local-stats-pixel fb-conv-api

RD pret Novosibirskas Sibirj [3:2]9

5 0
Noslēdzies pagarinājums.
Bullīšu sērija priekšā,gaidam.

Lauris Dārziņš iemet bullīti , un galvenais tiesnesis pēc Sibirj pieprasījuma noskatās video atkārtojumu.
Un Aņisins neiesiet.
Rīgas Dināmo ir Play-off officiāli tikuši , apsveicam.



Noraidījums Novosibirskaj , mums vairākums līdz OT beigām.

Rīdziniekiem vārtus jau spēles trešajā minūtē, izmantojot divu spēlētāju skaitlisko vairākumu, guva Djuvijs Vestkots. Latvijas vārtus spēlē sargā Martins Pruseks, kuram tā ir pirmā cīņa pēc savainojuma izārstēšanas. "Dinamo" hokejisti ar "Sibirj" šosezon jau trīs reizes ir spēlējuši. Pirmajos divos mačos Latvijas klubs piedzīvoja zaudējumu, bet piektdien svinēja uzvaru. Vispirms pagājušā gada 7.septembrī rīdzinieki zaudēja pagarinājumā ar rezultātu 1:2, bet dienu vēlāk klubs "Dinamo" pretiniekam piekāpās ar 1:6. Savukārt piektdien "Dinamo" bija pārāks ar 6:4. Arī pēdējās trīs spēles regulārajā čempionātā "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. 23.februārī "Arēnā Rīga" viesosies Novokuzņeckas "Metallurg" hokejisti, bet regulāro čempionātu "Dinamo" noslēgs ar diviem mačiem pret Habarovskas "Amur" 25. un 26.februārī. Čempionāta kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 79 punktiem 52 spēlēs šobrīd atrodas 12.vietā, bet "Sibirj" ar 57 punktiem 53 mačos ieņem 20.pozīciju. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 mačiem, un cīņu par Gagarina kausu turpinās pirmās 16 vienības.
Ņemts no delfi.lv
5 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
jaa mala4iii
1 0 atbildēt
labais, smuki Lauris iemeta :)
0 0 atbildēt
Play-off būs patīkamas pārmaiņas Latviešu hokeju faniem.
0 0 atbildēt
Neskatījos spēli no paša sākuma un kad slēdzu iekšā domāju, ka būs normāls pārsvars taču nekā... :( Ļoti interesanta spēle.. un beigas SUPER!!!
0 0 atbildēt
gruta, bet tomer uzvara...
0 0 atbildēt
Spraiga spēle bija.. man patika :)
0 0 atbildēt
sakumaa muuseejie guleeja, un kopoumaa izskatiijaas, ka muuseejie daudz leenaak slido... kopumaa tomeer labi, uz beigaam jau sanjeemaas un fani a sarosiijaas! laikam jau pretinieks nekaads seene nebija! Malachi muuseejie!!!!! taa tik tureet!!!
0 0 atbildēt
sibirj - rupeklu bars!
0 0 atbildēt
kur lai skatas tad to video?
0 0 atbildēt