Rudzi (klasiskā recepte)
5 kg kviešu (pavasarī), 15l ūdens, 6,5 kg cukura.
In jaudas, lai nodrošinātu, kviešu, iepriekš mazgātas tā pamatīgi ar tekošu ūdeni. Izlīdzinātas kviešu par dibenu un aizpildīt ar ūdeni tā, lai slāni kviešu ir slēgta aptuveni 5-6 cm Pievienot panna ar 1.5 kg cukura. Cover lid un nospiediet vienu nedēļu tumšā vēsā vietā.
Nedēļu vēlāk, kviešu kāposti.. Pievienot vēl 15 l ūdens un 5 kg cukura. Laikā 3-4 dienas ir fermentācijas process, kura, kas ir uzplaukums.
Pēc fermentācijas procesā iegūto šķīdumu filtrē caur caurduris un ievieto destilācijas aparātā fantazēšana.
Kvieši kreisajā pēc fermentācijas, otro reizi, jums var ieliet 15 litrus ūdens, pievieno 5 kg cukura, un atkal izvirzīti rūgt 3-4 dienas siltā vietā. . Kvieši var izmantot 3-4 reizes.. Best samogon iegūti no otrās un trešās vygonok . Lai iegūtu kvalitatīvu samogon mudinātas sajauc ar katru citu dzērienu, no 1, 2, 3 rd un 4 th destilācijai.
. Par Braga jābūt pastāvīgi uzraudzīta.с. Ja solarize fermentācija, iegūto samogon būs saldu garšu.
Samogon divas stundas
10 kg cukura, 100 g rauga, 3 litri piena, 30 - 40 litri ūdens.
. Put visu, kas ir mazgāšanas mašīna. . Twist 2 h, un tad, lai atrisinātu un pārsteigt.
Samogon par nakti
. 5 kg cukura, 500 g rauga, 1 litrs piena, 15 litriem silta ūdens.
Visi sajauc, nospiediet pulksteni. Tad uz priekšu. . Ražība - 5 litriem.
Samogon dienā (II metode)
5 kg cukura, 500 g rauga, 3 tases piena, 4 loafs maizes, kartupeļu 25 vidējā, 25 litri silta vārīta ūdens.
. Simpātiju maizi un kartupeļus, ielej ūdeni, pievieno cukuru, raugs, piens. Uzstāt uz 1 dienu.ь. Ahead.
Samogon ciete
. 10 kg cietes, 20 litri ūdens, 500 g rauga, 1 kg cukura.
Ciete veikt ūdens un metināms a nerrs, pievieno raugu un cukuru. Настаивать 3-5 дней. Uzstāt, 3-5 dienu laikā.. Ahead. Out vismaz 11L.
Vienkāršā samogon no prosa
1 kg kviešu, 15 litri ūdens, 100 g rauga, 1.2 kg testa.
. Razvarit prosa, lai karstā ūdens, pievieno raugu, mīklu no sile un rūgt. . Pēc 10-12 dienām uz priekšu.
Medovuha
2,8 kg medus, 3 litri sīrupa, 27 litri ūdens, 300 g rauga.
. Lai raugs in mazliet ūdens, pievieno sīrupu un medu.. Labi sajauc. Ielej 10 litrus ūdens, labi samaisa vēlreiz, tad atlikušie 20 litrus ūdens. Spēja 7 dienas siltā vietā, tad tas ir iespējams destilēt.. Iziet - 7 l.
Kartupeļu samogon
. 10 kg kartupeļu, 6 kg auzas, 5 l verdoša ūdens, 30 litri ūdens, 1,5 kg rauga.
Mazgāt un nateret rīvēts 10 kg kartupeļu. Tad smolot auzas, pour par 5 litriem verdoša ūdens un labi samaisa. Razmeshivaya, pakāpeniski pievieno rīvētus kartupeļus. Pēc 3 h, pievienot 30 litrus ūdens un samaisa vēlreiz. Tad pievieno raugu un samaisa vēlreiz. . Blīvi bloka jaudu un uzstāt 3-4 dienas tumsā pirms lietusgāzes un rašanās burbuļi.. Pēc tam uzreiz uz priekšu.