local-stats-pixel fb-conv-api

Sapnis vai kas cits?11

66 1

 

Ir dzīvē situācijas, kad liekas, ka apkārt notiekošās darbības jau ir kādreiz piedzīvotas!?

Man un dažiem paziņām tā ir bijis un konstatējām, ka piedzīvotais ir iepriekš nosapņots! Izrādās, ka kaut arī sapni atceries un var teikt, ka jau zini, kas sekos, tik un tā neko nespēj mainīt!

Tā kā ne reizi dzīvē neesmu sastapis nevienu cilvēku, kurš nesapņo, kaut arī nenoliedzu varbūtību, ka kaut kur arī tāds ir, tad saprotams, ka gandrīz katrs sapņo sapnīšus!

Tad nu jautājums, cik cilvēkiem tā ir bijis?

Elementāri! Atbildi godīgi un ja arī Tev tā ir bijis, ieliec + vai (Ja neesi reģistrēts) komentāru ar +.


 

Ja mūsu būs daudz, tad uzrakstīšu rakstiņu par tēmu sapņi!


 

Paldies !

66 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Cmooon. es pēc 1h~ gribēju tieši par šito rakstīt. Tāda tipa lietas man jau 5yrs+ notiek. Tu kko dari un pēkšņi domā "eu bet šitais tak jau ir kkad noticis"  Citreiz pat tu gāndrīz vai zini nākamo 3-5sec, kas notiks. Man kādreiz tā 1 reiz ned bija. tagat 1 reiz mēnesī.

5 0 atbildēt

To sauc par Deja Vu.

3 0 atbildēt

+ man tā arii ir noticos ;):)

2 0 atbildēt

es lasīju par šito ilustrētajā zinātnē.

un tieši tā, kā viens te jau teica, ka smadzenes tiek bremzētas, attēli ko tu redzi uz vienu smadzeņu puslodi aiziet par milisekundi ātrāk nekā uz otru, tapēc liekas tas wtf šitas jau vienreiz bija

2 0 atbildēt

Izskatās, ka raksts par sapņiem izpaliks! emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz MiiQ komentāru " Cmooon. es pēc 1h~ gribēju tieši par šito rak... " Neko Tu nezini ne gandrīz ne vispār. Šajos gadījumos smadzenes ir bremzētas. Tev liekas, ka kaut kas tāds ir noticis. Tad tu mēģini iedomāties, kam jānotiek tuvāko sekunžu laikā, bet tas nesanāk. Šīs 3 sekundes paiet un Tu atkal pie sevis apceri to, ka tas jau ir noticis. Un pēkšņi pazūd tā sajūta, jo tālākiem notikumiem nav jēgas. Vēl pēc brīža tu pat nespēj šo sajūtu atsaukt atmiņā un skraidi apkārt klaigādams, ka tev esot bijis dejavu.

1 0 atbildēt

to zvēru sauc par deja vu.

1 0 atbildēt

man loti biezi ta gadas

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt