local-stats-pixel fb-conv-api

..Psoriāze..25

85 1

Tātad sen sen bija pievienots raksts par psoriāzi un vispār bieži vien kaut kur parādas šīs slimības nosaukums, jo īpasi rakstos par smēķēšanu. Piemēram, http://www.spoki.lv/ekstremi/Psoriaze/8043&; , http://www.spoki.lv/foto-izlases/Smekesanas-ietekme-uz-izskatu/183624
Ko ar to gribēju teikt. Cilvēki ir ļoti aizspriedumaini attiecība uz so slimību. Ieraugot kādu ar šo slimību uzreiz sākas diskusijas par viņā izskatu utt. Un pusaudžiem tas ir jo īpaši smagi, jo neviens nevēlas būt atstumts, apsmiets.
Rakstu ievietoju tiem kas slimo vai ir saskārušies ar šo slimību, jo tuvojas psoriāzes dienas (http://www.psorinfo.lv/), kad būs iespēja apmeklēt ārstus (dermatalogus) bez maksas.
Es zinu kad daudzi tagad teiks "kāda jēga šim rakstam, utt.", bet cilvekiem vajag būt informētiem.!! Un mums ir jāatbalsta citam citu. Pati saprotu šos slimniekus, jo pati slimoju ar šo slimību un zinu cik tas ir smagi.
Tagad īsumā par psoriāzi.

85 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

galvenais jau cilvēkiem ieskaidrot ka tas nav lipīgi, jo vinjiem liekas ka tie cilvēki aplipinās vinjus un tāpēc atstumj.

8 0 atbildēt

"Psoriāze ir hroniska iekaisīga ādas slimība, no kuras cieš aptuveni 1-3% pasaules iedzīvotāju". Pēc tam tiek minēts, ka "no psoriāzes cieš aptuveni 2-3% iedzīvotāju[..]". Un vēl tiek minēts, ka šī "slimība visbiežāk sākas vēlajā pusaudžu periodā vai divdesmit gadu vecumā[..]". Bet tai pat laikā ir teikts, ka visbiežāk tā izpaužas bērnībā..nu tie ta ka nebūtu pusaudžu gadi. Em.. man ir jautājums- what the f*?  

3 0 atbildēt

Daudziem tēva pusē ir. Pašai dažreiz sametas bail.

Labs un izlgītojošs raksts. :)

2 0 atbildēt

njā manai attālai radinicei tā ir.

2 0 atbildēt

manai klasesbiedrenei tāda ir.

Nav diezko jauks paskats, bet ko darīt?!

0 0 atbildēt

jaa tu veel tikai aizmirsi pateikt ka psoriaze paradas tikai tad kad cilveks stipri nervoze..... un shii slimiiba tir tokai gjeneetiski lipiigfa tobish vinja tiek nodota no paaudzes paaudzee tikai taa un nekaadi citaadi PUNKTS!! par to ko tu tur rakstiiji ka nevar izaarsteet pilniigi....... tas apm tas pats ka teikt nenomirt liidz galam..... vinja nau aarsteejama...... kaa tu vari izmainiit savu gjeneetisko kodu?!?!?!?! 

 

Psoriāze ir hroniska iekaisīga ādas slimība........ taa ir gjeneetiska aadas slimiiba....... (facepalm)

 

 

kaa vnm izceljaas cilveki ar savu copy-paste variantiem.......

0 0 atbildēt

Psoriāzi var arī, tā sakot izārstēt, bet tad laicīgi ir jāpiefiksē 1 simptomi, kas parasti ir līdzīgi blaugznu procesam, bet daudz reizes lielākiem gabaliem... Ne vienmēr ģenētiska slimība, cik ar cilvēkiem runāts un pie ārstiem konsultēts, tad arī psiholoģiska, stress un bla bla bla... Man vsp ir diezgan dīvaina psoriāze, jo nav raksturīga šajai minētajai, vienīgi ir diezgan spēcīgi saasinājumi uz ziemu, jeb aukstu laiku, kā arī no netīra ūdens un ķimikālijām, kaut vai no fairy.

0 0 atbildēt

atbildot uz Absinthii komentāru " Psoriaazes dienas nav Latvijaa.... " Un tu esi idiots.!!! Protams kad ir Latvijā..! Ja nebūtu, tad es neliktu rakstu.!!!!

0 0 atbildēt

tur taa lieta ka tas visiem ir psoriaaze "izlien" aaraa tikai tad kad pastiprinaati slimo.....

0 0 atbildēt

trackums ar to slimiibu ;) :(

0 0 atbildēt

Hey.! Nju jā man arī tads pats ilgums. Elocons ir labs, bet man radās pieradums un vairs tik labi nepalīdzēja, bet nesūdzos, jo tagad ārstēju homeopātiski. Nju jā.. veicas, ja var braukāt uz Uk un visādi citāti palīdzēt sev, bet man tam nav līdzekļu. Un zini.. vnk.. pasaki, kas tev ir, jo man cilvēki arī apkārt nesaprata.. tagad it kā okey.. Lai veicas ar ārstēšanu :)

0 0 atbildēt