local-stats-pixel fb-conv-api

Raksts ir sasitība pret mani būdamo spoku dzīvi.40

16 19

Es esmu atraktīvs, bezkaunīgs, iedomīgs un es pret cilvēkiem esmu pieklājīgs un mīļš.

Spoku dzīvē es, diezgan orrientēšos. Un es jau te daudzus zinu, kādi ir papuči. Reāli var izsmieties par jūsu vājību un neidomājamām situācijām.

Piemēram par Rockhopper. Es viņu protams nepazīstu kā reālo cilvēku dzīvē, bet nu cilvēks ar video ir centīgs un ļoti izteiksmīgi domā internetā. Jo šeit pārsvarā ir raudoši un apsmiekļu komentāru troļļi.

Tas pats arī par Tonje. Viņa protams dzīvē par daudz manipūlē, ar jūsu vēlmēm šeit. Viņa šeit jūtās kā mājās. Un man tas ļoti patīk, no viņas izteiksmiem.

Cik cilvēki šeit ir iedomīgi un meklē kašķi, pret kādu otru. Ir dažkārt inčīgi, bet dažkārt iet par tālu.

Nu piemēram man ir nevēlams niks un avatara bilde. Viens man antiņš pateica, ka es pēc šīs bildes esmu Peodfīls. Bet nu, lai jau saka. Man tak ir vienalga. Un par niku ir vēl lielāki agresīvāki, draudiski un lamājoši cilvēki.

Dēļ nika tur nav saistīts, bet cilvēks ar raksturu un ar savu domāšanu. Galvenais lai ir ar mīļumu un plūstošām actiņām...

Tagad mīļi: palasiet manu rakstu un izspirms padomājiet pie sevis, vai ir vērts kādu apdirst, ja jūs paši neesat tādi līdzīgumā. Piemēram Lohs. Jūs esat šeit tādi, kā mazi knišļi. Bet troļļi un ar spītīgumu. Jūs liek kā ar kāju pa dirsu.

Armands 21. Kurš brauks uz mani dzimeni no Spoki.lv 29.oktobrī 22 gadus nosvinēt ar mani? Es dzīvoju Skultē.

Bet nekādu alkoholu nebūs. Jo es pats vispār nedzeru un nepīpēju. Nu mošk es atļaujos iedzert. kaut kādos dažos svētkos vai Jaunajā gadā ir gadījies iedzert kādu 1 glāzes šampānieti.

Bet es saku, ka tas ir kaitīgi jūsu veselībai. Labāk sev nodarbinājiet ar veselīgu uzsturu. Piemēram sportojiet, veselīgu ēdiet, tusējaties bez alkohola, vienkārši iedzerat kolu. Tas vismaz jūs nenovedīs nākamajā rītā ar galva sāpēm un ar lielajām pohām. Un pat dažkārt, var sagaidīt ar nāvi.

Es vienreiz esmu piedzēries, bet tas neko nedod un nav vērts vairs atkārtot.....

Ar dzīvi ir jāmāk sastapt, un inteneta dzīvē arī tā pat.

Es apsolu, ka es šādus veidus rakstus netaisīšu vairs. Bet šis nav raksts, bet dažkārt vajag jums katram cilvēkam atvērt savu sirdi, un padomāt ko Tu pasaki citiem sliktu, mošk tam cilvēkam ir aizvainojumi pret viņu, bet šoreiz es tādeļ šo rakstu esmu sarakstījis, lai kāds padomātu, ko citam saki.

Dzīve tas protams attiecas arī par troļļiem, maziem knišļiem, interneta kašķīgiem utt.

Es tā domāju, to ko es šo sarakstīju ir pilnībā taisnība. Iemācaties arī internetā uzvesties, un jauku pavadīt laiku. Es neko sliktu negribu teikt. Jo pašam arī var gadīties palamāties, bet tas ir kā kuro reizi. Mēs neviens cilvēks neesam pareizie un labie, katrs ir izdarījis kādam ļaunu.... Bet es ne bieži tā nelamājos, ne tā kā te lielāko daļu, tik kādam grib piesaisties uzmanību. Es tevi sasitīšu, ej nomirsti, Tu esi lohs, tev nav pareiza gramatika uzreiz lohs, pidars utt. Zinājiet ar šiem vārdiem jūs aizvainojat, vaii arī jūs viņu barojiet.

Es atceors PSRS laikos un Latvijas laikus pirmos gadus, dzīvē cilvēki mācēja dzīvot un vienam, otram palīdzēt.











16 19 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

sviests , jeb izmisums

2 0 atbildēt

Rockhopperu zinu dzīve sakarīgs čalis... daudzi dirsēji pat nemāk pusi no tā ko māk viņs, bet tikai gudri diršs

3 2 atbildēt

+ tu nemāki formulēt neko

2 1 atbildēt

Jēga no šada raksta ?!

1 0 atbildēt

tu vienkārši nevienam nepatīc un nepatiksi. 

P.S. Tavs niks vnk kretinē.

1 0 atbildēt

Un ja jūs izlasiet šo visu manu rakstu stulbo .  Es zinu ko jūs uzreiz domāsiet. Par to ka es esmu lohs uttt. Es vienkārši gribu beidzot par to izteikties, un gribu no jumsim kaut ko labu, lai jūs pateiktu kādam labus vārdus.

Un izteiktos, par ko jūs domājiet, pirms jūs viņu apsaukājiet, pat arī caur internetu. Vai jūs labi jūtaties, ka šitā pasakat? Labi es te par daudz izteicos no sevis, bet......

2 2 atbildēt

Nu ko. Es no 13.janvāra braucu atpakaļ uz arzemēm "Austālija".. 

0 1 atbildēt

tu esi lohs

0 1 atbildēt

toch pedofiils

0 1 atbildēt

Palasot autora sacerējumu un komentārus, kuri ir bērndārznieka līmenī, var secināt, ka šī persona ir vai nu nepieskaitāma, vai arī tiešām bērndārznieks. Neloģiski veidoti teikumi, eh, aizej pamācies gramatikuemotion

0 1 atbildēt