local-stats-pixel fb-conv-api

Rubika kuba analogs - TouchCube7

6 0
Amerikāņu kompānija "Tehno Source" ir piešķīrusi jaunu dvesmu vienai no visu laiku populārākajām un veiksmīgākajām spēlītēm - Rubika kubam. Šīs firmas inženieri ir izstrādājuši TouchCube, kas pirmajā mirklī šķitīs visnotaļ līdzīgs oriģinālajai spēlmantiņai, taču tas nav tik vienkāršs kā izskatās.

TouchCube, atšķirībā no analogās versijas, nevar fiziski pārbīdīt, tā vietā ar pirkstu jāvelk pa krāsainiem kvadrātiem, kuri ir izkārtoti uz kuba virsmas. Papildus tam ierīcē ir ievietots akselerometrs, kurš nosaka, kādā pozīcijā kubs atrodas un aktivizē tikai tā augšdaļu.

Iesācēji varētu novērtēt kuba iespēju pateikt priekšā pareizo gājienu vai arī atstatīt to pāris soļus atpakaļ. Papildus tam TouchCube ir aprīkots ar speciāliem skaņas efektiem.

Diez vai šī elektroniskā spēlmantiņa jebkad izkonkurēs klasisko Rubika kubu, taču ideja ir visnotaļ interesanta. Pārdošanā TouchCube parādīsies šī gada rudenī un maksās aptuveni 150 ASV dolārus.


6 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
nu man labāk patīk oriģināls :)
3 0 atbildēt
normāla mantiņa!! bet es palieku pie vecā!!!
2 0 atbildēt
nu galiigi sitas nekam neder. te pat pirksti nau jaakustina ta jau nau nekaada prieka. bikin jau paarspiilee ar savaam janajam tehnologijaam
0 0 atbildēt
visa pasaule pāriet uz touch...
0 0 atbildēt
nomet zemē un prieki beidzas..
0 0 atbildēt
galigi garam. a man pohuj-es tuseeju!
0 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
0 2 atbildēt