ka mūsdienās pārtika esot neveselīga , un dod klāt kilogramus , daudzas meitenes šausmas sāks vemstīties un badoties , lai gan varētu arī būt , ka lētāka kļūs tauku nosūkšana un vēl visādas operācijas , kas ir vell drausmīgāk !!! :(
1 0 atbildēt
1. bilde njamm peedeejaa bilde :D ak tu dievs!! :D
1 0 atbildēt
nu nu nu
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
"traucas uz K izmēra pusi"????????????? wtf???? kas tad tas par briinumu ir k izmeers?
1 1 atbildēt