local-stats-pixel fb-conv-api

Sēras. Aizliegs Salvija, "Kratom" un "Spais"!89

45 26
Salvija, Kratom, Spais un tamlīdzīgas apreibinošās vielas tiks iekļautas Latvijā aizliegto narkotisko un psihotropo vielu sarakstā. To paredz šodien Ministru kabineta komitejas pieņemtie grozījumi atbilstošajos noteikumos. Tiks aizliegti ne tikai šie augi un augu maisījumi, bet arī benzilpiperazīns un citas jaunās sintētiskās narkotikas, piemēram, piperazīns. Tirdzniecībā interneta portālos un dažos veikalos šīs jaunās atkarību izraisošās vielas un to maisījumi, kas tautā pazīstami kā salvija, "Kratom", "Spais", "Modžo" un tamlīdzīgi, aizvien ir brīvi pieejamas. Ne policija, ne muita nespēj apkarot šo vielu izplatīšanu un lietošanu. Kā skaidro Veselības ministrija, daudzas sarakstā iekļautās vielas pieder pie sintētisko narkotisko vielu grupas, kas iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu līdzīgi amfetamīnam un kuru lietošana apdraud veselību.
45 26 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 89

0/2000
REINĀM!!! AK tu bastards, tu pats saprotu kādu sliktu vārdu tikko uzrakstiji i, (piedirs)... ej mazgāt muti nejēga. - A un par to uzspļaušanu pilnīgi tev piekrītu, varēsi pēc tam smaidīt visu mūžu bez apstājas. -
6 5 atbildēt
GREBE- un ar to viss ir izteikts!
6 5 atbildēt
re, kaads pasteidzies pirms manis :)
6 5 atbildēt
njaaaaaaaa palasiju komentarus nu ko var pateikt sis te RENAMS galigi nesaprot ko vins runa rodas jautajums vai pats esi meginajis uzpipet zali un kapec tu tik traki kritize zaali par alkaholu tev nav nekas slikts ko pateikt ! Piekritu sparco un tuchops emotion es jau divus gadus kuriju zaliti un ne jau dien diena pa brivdienam un varu pateikt ka salidzinat zaliti un snabi vai cigaretes ir pilnigs stulbums cik daudz nepatiksanu sev un citiem var nodarit alkahola reibuma kad esi sakurijies vismaz kontrole ko tu dari nesit nevienam un nelauz neko kopa isak sakot par zaliti neko sliktu nevar teikt
7 6 atbildēt
Vell jau nav aizliegts , tākā laicīgi sapīpējaties , izejat ielā ar plakātiem , aizrāpojat līdz Saemai , pa ceļam nositat kādu tantuku , izvarojat bērnus kā jau īstiem narkomāniem pieklājas , un tad kolektīvi pie Saemas durvīm pārgriežat sev rīkles , nu vai nav SUPER doma ??? ^_^
8 7 atbildēt
Salvijā (mm) (mm) (mm) emotion emotion emotion Pirmais trips bija ahūns :D:D:D
8 7 atbildēt
Tas gan,jo sāpīgāka tēma,jo vairāk komentāru,,, Ir vai nav atļauts,bet na*** to vajag vispār?
5 4 atbildēt
Salvija pie mums jau ir aizliegta kadu laiku... un vispar stulbums...
6 5 atbildēt
Mozgļi narkotikas norm sadirš smadzenes un cilvēks pārtop par tupu bezpersonisku sētas stabu nav jau runa apr to ka zāle kaitīga-nekaitīga vnk ar to viss sākas un kad tu aizej pa pieskari bremzi vairs noraut nav laika un tu pārvērties par tādu pašu vielu kā piem. kartupelis.
5 4 atbildēt
nxo avatarsnxo
puse no asv jau ir legalizējuši vai vismaz grasās legalizēt MARIHUĀNU nerunaajot tur parr kkaadaam beernu lietaak kaa spiece un paareejie meesli.. NIIDERLANDE - visspilgtaakais piemeers.. cik gadus tur jau ir legalizaacija? kaads suudzaaas? kaads ir degradeejis? kaads ir zaudeejis dziiviibu deelj stuffa? a tagad preteeji KRIEVIJA - viena no vissbagaataakajaam naacijaam ar alkaholikju skaitu, cik cilveeki katru dienu tur nesaslimst ar sho slimiiibu? cik cilveeki nav nomirushi paarmeeriigas alkahola lietoshanas rezultaataa? da tas ir vnk smiekliigi.. vnk cilveeki ir tik aizspriedumaini.. es zinu ka pienaaks taada diena kad visaa pasaulee zaale buus legaala.. jo pat ASV beidzot ir sapratusi ka bezjeegaa teereet miljardiem dolaaru, lai izniideetu marihuānu, bet tikaj peedeejos gados neskatoties ne uz ko, šī maģiskā auga lietotāju skaits ir pieaudzis neskaitāmas reizes!
1 0 atbildēt

Nafig sintētiku !!! Go green

1 0 atbildēt

Tikai tīrs staffs!!! Nahuj nevajag arī to spaisu!!! emotion

1 0 atbildēt
:D panesās tēma :D tākā neesmu salviju pīpājis un domāju, ka arī to pat nemēģināšu, tad lai aizliedz :D tie kuri uzskata ka šī ķip ''lielajiem narkomāniem'' ir sāpīga tēma, sorry, jūs maldaties,jo vnm cilvēkiem būs gali kur to visu dabūt :P Un jautājums buhātājiem, kā tad īsti ir? Kad esi komā, tad nokniebties vari? :D Jo cik atminos, tad sex zem dūma ir kkas nepārspējams :D Ā, WURSTBROT alkaholiķi nav labāki par narkomāniem, narkomāni ātri beidz dzīvot, bet fakins alkaholiķis citiem dzīves pis mūžīgi, jo tiem pidariem ir tieksme parazitēt un neiznīkt! Tākā, pat varētu teikt, ka 1 narkomāns ir pielīdzināms 10 alkaholiķiem!!!
4 4 atbildēt
Tas nekas, ir vēl daudz un dažādi maisījumi, kurus neaizlieks... protams salviju nedaudz žēl, bet tikai nedaudz. A to kratomu, lai dara ko grib, tā pat sūds... un spais... arī tas nav nekas neaizstājams.
8 8 atbildēt

Vienu gan es nekad nesapratīšu - Kā spaisu var salīdzināt ar marihuānu? Tās ir divas dažādas lietas, kā iņ un jaņ , balerīna un bokseris, automehāniķis un blondīne, santehniķis un kosmonauts!!!!!

0 0 atbildēt

Nu vot kāpēc jūs tagad cepaties par alkohola un sintētiskās zāles sliktuma salīdzināšanu? Tak abi ir slikti, vienīgi alkohols ar savu foršo biznesiņu pārāk pierasts, lai šo ņemtu un tagad klapētu nost. Nav kārtības pasaulē, bet nu būtu pieraduši pie tā, dzīvojuši tālāk un necepušies.. tak atradīsiet iespēju katrs savu draņķi lietot arī tad, ja visu būs aizlieguši. Bet pareiz, galvenais tak pacepties un uzkakāt kādam.....

0 0 atbildēt

da labi visi kuri šeit raksta ir to darijusi tapec beidziet spamot un striideties. ;) sii manta ir labaka par alkaholu to esmu parbaudijis :) kautvai vina ir aizliegta tapat esmu redzejis cilvekus itseviski Riiga apdolbijusos.. sii manta ir tiesaam domata atpuutai :) 

0 0 atbildēt
Lai cik dīvaini nebūtu, bet es neesmu dzirdējis ka alkohols tiek izmantots nopietnu slimību ārstēšanā, piedodiet, ja kļūdos, bet vai ar THC neārstēja kkādu sklerozes paveidu, vai kko citu???
3 3 atbildēt
Sakarīgākais komentārs ( vismaz šajā lappusē) SHannel piekrītu ;D Tālāk nelasīšu slinkums :D
4 4 atbildēt
salvia emotion
7 8 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »