local-stats-pixel

Šausminošākās bērnu problēmas pasaulē.5

70 0

Bērni ir tik neaizsargāti, un tas ir mūsu pienākums rūpēties par viņu drošību un neļaut viņiem darīt pāri. Tomēr pasaulē ir bērni, kuriem nav paveicies un situācijas, kurās viņi atrodas var nosaukt par šausminošām.

Citi interesanti raksti: http://www.spoki.lv/profils/sereo

Reklāma
Reklāma
Reklāma
70 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

11. daļa : bērnus kurus fiziski iespaido citi bērni, jo viņiem liekas ka visu drikst !!! aiz skaudības, greizsirdības, aiz neuzmanibas. Sākot ar paz*šanu, beidzot ar otra bērna nonāvēšanām, kkadu sudu dēļ.  :(

12 0 atbildēt

ok.jā protams briesmīgi,bet tādi nu ir tie cilvēki.

vienu pozitīvo aspektu gan izdomāju,bet tik pie punkta par agrno nostrādināšanu.ņu ok,atņemta bērnība utt,bet arī to bērnu vecāki ir audzināti tāpat un tāpēc viņiem tā ir norma.viņi ta pieaugot savu amatu piepro,ne kā mums te sīči līdz 13gadiem vēl nav iemācījušies ne sviestmaizi ne tēju sev uztaisītbet aiz stūra pīpē un dzer kā lieliepēc tam vecāki vakaros kasa ar grābekli no krūmiem ārā savas novēmušās atvases!

4 0 atbildēt

Tikai pateicoties šai dažādībai cilvēce izdzīvos kā suga. Kas, labāk būtu, ja visur pasaulē visi būtu vienādi un darītu visu pēc likuma?

Starp citu, pati smagākā vardarbība pret bērnu nav pieminēta. Tas it - nobaro to sīci kā vepri uz kaušanu, kad viņa platums sāk līdzināties augstumam, un pērk visu, ko tik sīcis neopaprasa. Tas ir pats trakākais, kas vien var būt!

4 0 atbildēt

tu laikam nesaprati ko Maddock`s gribēja teikt

0 0 atbildēt