local-stats-pixel fb-conv-api

Savdabīga pieeja veselības problēmām0

5 0
Visā ASV teritorijā izsludināta kādas Minesotas štata iedzīvotājas un viņas ar vēzi slimā dēla meklēšana. Abi meklējamie atteikušies no ķīmijas terapijas izmantošanas, ziņo „Associated Press”. Kolina Hausera (Colleen Hauser) dod priekšroku ārstēt savu 13 gadus veco dēlu Danielu ar homeopātiskajiem līdzekļiem un vitamīniem, bet ārsti uzstāj, ka tieši ķīmijas terapija var glābt pusaudža dzīvību.
Braunas apgabala tiesnesis Džons Rodnebergs (John Rodenberg) pieņēma lēmumu, ka zēna vecāki nenodrošina viņam pienācīgu medicīnisko ārstēšanu, bet dažas dienas vēlāk parakstīja Kolinas aresta orderin. Zēna tēvs Entonijs Hausers zem zvērēta liecinājis, ka sievas un dēla atrašanās vieta viņam nav zināma, tāpat viņš arī nav mēģinājis atrast sievu un dēlu.
Danielam Hauseram ir diagnosticēta limfogranulematoze jeb tā dēvētā Hodžkina slimība. Speciālisti uzskata, ka šo ļaundabīgo saslimšanu ar lielu ticamības pakāpi iespējams ārstēt, izmantojot ķīmijas terapiju un staru terapiju. Tomēr Deniela izgāja tikai vienu ķīmijas terapijas seansu, bet pēc tam ģimene reliģisku motīvu dēļ nolēma izmantot „alternatīvo medicīnu”.
Zināms, ka Hauseri vienlaikus ir katoļi un reliģiskās grupas „Nemenhah Band” sekotāji. Pēdējie kategoriski iestājas par ārstēšanu ar „dabīgām metodēm”, kuras izmanto Amerikas indiāņi. Jāpiebilst, ka tiesnesis Rodenbergs arī izdevis rīkojumu, lai Daniels tiktu nodots audzināšanai audžu ģimenē un nekavējoties izietu apsekošanu un ārstēšanu pie speciālista – onkologa.
5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000