local-stats-pixel

Rīga-sekstūrisma galvaspilsēta11

Franču producentu kompānijas TAC Presse veidoto filmu par Latviju redzējuši jau vairāki miljonu skatītāju Beļģijā un Francijā. Viens no filmas veidotājiem Alexis Veller TAC Presse žurnālists norāda, ka Latvijā ir daudz vieglāk atrast skaistas meitenes. Tās esot lētākas. Kā iespējams redzēt filmā – lētie avioreisi, lēts alu un lētas meitenes ir tas, ka nodrošina Rīgas popularitāti.

Šo tūristu vēlmes izmanto kāds britu uzņēmējs. Rons Francs piedāvā pēc seksa izslāpušajiem eiropiešiem ceļojumus uz vairāk nekā 20 valstīm. Bet Latvija šobrīd ir vispopulārākā. Rons Francs: „Mums ir grupas, kas ierodas no Īrijas, Glāzgovas, Londonas, galvenokārt visi braucēji ir no Apvienotās karalistes. Rīga šobrīd ir populārākais galamērķis. Jau četrus mēnešus uz turieni devies visvairāk ceļotāju.

Briti Ronam samaksā dažus simtus eiro un pretī saņem pilna servisa ceļojumu uz Rīgu – lidojumu ar RAYANER, transportu uz Ronam piederošu viesnīcu un meiteņu kompāniju. Šādai tūristu grupai sekoja arī filmas veidotāji parādot gan to kā briti izklaidējas, gan to kādas vēl Rīgā ir iespējas iegūt iespēju nodarboties ar seksu. Žurnālisti kopumā Rīgā bijuši aptuveni pusotru mēnesi un uzskata, ka ieguvuši patiesu priekšstatu par Latviju. Filmas veidotāji uzsver, ka Latvijā sekstūristiem tiek piedāvāti visa veida pakalpojumi, lai arī prostitūcija Latvijā nav atļauta. Iespējas ir sākot no sludinājumu portāliem internetā, beidzot ar masāžas saloniem. Un ceļu uz turieni ārzemniekiem nebūs ilgi jāmeklē jo pastāv gan suteneri, gan taksometru šoferi, kuri tūristus piedāvā aizvest uz bordeļiem.

Lai arī kriminālpolicas priekšnieks Ints Ķuzis filmā apgalvo, ka Latvijā sutenerisms nepastāv, filmas veidotājus visvairāk pārsteidzis Latvijas policijas attieksme. Tā viņuprāt pieverot acis uz notiekošo.

Alexis Veller TAC Presse žurnālists: “Es saprotu Latvijā ir lielas problēmas ar korupciju policijā. Ja politiķi vēlētos mainīt situāciju politiskā līmenī, varbūt tas būtu veids kā mainīt kopējo situāciju Latvijā.”

Galvenais filmas veidotāju secinājums par Latviju ir - prostitūcija, lai arī nelegāla tik izplatīta būs vēl tik ilgi, kamēr valsts nespēs iegūt vidējo Eiropas labklājības līmeni. Līdz tam situācija nemainīsies un katrs pelnīs naudu kā spēj.

Lolita Lenkeviča Latvijas vēstniecības Francijā pirmā sekretāre NEKĀ PERSONĪGA norād: „Protams ir nepatīkami dzirdēt, ka tava valsts ir nabadzīga, lai arī tu strādā pie tā, lai tas tā nebūtu.”
19 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
man tas nešķiet normāli drausmas un jau šo filmu redzeja vairaki miljoni skatitāji drausmas kauns dzīvot tadā valstī pietiek kad mums te visadu sūda brāļu daudz ! un vēl seksturisms nu kaut kas drausmigs taču tā ir dzīves realitāte diemžel !!
2 0 atbildēt
Nu vismaz mums ienakumi leilaki!
2 0 atbildēt
welcome to latvia
0 0 atbildēt
Tēvam bija 3 dēli, visi neizglītoti muļķi. emotion Dabiski, daudzos portālos kur ir ceļvedi, ir rakstīs, ka šeit valda sextūrisms.
0 0 atbildēt
Traki,bet vai ta nav....?! Tomer latvija ir liela inflacija un ko meitenem darit...japelna ka mak...diemzel neko daudz nemadzedamas sanak ta.....skumji....
0 0 atbildēt
Nu ko, otrā Amsterdama - mēs jau nākam! emotion
0 0 atbildēt