local-stats-pixel

Rūžs!! jeb kā izvēlēties vaigu sārtumu1

5 1
Visā plašajā skaistumlietu pasaulē, manuprāt, ir divi produkti, kas tiešām katru sievieti padara skaistāku – 1) skropstu tuša un 2) rūžs jeb vaigu sārtums.

Sārtums vaigos liek sievietei izskatīties jaunai un dzīvespriecīgai, turklāt rūžs tiek uzskatīts par visiedarbīgāko kosmētikas produktu. Agrāk sievietes, pirms gāja uz randiņu, knieba sev vaigos (bez jokiem!), šodien mums atliek vien izvēlēties jaunāko krēmveida, pūdera vai putu konsistences vaigu ēnu un uzlikt savam smukumam punktiņu uz i. Tiek uzskatīts, ka ar vaigu sārtumu ir jāprot apieties gluži tāpat kā ar koši sarkanu lūpu krāsu. Tomēr ir ļoti daudz un dažādas metodes, kā to uzklāt uz sejas pareizi, viss atkarīgs no tā, vai šodien vēlies būt atturīgi eleganta vai romantiska un bērnišķīga.

Kā tad atrast īsto toni?

Patiesībā tas nav nemaz tik sarežģīti, tikai tev ir jāzin, kāds ir tavs ādas tonis, turklāt viss ir atkarīgs no tā, kādu efektu vēlies panākt.

- Ja tavs sejas ādas tonis ir silts, pat nedaudz olīvkrāsā, vispiemērotākie būs rūži, kas veidoti uz dzeltenā toņa bāzes – aprikožu vai bronzas toņos.

- Vēsāku nianšu toņi kā rozā un koraļļu krāsas vaigu sārtumi piešķirs tavai sejai dzīvīgāku izskatu, taču tad arī būs manāms, ka vaigi ir speciāli tonēti.

- Savukārt bālas ādas īpašniecēm vēsi sārtie toņi ir ļoti piemēroti, savukārt silti oranžīgie liks sejai izskatīties nogurušai.

- Tikai ļoti tumšas ādas īpašniecēm vispiemērotākie būs plūmju toņi.

- Ir arī universālais vaigu sārtuma tonis, kurš piestāvēs jebkura ādas tipa īpašniecēm, proti, apricot-rose - harmonisks toņu mikslis, kurā veiksmīgi ir apvienotas gan siltās, gan vēsās toņu nianses.

Un tomēr, pirms sava kosmētikas maciņa saturu papildini ar rūžu, izmēģini to un pavēro ādu dienasgaismā. Savu īsto vaigu sārtumu būsi atradusi, ja mani, ka tava āda staro.

Veikalos ir pieejami vairāku veidu rūži, atrodi sev piemērotāko:

Pūdera konsistences rūžs

Klasika. Pūderveida vaigu sārtums labi turās uz sejas un ir piemērots visiem ādas tipiem. Pūderveida sārtums rūpīgi tiek uzklāts uz vaigiem ar speciālo otu vaigu sārtumam. Ja tava āda ātri paliek taukaina, ieteicams zem tā uzklāt pūderi.

Krēmveida rūžs

Izskatās īpaši dabīgi, jo tas ir viegls un tiek uzklāts ar pirkstu galiņiem. Īpaši pamanāmam efektam iesaka tomēr pa virsu uzklāt pūderveida sārtumu. Krēmveida rūžu neiesaka jaukta tipa sejas ādas īpašniecēm, jo tas ātri kļūst nemanāms.

Šķidrais rūžs

Turās uz ādas ļoti ilgi, taču ir sarežģīti to uzklāt, jo tas ļoti ātri žūst, tādēļ iesaku to uzklāt ar pirkstu galiem. Ideālais vaigu sārtums, ja nelietojat ne tonālo krēmu, ne pūderi.

Putu konsistences rūžs

Arī šo vaigu sārtumu var uzklāt uz sejas ar pirkstu galiem, tas atsvaidzina sejas toni, kā arī (kas nav mazsvarīgi) turās uz ādas tik pat ilgi kā pūderveida sārtums. Atšķirībā no pūdera, šis rūžs iesūcas ādā, tādēļ to nevar nejauši izsmērēt.

Vaigu sārtuma uzklāšana

...ja vēlies izskatīties jaunāka
Ja steidzies uz autobusu, sārtums uzrodas tavos vaigos pats no sevis. Šādu efektu tu vari radīt arī ar vaigu sārtumu. Ietonē vaigu kaulu augšējo daļu, tas ļauj sievietei izskatīties jaunākai, turklāt acis arī izskatās mirdzošākas. Tikai esi uzmanīga, tonējot vaigus, neliec rūžu pārāk tuvu degunam, tas vairs neizskatīsies dabiski!

...ja vēlies izskatīties seksīgi
Šāda efekta panākšanai svarīgākais ir nevis izvēlētais tonis, bet gan rūža uzklāšanas tehnika. Klājiet sārtumu ar pirkstiem no vaigu kauliem uz leju C burta formā, jo tuvāk esat vaigu bedrītēm, jo rūpīgāk rūžs ir jāiemasē ādā, lai tas kļūst nemanāms.

...ja vēlies izskatīties atpūtusies
Iedeguma efektu kā pēc atvaļinājuma vari panākt ne tikai ar paštonējošajiem krēmiem, to mierīgi var izdarīt ar bronzas toņa rūžu, turklāt tas vēl izcels tavas sejas kontūras. Uzklājiet sārtumu gar vaigu kauliem, tad no sāniem mazliet virzienā uz vaigu bedrītēm. Uzklājiet to minimāli arī uz pieres un mazliet gar deguna sānu līnijām. Ja esi ļoti bālas ādas īpašniece, neaizmirsti par kaklu un ausīm!

5 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt