local-stats-pixel fb-conv-api

Rupjību dēļ Britnija spiesta pārrakstīt dziesmu9

15 0
Vairāki mediji ziņo, ka popa pasaules princese cirkus māksliniece Britnija Spīrsa ir saņēmusi aizrādījumus par vienu no jaunā albuma Circus dziesmām. Tajā esot kāda rupjība, kas daudzus aizvainojot - jaunu meiteņu mātes sašutušas sūdzoties, ka viņu meitas skaļi mājās dzied šo rupjo dziesmu utt.. Kārtējo reizi nākas pasmaidīt par liekulīgo amerikāņu sabiedrību. Gandrīz katrā otrajā popdziesmā ir rupjības, turklāt jo plaši izmantots tieši B. dziesmā aizliegtais vārds. Par kuru dziesmu tad ir runa? Izrādās tā ir dziesma If You Seek Amy. Tajā ir stāstīts par situāciju, kurā dziesmas liriskā varone, piemēram, pati Brintija ir aizgājusi uz klubu ar draudzeni Eimiju (Amy), bet draudzene ir pazudusi un Britnija viņu meklē. Vai nu es esmu ļoti naiva, vai tik labi nepārzinu angļu valodu, bet nebiju pamanījusi, ka šajā dziesmā ir rupjība.
IZRĀDĀS, ja frāzi if you seek Amy uztver kā burtu izrunāšanu, tad sanāk F-U-C-K (a) ME. Te nu varam smieties vēderu turēdami! Tajā pašā Circus albumā ir dažas daudz rupjākas dziesmas (piemēram, Phonography), bet Britnija gribēja šo uztaisīt par nākamo singlu un dabūja iekšās.
Tagad viņai ir dziesma jāpārsauc, un, ja viņa grib to izdot par singlu, jāiedzied pa jaunu - šoreiz vienkārši kā If you see Amy. Tad tā būs vienkārši dziesmiņa par Eimiju, bez nekādām divdomībām. Jautri!


15 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
ka tik piesieties pie kautkā emotion emotion
1 0 atbildēt
Kā kaut ko tādu var izdomāt? Neko rupju nesaskatu, slimie amīši...
0 0 atbildēt
F-U-C-K Amy Vainkausu :D
0 0 atbildēt
NE K BET H
0 0 atbildēt
dziesma nepatīk, bet par vārdiem.. muļķības. viss normas robežās.
0 0 atbildēt
Pff...Tāpat kā grupai t.A.Tu piesējās par vārdiem kaut kādai dziesmai emotion
0 0 atbildēt
tie cilvēki ir apbrīnojami, vēl saklausīt kkādu mistisko Fuck, kur viņa nav ;D un vispār - kāda starpība. ir miljons tādu dziesmu, kurās ir `fuck` un daudz aks trakāks.
0 0 atbildēt
Njā popmuzikā visi cenšas pielāgoties tā kā citiem vajag. Ne velti tos sauc par izpildītājiem (izpilda citu rakstītas dziesmas citu sacerētas mūzikas pavadījumā). Katrā tās nav viņas ''lirikas''.
0 0 atbildēt
būtu māmiņas paklausījušās kā viņu dēliņi repo par bičām un faking piis joo niga! emotion
0 0 atbildēt