local-stats-pixel fb-conv-api

Seksīgais Atpakaļ!172

148 110

Liels, liels sveiciens no vecā labā drauga Rockhoppera!!!
Klīda baumas, ka esmu pazudis bez vēsts? noslepkavots? mainijis dzimumu? Nē, nē! Jūsu labais draugs bija lielajā ceļojumā lai smeltu idejas jauniem rakstiem un jokiem. Esmu izbaudijis gaisu dažādās pasaules malās, un secinājis to, ka pats svaigākais ir pie mums, Latvijā! Pingvīnu zemē! :) Ceļojuma laikā es to sapratu, jo Amerikā bija daudz lielāks pedofīlijas līmenis nekā te! Ameriku skar tīņu pašnāvības masveidā, bet Latvija to tikai izdara netīšām! ^^ Protams Latvijā dažiem nav ko ēst, bet Āfrikā vecāki pat ēd savus sažuvušos bērnus. Taču Ķīnu skar iedomu draugu idiotisms augstākajā līmenī - BUDISMS!
Kas gan kaišs mūsu tēvu zemītei Latvijai? Esmu tik priecīgs atgriežoties mājās, apzinoties to, ka varēšu vairāk laika veltīt jums! Saviem draugiem :)
Ko gan jūs sagaidīsiet no manis tagad?
Pirmkārt tas būs īss apraksts par katru valsti un vietu kuru es biju apciemojis. Un tas ilgsies ilgi! :)
Otrkārt, turpinājumus maniem piedzīvojumiem ar pingvīniem, jo tie taču ir tik ļoti aizraujoši :)
Un treškārt - MEGA UBER LEET EPIC LABI PAVADĪTU LAIKU! :)

Tāpēc nesatraucaties draugi, Rockhoppers jums parādīs visu! Visu kas jums ir vajadzīgs! Sākot no šodienas, jūs saņemsiet mīļus vārdus, jaukus rakstus, bildes, video no manis! :) Zinu, ka es jums nozīmēju daudz! Mīlu jūs visus! Lai miers virs pasaules, un cilvēkiem gaišs prāts! :)

Reklāma
148 110 172 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 172

0/2000

Esmu priecīgs, jo man ir tik daudz draugu kas mani atbalsta! :)

0 3 atbildēt

ak dievs, tikai ne atkal.

3 6 atbildēt

Nu lool :D

1 13 atbildēt
« 1  2  3  4 »